Oyun bugun elime ulaştı açıp bir heves taktım xbox a ama oda ne region error verdi :S bahtsız bedevi durumuna düştüm. Şimdi avrupa üzerinde bulup getirmek gerekicek offf....
Printable View
Oyun bugun elime ulaştı açıp bir heves taktım xbox a ama oda ne region error verdi :S bahtsız bedevi durumuna düştüm. Şimdi avrupa üzerinde bulup getirmek gerekicek offf....
Nerelerden temin edicez şimdi FM4'u?.
Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day - ShopTo.Net ten aldım ben yarın gelmiş olur heralde.
yada spotculara gelmiş olur hafta içi.
benımkıde satarken pal yazmasına ragmen ntsc geldı cevırebıldınmı pale?
aynen ole serefsız bıde ozellıkle pal yazmıs maıl attım gerı yollayın dıyor burdan yolla bılmemne burda bırıne hedıye ederım...
cem amazondan alma abıcım yalan dolan hepsı ben sımdı yenıden ebay.co.uk den aldım 180 tl ye geldı 4 gun sonra elımde...
abi neden shopto.net ten almadın?daha hızlı gönderi yapıyor.
benim oyunda gelmiş ama ptt ağır işlediği için daha elime ulaşmadı.
gt5 seve seve araç listesini güncellemez ise xbox a geçilir .
ısteyene satılık ntsc forza 4 orjınal oyun 90 dolara geldı bana geldıgı fıyata verırım...
ps3 deki muhabbetle ayn pal versiyo ntsc versiyon fln :D
dün akşam itibariyle oyunu oynamaya başladım sonunda çoğu açıdan adamlar işe son noktayı koymuş şoklardayım :)
eleştirilek tek bir yanı var aslında o forza severlr için büyük bir handikap deil,mesela bazı araçların içini forza 3 ten sonra çok az geliştirmişler atıorum miniler ,fn2 typer gibi vs ama en azından sizin dediğiniz gölge koymalarından iidir sanırım görmedim gt5 i arkadaşlarımın alnatmasından biliorum gölgw vs olayını
bunların dışında world tour,rivals modu modifiye kısmı özellikle 6-7 garaj modu yani arka plan modu çok efsane olmuş :)
forza 3 ten çok az değiştirdilerde golge ile kıyaslayamayız bile :D siyah ekran çeçevesi ile oyun keyfi ahahah :D