Sıkıntım var berkayım![]()
hoşgeldinsölediğin gibi online oynamak için X patch indirdim-yükledim ama onlıne bağlanmak istediğim zaman ana sunucuya bağlanamadı hatası alıyorum, hellpp meeee
onlıne oynayıp lanet olası japonların driftlerine engel olasım geldi![]()
HahahahaValla sana söylemiştim X Patch ile hiiiç kendini sinir stres' e sokma derim ilk önce
Sonra X Patch' de pek Japon falan göremezsin
Görsen görsen Ergenleri küçümenleri görürsün gerçi pek kimse kalmadı orada kimse iplemiyor X Patch' i
Sana tavsiyem ya 60 küsür TL verip Lisans alıcaksın yada bizimle beraber serverda takılıcaksın haha
Ama en mantıklısı 60 küsür TL verip herkese atar gider yapmak benim kendi şahsi görüşüm her sürümde oynarsın
![]()
lisans almayı eskiden çok düşünmüştüm ama gerek yok çabuk skılıyorum ben sadece arada stres atayım yeter.. ama anladıgım kadarıyla baya değişmiş bu lfs.. eskiden yüklerdik 3 araba tek pist çatır çatır online oynardık.. şimdi bi beceremedik uyuz oldum yahu![]()
Valla dediğim gibi biraz kişi olarak çoğalsak girelim benim server' a eğlenelim öğrenelim ama 2 kişi ile pek zevkli olmaz. Metiiiiiiiiiiiiiiiiin gel lan içinden geçeyim senin bi nihahaha![]()
Server' a davet edicektim ama yine şifresini değiştirmişler insanı çıldırtıyorlar birde cevap vermiyorlar ya iyice fitil oluyorum.
Edit: Bu arada şifreyi aldım bizimle oynamak isteyenlere kapımız açık serverda cümbür cemaat takılabiliriz bütün araçlar serbest gel vatandaş gel!
Sen konuları karıştırdın sanırsamSenin fotoğrafı ekliyeceğin yer " http://www.techturkey.com/forum/foto...oworkz-13.html " Tam olarak burasıydı
Ama bu mod kötüymüş onun haberi geldi yani
![]()
Her zaman her yerde JDM Pawaaa! TurboFXO Type-R çekim kendimimdir video çekerken ufak kasmalar yaşadı nacizane bilgisayarımVideo 720p' dir Büyük ekran izlerseniz keyif alırsınız
![]()
Server' a gelmek isteyenler bizimle birlikte oynamak isteyenler PM yolu ile irtibata geçerse dosya yollayıp aramıza sağlayabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)