CS için ekipman gerekir, LFS' deki tek ekipman sağlam bir bilek o kadar![]()
patch x giren varsa şu anda girelim oynuyalım
sıcak ayarımla dumanlı dumanlı şov yapayım size
DKT Hakan
eskilerden kalma lfs yı buldum pcde.. açınca güncellemek istedi bende güncelledim gitti.. 0.6b sürümü diyor.. fakat onlıne oyun ve turbo araç kapalı![]()
eskiden cracklemeden onlıne oynardık napıcam ben şimdi buna ?
güncelleme ekranında iptale bassaydınız, o sürümün sw listesine ulaşırdınız, bahsettiğim patch x de buydu zaten, turbolu arabanın oldugu..
100 küsür mb'a patch x indirebilirsiniz ( demoda direk turbolu arabayı online oynamak için )
veya en yeni sürümde turbosuz arabayla online oynayabilirsiniz.. cr*ck yapıp hamahi üzerinden bağlanıp ohoooo.. ... ... başkaları ile oynayabilirsiniz![]()
ben hala eski sürümden vazgeçemedim, oynuyacağım zaman onu açıp oynarım, araç tepkileri son sürüme göre biraz daha basittir ama, gene sağlam simulasyondur x sürümü vesselam![]()
hep beraber oynicaksak banada anlatın bende indiriyim oynayalım hepberaber =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
arkadaşın verdiği link ne işe yarıyor
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
BluEBoY -> Hiç sıkıntı etme kaybın yok en azından X Patch' deki gibi Pixel Pixel sürmeyeceksiniz oyunu adam akıllı kaliteli şekilde süreceksiniz. Cr*ck gerekiyor diğer arabaları açmak için bende HDD' mi kaybettiğim için size onu veremiyeceğim ama aratmanız gerekir biraz 0.6b olarak geri kalan kolay hiç dert etmeyin![]()
X Patch' de dolanıp milletin küfürlerine ergenlerin salak saçma haraketlerine tanıklık edeceğinize vereceğiniz 60 küsür TL ile yabancıların mükemmel serverlarında yetenekleriyle oynayıp ilhamlar ile kendinizi oyun üzerinde geliştirebilirsiniz kendinizi. Hiç sonra yok efendim cr*ck miş oymuş buymuş uğraşmazsınız her sürümde isminizi şifrenizi girer keyfinize bakarsınız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)