CS için ekipman gerekir, LFS' deki tek ekipman sağlam bir bilek o kadar :)
Printable View
CS için ekipman gerekir, LFS' deki tek ekipman sağlam bir bilek o kadar :)
çok oldu oynamayalı unutmuşumdur sanırım ama eski günleri yad etmek gerekir :D
şimdi birisi bana hangi paketi neyi nerden yüklemek gerektiğini kısa bi özet geçsin eski günlere dönelim :D :D
Şimdi, server var ama şifresi yok şimdilik anca takılıncak server var şuanlık yarış falan olmaz yani anca kendi aramızda gülücüklerle falan olur :)
0.6b Sürümü ve iP Patch gerekiyor gerisinde bir şey yok ip ve port' u yazıp giriyorsunuz :)
patch x giren varsa şu anda girelim oynuyalım
sıcak ayarımla dumanlı dumanlı şov yapayım size :D
DKT Hakan
eskilerden kalma lfs yı buldum pcde.. açınca güncellemek istedi bende güncelledim gitti.. 0.6b sürümü diyor.. fakat onlıne oyun ve turbo araç kapalı :(
eskiden cracklemeden onlıne oynardık napıcam ben şimdi buna ?
güncelleme ekranında iptale bassaydınız, o sürümün sw listesine ulaşırdınız, bahsettiğim patch x de buydu zaten, turbolu arabanın oldugu..
iptal etmeden geçemedim.. nerden baksak 4 senelik oyundu buldugum.. 0.6b sürümle beraber bikaç tane daha sürüm gösteriyordu.. bende yükledim :(
şimdi napıcam onu bilmiyorum :)
100 küsür mb'a patch x indirebilirsiniz ( demoda direk turbolu arabayı online oynamak için )
veya en yeni sürümde turbosuz arabayla online oynayabilirsiniz.. cr*ck yapıp hamahi üzerinden bağlanıp ohoooo.. ... ... başkaları ile oynayabilirsiniz :D
ben hala eski sürümden vazgeçemedim, oynuyacağım zaman onu açıp oynarım, araç tepkileri son sürüme göre biraz daha basittir ama, gene sağlam simulasyondur x sürümü vesselam :)
burdan verdim gitti :)
Demo Versions: Live for Speed S2 Alpha X Demo - Demo Movie Patch Download Section
hep beraber oynicaksak banada anlatın bende indiriyim oynayalım hepberaber =)
burda paylaşman sorun olabilir editle bence mesajını ;)
insin bakalım nolucak :D
edit:birde S2 alpha dıye bi sürüm buldum.. yaptıgım araba burda ama buda onlıne baglanmıyo :(
arkadaşın verdiği link ne işe yarıyor
BluEBoY -> Hiç sıkıntı etme kaybın yok en azından X Patch' deki gibi Pixel Pixel sürmeyeceksiniz oyunu adam akıllı kaliteli şekilde süreceksiniz. Cr*ck gerekiyor diğer arabaları açmak için bende HDD' mi kaybettiğim için size onu veremiyeceğim ama aratmanız gerekir biraz 0.6b olarak geri kalan kolay hiç dert etmeyin :)
X Patch' de dolanıp milletin küfürlerine ergenlerin salak saçma haraketlerine tanıklık edeceğinize vereceğiniz 60 küsür TL ile yabancıların mükemmel serverlarında yetenekleriyle oynayıp ilhamlar ile kendinizi oyun üzerinde geliştirebilirsiniz kendinizi. Hiç sonra yok efendim cr*ck miş oymuş buymuş uğraşmazsınız her sürümde isminizi şifrenizi girer keyfinize bakarsınız ;)