Evo 6 ve S3 videosu için özür konusudur
söyliyeceklerimi kısa tutucam...
öncelikle kimi kırdıysam affola, amacım kimseyi kırmak filan değildi. bu şekilde düşünüp buraya aktarırkende kimseyi yermek değildi amacım. ben sadece evonun ilk başta kalkamayıp sonradan toparladığını düşündüm ancak s3te problem çıkmış bilmiyorum...
ilgili video
30 06 2013 istanbul park Drag EVO 6 TME AUDI S3 - YouTube
ben bu video için "içinden geçmek bu olsa gerek" yazdım.
ancak,
Alıntı:
gurcell Nickli Üyeden Alıntı
İçinden geçmek derken? Bu devirde hala aynı kafa var, içinden geçmek , delmek , sokmak çıkarmak...
Bilip bilmeden yorum yapmayın, Özgün orada 4. vitesi kırdı. Tam ortada yarışı bırakıyor farkederseniz...
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Savaş abinin arabası. Duyduğuma göre unofficial seeding rekoru kırmış 9.85 ile. Daha sonra wastegate ve nos problemi yaşamış. En sonda herşey yoluna girdi derken Özgün 4 ü çekip almış şanzımandan. Bundan sonraki yarışlarda ciddi favoridir bence.
İçinden geçmek budur diyen arkadaşa şunu söyliim gel biz içinden geçmek nasıl olur gösteririrz. Terbiyenizi takının. Adamın asabını bozmayın.
Alıntı:
civelek Nickli Üyeden Alıntı
Kullandigin bu cumlenin muhatabi suan kullandigin ve cokta keyif alarak faydalandigin bu sitenin sahibi kardesim bilgin olsun
Alıntı:
mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca sitenin sahibi olmasa yine farketmez ki ,sonuçta park taki yarışcıların bu siteden kimseler olabilme olasılığı %90 olan bir yarışta nasıl kelimeler bunlar..yurtdışı videosu izleyip söylese tamam diycem....
Alıntı:
gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Bazı tipler şunu anlamaz, biz pistte yarışsak da , dışarıda abiyiz, kardeşiz.
Sabah bu s3 yani savaş abinin s3'ünün WG açık kaldı , ki bizim Kabus'un rakibi o , dedik Wg bulalım, yapalım. Stlegal Cem den elektrikçi Uğura kadar herkes seferber oldu, 2 saatte WG söküldü , bulundu takıldı. Hem de WG çok pis bir yerde olmasına rağmen. Levye lazım oldu , biz verdik mesela.
Sonra araba adam oldu, yarıştılar, Bir Özgün geçti , Bir Anıl abi geçti, sonra Anıl abi Aks kırdı, bu sefer biz , Anıl abideki NOS'u söktük , Özgün'ün arabaya taktık 3 dakikada. Herkes gene seferber oldu.
Şuradaki yarışa gelen insanların sayısı 250 kişi ise, bunun 200ü birbirini yüzyüze tanır , birbirine hep yardım eder, biz böyle bir camiayız. Birbirimizin içinden geçmeyiz, herkes zaten birbirinin kalbindedir...
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Keske 4 un kirilmis oldughnu bilseydin salak salak yorumlar yazmazdin :))
Alıntı:
stlegal Nickli Üyeden Alıntı
bunun adının yarış olduğunu ama yarış bittimi her gün arkadaş olduğumuzu anlıyamıyacak kadar kafasızlar yüzünden devamlı açıklamalar yapıyoruz böyle..eğer o 4 kırılmasaydı cevap vermemize gerek kalmıycaktı :)
Alıntı:
34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı
içinden geçen arkadaş gereksiz yorum yapmışsın aracın vs. varsa gel içinden geçmek nedir gösteriyim sana araban yoksa senin içinden geçerim onuda yazıyım:ofk:
olay bu kadar : Bravo:
bu şekil yorumlara da gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ben ne kafasızım, ne salağım ne de aşşağılanıcak bir tipim. heleki benim içimden geçme muhabbetine hiç girmiyorum bile !
bu arkadaş biraz daha anlayışlı davranmış... elbette terbiyesizlik etmek gibi bir niyetim yoktu, hiç bir zamanda hiç bir yerde olmadı.
Alıntı:
dachosen Nickli Üyeden Alıntı
Beyler yorumu yazan arkadaş bence ne kırdığını biliyor ne başka birşeyden haberdar. 1 kere seyretmiş videoyu evo 3. viteste uçuyor zannetmiştir. Bu kadar abartmayın içinden kötü bişey geçerek yazdığını zannetmiyorum.
Konuya gelceksek s3 nasıl şahlanıyor öyle resmen hasta oldum. Evonun specleri neler oda kötü yürümüyor?
neyse... herkes hata yapabilir. bende yapmamam gereken bir yorum yaptım, çok üzüldüm açıkçası. üyeliğimi silerseniz ben kendi adıma sevinirim.