tt drifters
şifre techturkey
tt drifters
şifre techturkey
YouTubeDR.ECU
gir gir gir gir gir
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
varmı kimse oynayacak?![]()
YouTubeDR.ECU
ya ben driving force gt aldım , bu oyuna adapte edemiyorum nasıl yapıcam ? sola dönerken direksyon hemen kitleniyo sağa dönerken sonuna kadar dönebiliyo , eksen ayarlarını vs. yapamadım , türkçe kaynakta yok internette
Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi bu oyunu yükledim vede Demo. Geçenlerde girdin Server a uzaklardan bir iki kişiyle takıldım Xf GTI ileTabiki Önden çekiş araba pekte zevkli olmuyor
![]()
Bunu nasıl S1 yada S2 yapabiliriz.
Ayrıca X nedir Z nedir ? Live For Driftte başka bir oyun mu ? Ne yapacağımBişiler anlatın
![]()
Online oynayabilmek için ya lisans alıp(sitesinden) s2 yapacaksın ya da online daki demo otomobillerle yetinekcesin.Sadece XF yok XRT'de var demoda,o keyiflidir baya.
X ve Z oyunun sürümleridir.
Life For Drift oyundaki serverlardan birtanesidir,genelde kendi kurduğumuz server olmassa orda dönülür.
ben oynuyorum x patch'te
beyler ayrıca drag lapperı olan varsa atabilir mi
Gerçi baya zaman geçti de yazacaktım unuttum Z28 patch için artık tweak var yani aslında çok uzun zamandır varama 1 ay kadar önce çıkan tweakte artık demo da tweak var.. mesela bugün V8 Setup yapalım diyeceksiniz.. biri setup yapıp koyacak server açılacak sonra herkes o setupla girecek tüm serverda v8 araba olacak
![]()
O deilde bende Rfactor ve LFS için Logitech Driving Force GT aldım. Yarın Gelicek kargoyla umarım sekronizasyon sorunu yaşamam yukarıda bir arkadaş adapte edemedim demiş amaaklıma kurt düştü şimdi.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)