dot da şuan onlıne olan varmı?
Printable View
dot da şuan onlıne olan varmı?
Arkadaşlar bu skill cab'de poi yi göremedim ben. Nerden görücek bi fikri olan varmı?
ben ,ns kasıoyurm yetti gari :D
ins mi kasıyosun kardeş :D ns çıkmış. birde poi yi göremedim skill capde nerden bakıcam kaç olduğuna ?
skillerde çok alakasız thieveing in içinde :D
Görmem için senin söylemen gerekiyormuş demkki. O kadar bakmama rağmen görememiştim :)
ressisti nası kasıcaz beyler
Beyler eğer 10 kişiyi bulursak guild kurabiliriz action için. Hem guild içi forum üyelerinin haberleşmesi daha kolay olur.
Normalde 5 kişi lazım guild için ama adam gibi action için en az 10 player lazım.
Crafter kasan varsa haberim olsun bu arada. Serverdaki zengin olmanın en güzel yolu 7x crafteriniz olursa götünüz yere gelmez :D
Craft Char'î henüz açtık miner kasılıyor şuan. Ayrıca İns. kasıyorum bende. Daha act.lık bir durumumuz yok :) En kısa sürede inş.
aynen beyler action acil değil. şu an kasabildiğimiz kadar para ve craft kasalım aile ve guild işlerini halledelim derim ben.
Ben 7x crafter bitirdim
Üzerine bowcraft, lumberjack, inscription, fishing cooking charımı da bitirdim
Sadece combat charım yok sizden haber bekliyorum mf arch warrior kasıcam.
ben war charda sadece ressisting spell kaldı dier pure mage de %50 alchemy kaldı. herkeste bi mage bi warrior olsun bana sorarsanız. Bu arada ressisting spelli nasıl kasmalıyım bilginiz varmı ?
birde herkes tam oyun nicklerni yazsın arkadaşlık isteklerini halledelm ordan konuşalm
Noa
Testarosso
pure mage alchemy ne alaka ? benim bu zamana kadar kastıgım charları yazayım :)
craftta olması gerekenler
bs 100
tinker 100
bowcraft 100
carpenter 100
tailor 100
alchemy 100
magery 100
bu 1. craft char
2. sinde
lumberjack 100
mining 100
fishing 100
cooking 100
vs
vs
ingot ve log için
puremage
anatomy 100
resist 100
mage 100
medi 100
poi 100
eva 100
ins 100
warlock
anatmy 100
heal 80
mage 80
eva 80
poi 100
combat 100
medi 60
warrior
archer 100
combat 100
tactics 100
heal 100
anatomy 100
parry 100
wrestling 100
bu zamana kadar nebulada kastıgım charlar :D
pm de alch alakasız olmuş, biz crafterda alch kasıyoruz
pm de inscription kasın arkadaşlar bonusu var.
Arkadaşar ressit için nasıl kasıcaz birisi söylesin :) action mf yi bitiriyim bari :)
Ögrendim im por atılması lazım bi mage bulmak lazım o zaman :)
Benimde oyundaki nick Underflame. PureMage kasıorm şuan.
Tamam teşekkür ederim, craft charda ilk olarak 50bs 50tailor mu acıyosunuz?
oyunda olan varmı?
Tamam bu akşam kuzenle bs kasmaya çalışıcaz inşallah :) bana rune book ve madenlerin runelarını verebilicek bi arkadaş varmı?
herkes msn adresnı yazsın yoksa aldın kullanalı m eskı gunşere donelım
utku_cbr@yahoo.de
beyler ben yeni uyandım
varmı oyunda olan :)
dostum 3.15 te yazmşsın ben 3.20 de yattoım :D
benim warrior char bitti
sword
parry
wrestler
ressisting
tactics
healer
anatomy
kastım
pure magede
mage
medi
alch
ins
eva
poison
kastım en son olarak ta heal mı kassam ne kassam ne dıyorsunuz ?
alchemy tinker kasan va mı ? tp ve potion olmadan b dha action a çıkmam :) gerekli malzemeleri temin edelim yapabilen varsa..
oyunda olan mage kasıcak biri varmı? benim resisting kasmam lazım
akşama malesef yokum:) nickim Electra
uyarimi yineliyim crafter kasin zordur ama kasarsaniz sirtiniz yere gelmez
1 aydir oynuyorum hala combat karakterim yok niye acaba bi bildiim var demekki :)
hahah ben hala ezik ezik dolaşıyorum fisherman kasıyorum bana ağ ve gemi satıcak varmı
Arkadaşlar final hatfasının gelmesi sebebiyle kısa süreliğini ara veriyorum 1.5 hafta sonra inş. kaldığı yerden devam :D Size kolay gelsin
hangi okuldasın
Fatih Üniversitesindeyim. Sende mi öğrencisin ?
evet yeditepe
Sizinde finaller yaklaşıyo heralde. Ultima tam öğrenci düşmanı bi oyun yaw fazla takılmamak lazım :D
Final haftası uzak durun. :) Bu sene o stressim yok ohh mis gibi mesai bitince herşey serbest :) ilk boş geçen final haftam cok mutluyum. :)
Oyunda ki nickim; Laistragon. Birisi görürse, selam versin =) Minoc çocuğuyum =D
Tailor kasmak ölümmüş yahu