baracksta ins kasıyorum
Printable View
baracksta ins kasıyorum
barracksa skill kasmıs playerlar giremiyor.
Arkadaşlar bu oyuna girmeye çalışırken connectorde böyle uzunca bi yazı çıkıyor ve giriş yapılamıyor. support.ea falan bişeyler yazıyo sonunda. Bende oluodu düzeldi ama arkadşımdakini halledemedik. Varmı bu problemi çözmeyi bilen. veya yüklemeyi nasıl yaptınız söylermisiniz ?
Tamam bende şimdi giricem bi 10dk ya :) Soyadım Arcason olarak her char ben cıkabilirim. :)
Hep craft kasarım önce ama Nebula gibi bi serverda 9 adet craft skill i 100leyince artık bıktım.. direk pvp .. warlock kasıyorum bende, ekmegimizi pk dan çıkartcaz :D
neredesiniz beyler
Ben akşam 7den sonra online oluyorum ***** iş yerinde ne vakit var ne bilgisayar müsait :)
tamam bende akşama kadar para kasayım akşam bi action patlatalım
dün pk oldum ya :D hahaha iyi action çıkıyor :)
Ne ara set topladınız yahu :)
Arkadaşlar account aıcam email adresinin yanında kayıt için ölçütlere uymayan yazıyor.Nedendir acaba?
email yanlıştır yada daha önce o mail ile account alınmıştır.
15 bs kaç lira beyler
sw kastım yiit alabilirim satıomusun :D
bi charım barracksta heal kasıor dıerı brit mage ins
balıgın tanesi kaçtan gidiyor ?
+3 bs de iki fiyat gördüm biri 90k biri 30k... +6 gördüm 150k :D piyasa belli degil
aile için kaç para isteniyo ?
beyler msn den haberleşelim, email adresleriniz özelden gönderin, burdan haberleşmek sıkıntı
Resist için arkadaşlar lrc seti olan varmı?
ne yapıyorsunuz millet ..
pk oldum ben ya :D kill düşsün diye bekliyorum. bi yandanda para kasıyorum :)
jhelom da para kasıorm bende dıer yandan barracksta heal kasıorm
beyler biri yardım etsin. şu scrolları vereyimde satıp para getirsin bana :D giremiyorum gz ye. bucs da flnda satmak istemiyoırum sıkıntı. :)
oyundan mesaj at yiit yardm edeym
ev item vs varmı ganimet yapan.. para için char kasmakla ugraşmayayım diyorum ev varsa.. direk action :D
DOT benim oynadıgımdan biraz farklıymış, eskiden setlerde özellik olurdu "mana regen" falan şimdi onlar yok tailor görevleri falan vardı bod kasardık :) barbed kit horned kit falan. Bu serverda bandaj dahi bulamıyoruz :)
ben nebulaya devam ediyorum ya :D yıl başı diye premium paket hediye etmişler.. log ve ingot depolayacagım... saglam guild savaşları dönüyor.. skill kasmak zahmetli ama charların bir degeri var... her zaman en kaliteli server nebula .D
resisting spells calısıomu ?
warrior char acıcamda skilleri ona göre ayarlıcam
sw parry heal tactics anatomy archery 70 resist 30 mage koymayı dusunuyorum ne dersınız?
UO mu kandı ya. WOW a gelin wowa pixel savaşçıları sizi.
magery recall için dusunmustum archeryde dungeon fılan gıdersek zewklı oluyo sen ne tavsıye edersın?
Recall için scroll al yeter ona gerek yok. Archer fazla zaten 7x char için.
Sw 100
Tactics 100
Parry 100
Heal 100
Anatomy 100
Resist 100
Medi 70
Mage 30
yap scroll kullananmam dersen.
warrior için bence mediye gerek yok onun yerıne sw bonus veren skıller calısıosa lumberjackıng fılan kasılabılır?
Oda dogru lumber kasmak mantıklı tabi :) aklım birden diger sisteme gitti :) special attack özellgi yok
Poi char için armslore skilli lazım mı arkadaşlar?
lumberjack tamamda kalkansız nasıl olacak ? ..
heal
anat
combat
tactics
parry
archery
wrestling
pvp turnuvalarında kullanırım.. mage e karşı cok iyi.. uzaklaştımı seri bow... yakınlaştımı yumruk manyagı.. büyü attırmıyorum
poi sürmek için armslore istiyor..
son dipnot :D nebulada ph aktif.. gelenlere yardımcı olurum en eski server