Ahahahaha ya herkesi çağırıyorum server' ın kapasitesi 30+ dır ama gelenler 3-5 kişi toplanın gelin diyorum ama kimse gelmiyor daha ne yapayım yani![]()
Ahahahaha ya herkesi çağırıyorum server' ın kapasitesi 30+ dır ama gelenler 3-5 kişi toplanın gelin diyorum ama kimse gelmiyor daha ne yapayım yani![]()
Fark etmez amaç zevk almak bende XRT Turbo Drift olarak gider yapıyorum
Şenoooooooool alttan alttan okuma gel seninde içinden geçeyim pampahuehueh
![]()
Z28 kullanmıyorum ben ama 0.6b Sürüm takılıyorum 0.6b de varsa gelirim her türlüZ28' de elimde olan herşeyi kaybettim onun için sıkıntı şuan Z28 benim için
![]()
indirdim kurdum hazırım![]()
![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Bu arada serverım 0.6b sürümündedir Z28' in tadı tuzu kalmadı herkes nerde yenilik var oradadır gerçi benim için fark eden bir şey yok ID PW yazmam yetiyor her sürüm için
Edit: Gel yavrum gel G25' i almadan içinden geçeyim G25' e zarar gelmesin sonra alışmış olursun![]()
deme böyle![]()
![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Yuh lqn insaf insaf kac kere deldim sizi daha nasil stock kalkayim gelmis birdr tweak diyor yaaTweak yapinca geciceksin sanki herkesi cakal carlos seni
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)