Macrolar razor için ve script falan lazım kasmak için kimlerde var yaza yazabilicek birileri varmı?
Printable View
Macrolar razor için ve script falan lazım kasmak için kimlerde var yaza yazabilicek birileri varmı?
Valla server varsa bende gelirim :)
Yıllar oldu beee, pekte özledim :D
Edit: kapanmayacak server plz yıllarımızı verdik bir hiç uğruna artık zor geliyor :hehe:
Destruction Of Trammel | Ultima Online Shard, UO Server, Ultima Online
Bu serveri buldum arkadaşlar
200+ online li
Sanırım en kalabalık yer, ben başladım ufaktan gelen olursa haber etsin
Rhadamantis ve darkblood desem belkı bılenlerınız duyanlarınız cok olmus dur deyıp elımı bulastırmıyorum 8 sene oynadım gm lık consıder lık yaptım bence lutfen bana dokunmayın halan he sımdı bısmıllah desem 10 kısı toplarım klanıma tekrardan
C++ ve scrıpt yazılır guncel para karsılı taılor blacsmıth ve barbet kıt cıkarılır :) world of uo darkvenue ve daha bırcok server bulundum
hayatımda oynadıgım en güzel oyundur UO. Zamanında FatalWar serwer'ında oynadım NEBULAda GM'lik yaptım. Babam ewde bilgisayarımı param parça etti. NET cafede oynuordum Cafeleri basıp tekme tokat cıkartırdı cocuklk zamanlarımda 1 sene sınıfta kaldım. madde bagımlısı gibi olmstum rüyamda bile kastıgım oluordu sabah kaldıgımda ama ben bunu kasmştım diordum o derece:D babamdan allah razı olsun beni kurtardı bu oyundan. cok zevkli bir oyun abartılmadıkca bence
Ben aktif olarak DoT ta oynuyorum, daha doğrusu arkadaşlar oynuyor bende para kasıyorum :)
Bende ortaokul ve lisede oynadım baya bi dönem. Asgard vardı belki bilen vardır. En keyifle oynadığım serverdı. Elektrik faturasını az kabartmadık bunun için evde iki bilgisayar ile :D :D
Destruction Of Trammel a üye oldum bende. eyy gidi günler eyy :)
Hahah ba's :) editler sizi ahahah :) bende el kayed soyadiyla dolaniyordum bir sira sonra kelemvor falan oldu birseyler oldu nickim, blaq(myrlur) cok yakin arkadasim hatirlayaniniz varsa :) gm leri de iyi tanirsim ama aklimda kalmamis.. Cq vs besiktasta toplantilara gelmisligim vardi
heal kasıyorum ben britains barracks da :) Sesen adım.
Ben oynamaya devam
full crafter yaptım takılıyorum guilde girdim.
2007 den beri oynamıyordum ama bu server düzgün gerçekten.
nebula yolcusu kalmasın beyler.. güzel sayı yakalarsak guild felan aktif takılırz
nebulada 7x craft char, craft chara ek olarak farklı bir char daha var ondada mining ve lumberjack var sadece..
bunu dışında pür mage ve pür warrior charlarım var.. nebulada özellikle craft kasmak sıkıntı çok emek verdim farklı server çekici gelmiyor
Spy Rhadamantis ve Rose Rhadamantis , hakan abinin charlarıydı gittgimiz internet cafenin sahibi :) Arcason'da bizim soyaddı o zamanlar.
beyler bende en son 2008 gibi uokings te jubilemi yapmistim. su an guncel olarak nerede oynuyorsunuz ? eski gunlere donmek isterim hazir universite tatilenede girmek uzereyken :)
çocukluğumun beyhude geçmesine sebep olan oyun, mmorpg ye ilk adım attıran uyuşturucu :D antisosyallik sebebim
Edit olanida vardi olmayanda vardi :)
Ama minoc ustunde etrafi duvarlarla cevrili icinde yollar olan tek guild bizimkiydi :)
Myrlur Ownz Joo beraber cok oynadik cok firlamadir sonra koptuk..
Rhadamanthis
Caldwell
Satiris
Valiant
Bluepearl
Rud
Necromancerlar
Dedekorkut
Cok guzel zamanlardi pazar alaninda secure tradeden silah caldigim ultimanin zirve yaptigi zamanlar hakikaten ozluyorum birdaha hicbir oyun o tadi o ortami vermedi
su destruction a bnde uye olayim yahu. hatta maillerimin diplerine inersem macrolarimida bulurum sanirsam :D
macro kolay ya :) kasmaya başladım ben. gelin gelin :)
Şeşen nickim dou
[IMG]http://a1212.hizliresim.com/14/r/h67xm.jpg[/IMG]
neydi be arkadas nebula quaan ı locus u arcadia sı
quann da Daniel Xavie idi bnm nick. pehh harbiden ne günlerdi
Grange Forever kesin biliosundur :D
Atarlı İzmirli Forever tayfasını biliyorum da, Grange'ı hatırlayamadım uzun zaman oldu tabi :)
tabi forever ailesi hem atarlı hem şikeci hem editci neler yoktuki en son isa gm olmuştu sonra bıkratım ben işte e oldu bilmiyorum geri kalanı :D :D :D
Ne günlerdi yahu, prostat olmadığıma şükrediyorum, wc den hortum bağlamıştım çişimi öyle yapıyordum sdfs :p
İsa'nın gm nicki neydi? Anıl'ın gm liğini hatırlıyorum iyi calısıyordu edit yaptımı bilmiyorum ama..:D
Kings'in son zamanlarında bende girmiştim staff kadrosuna şansımıza uzun sürmeden kapattılar owner'ların zaman kısıtlığından dolayı..
bende thief kasmak istiyorum yardımcı olacak varmı :D
Scream cafe.Önüne bisikletimi kitlerdim.Spy,Rose,Anthology,Dizel aah aah ne günlerdi...DaLton du soyadımız başta daha sonra Rhadamantis olmuştuk..
Hayır bir daha bulaşmayacam lan o illete hayatımı yedi bitirdi lanet oyun..
düşündümde aslında bodcu kasan biri olursa başlayabilirimde :p
100 gp pls bandaj alcam
Servera gelenler için
Ben gerekli yardımı yaparım ilk götü toplama anında
Onun dışında Yiğit arkadaşımızda yardımcı olacaktır. Kendisi şu an kasıyor :D
Nebula ya gelin beyler bende yardımcı olurum :D
Cogunluk nerde bende basliycam? Quest filan varmi eglencelimi server oda onemli.
Ultima Online | Destructionn of Trammel | DOT Ücretsiz, Klasik Ultima Online Sunucusudur
siteye gir haftanın belirli günleri düzenli aktivite oluyor.