vay arkadaş oyun da bile seviyorlar bizi .. adamlar 3 oyun kol çart curt 288 avra .. bizde milyarı geçiyor :) heveslendim bi an ..
Printable View
vay arkadaş oyun da bile seviyorlar bizi .. adamlar 3 oyun kol çart curt 288 avra .. bizde milyarı geçiyor :) heveslendim bi an ..
millet oyunu türkiyede nereden aldınız ben bulamıorum yaw.
Şimdi Xbox + FM4'ü nerden alalım varmı hesaplı bir yer ? Ebay'dan mı alalım, Buralardan mı alalım ne yapalım nasıl alalım ne tür alalım :) Elimde birtane daha xbox arcade var ama 3k'lı birde eski anakarta sahip dediler yanma olasılığı var denildi. Yaptırmayıp yenisi daha mantıklı geldi. Şimdi nerden alınmalı nasıl alınmalı :)
Forza Motorsport 4 Engine Sound Recording HD - YouTube gt5 için bu kadar uğraşıldığını sanmıyorum.
ya bu oyunda araba sınıflarıyla çok oynamışlar eski arabaları online işi çok karışcak böyle subaruya 2 parça atıosun a class oluo :)eskiden en fazla b olurdu nie böle yaptılarsa
ebay.co.uk den aldım roayl maılle 4 gunde geldı
alıcagnız urune dıkkat edın free regıon falan yazarsa ınanmayın!!!!! ntsc-u ntsc-j falan gelıyor sonra arabanızın aynasına takıyosunuz sus dıye...
http://c1110.hizliresim.com/q/p/29b1.jpg
Ezici bir karşılaştırma ve üstünlük olmuş.:)
İstanbul'da nerede bulabiliriz FM4? Ve büyük teknoliji marketlerinde(mediamarkt-teknosa v.s) satılmayacak mı oyun?
Görüntü ve ses olarak Forza gerçekten üstün. Peki simülasyon efektleri nasıl? Gerçeğe yakın tepkiler veriyor mu Forza?