hadi oynayalım ya kursun birisi ?
Printable View
hadi oynayalım ya kursun birisi ?
Hamachi'den kürekli Z28 oynayacak varsa ağ kuralım.
http://desmond.imageshack.us/Himg860...png&res=medium
skyline RB26 swap E30 3.18is :D fena oldu 4wd :D 650 hp civarı.
Ben şu videomun yenisini çekeyim :D
Toyota Supra 3.2L I6 2JZ GT47 Setup - YouTube
doğuş bu sesi xr'de falan yapamazmıyız ? :D
edit : videoyu nereye kaydediyoruz bende supra motorlu e30'u çekeyim :D
su araba eklemede yardımcı olcak varmı acaba bizde gazlayalım :)
" Vastagatex " derken çözemedim :D
Bir onceki sayfada yazan kisi.. Biz xfg yle zar zor 1.35 donerken, xrg yle 1.31 donerdi blackwood da 4-5 yil once uras abi(sifirinci murat) gibi..
Videoyu youtube da acin aciklamasinda techturkey linli var.. Orada var dosyalar ve tweak.. Fraps ile cektim videoyu..
Heeee şimdi anladım :) K.Adıymış :) Ben pek Race sevmiyorum ya genellikle girdiğimde ya Drift yapıyorum yada Cruise serverlarda takılıyorum gazlıyorum polislerle oynuyorum falan :D
Live for Speed - Online racing simulator Resmi Orjinal Lisans' ı buraya ücreti göndererek satın alabilirsiniz :)
0.6b için malesef Lisans' ı kıramıyoruz daha çıkmadı sanırsam keyg*n ama Z28' in var onda sıkıntı yok. Keyg*n' i 64Bit' de bazı ender makinelerde çalışıyo, ama 32Bit bilgisayarlarda Sorunsuz Sıkıntısız çalışıyo :)
Valla çok garip bişey benim 64 bitimde çalışmıyor ama bazı kişilerde haşırt diye kabul ediyo hamachideyken pat diye yanımıza geliyorlardı şaşırıyordum :D
bendede çalışıyordu bi ara techle oynuyorduk.. şimdi çalışırmı bilmiyorum ama :D
Şans işi hepsi :D
varmı şuan yarışırım diyen TechTurkey adı altında demo server açık şuanda
sunucu şifresi : password