Arkadaşlar selam.
Cumartesi gecesi kız arkadaşımla birlikte ümitköy de yemeğe çıktıktan sonra arkadaşımın yavru köpeğini görmek üzere yıldıza doğru yol aldık. Yıldız karakolunun karşısından girilerek 100 metre aşşağıda sinpaş gyo yu gören bir manzara var arkadaşım orda bekliyordu bizi. Yanına park ettim kız arkadaşımla indik.
10 metre uzaktan elinde 2 kasap bıçağı üstünde t shirt (bu soğukta) olan bir adam arkadaşımın arabasına doğru yaklaştı ve kapısına hamleler yapmaya başladı sonra bir şey olmadığını görünce bana ve kız arkadaşıma doğru yaklaşmaya başladı.
Bende kız arkadaşıma hemen arabaya bin dedim onu arkadaşımın arabasına bindirdim ve kendi arabama doğru yol aldım. Bu arada adam gelmişti. Bana tam arabaya binerken bıçağını salladı ben geri çekildim fakat koltuk altıma isabet etti kapıyı kapattım gerildim amacımda zaten arabada tek kalıp adamı ezmekti. Fakat o an kız arkadaşım yüzünden ezemedim. Onun o olayda bulunmasını istemedim.
155 i aradık. 30 dk da sivil polisler geldi. Beni aldılar herifi almak için araştırmaya başladılar. Fakat ağrım çok arttı hemen hastaneye gittim ben hastaneye gittikten sonra telefon geldi adamı almışlardı karakola. Sakın bırakmayın dedim tamam dediler.
Hastanede akciğer zarıma gelme riskinden dolayı biraz sıkıntılı durumlar yaşandı fakat Allaha şükürler olsun ne kasıma ne iç organlarıma ne kemiğime hiç bir şey olmamıştı çok büyük şans. Kaçmasam yada yanlış bi şekilde kaçsam sol göğüsüme isabet edebilirdi.
Neyse dikiş atıldı hızlıca karakola gittim sivil polisler ve adam aynı odadaydı sivil polisler kahkaha atıyordu. Şaşırdım biraz. Herifi bırakmamaları içinde arkadaşımı göndermiştim oraya fakat o bi sıkıntı farketmişti. Karakolun aurası sanki biz suçluymuşuz herif haklıymış gibiydi bana bunu telefondan belirtmişti zaten.
Bana saldıran adamın ismini sıkıntı olmıcak bi biçimde yazdırdığınız zaman vericem yada pm de olur. Çok ünlü bir adam bu konulardada öyle.
Ben şikayetçi oldum kız arkadaşım ve arkadaşımda tanık. Arkadaşımın arabasında kapısında ve camında bıçak izleri net bir şekilde mevcut. Kapıya bıçağı sokmuş direk. Zabıt tutuldu.
Polisin biri geldi bana dedi.. Bulaşma pislik adamdır vazgeç sen zararlı çıkarsın falan fakat aklıma direk para almış bu geldi.
Adamın eli kırık kapıya vururken kırmış.
Bu adam aynı gece başkalarınada saldırmış 2 çocuk gelip bize geçmiş olsun dedi. 14 yaşındaki kızına ve karısınada saldırmış. Adamın oğlu gelip benden özür diledi.
Adamın fedailerinin bile silahları ruhsatlı. Polisler bakmış. Ceketini çıkartıp üstüne örten cinsten.
Aklıma bu kadar detay geldi kafamda hala karışık eksik kalan bir şey varsa uyarırsanız söylemeye çalışırım.
Ve son olarak adam öldürmeye tam teşebbüsten direk içeri atılması gerekirken şuan serbest. Ne yapmalıyım bana yol gösterebilirmi bilgili arkadaşlar fikir paylaşımında bulunarak doğru yola çıkalım. Teşekkürler şimdiden.