Ben bu yarışta her ne kadar evinde yarışıyor da olsa bi Tifosi olarak Ferrari'ye şans tanıyamıyorum :( %72'i tapagaz gidilen bi pistte Redbull ve Mercedes'ler alıp başına gider gibi.
nasıda biliyo :D Hakkı+gümüş ok saplar acımaz kanki :hahaha:
31-07-2014, 22:49
eleanor
Bu pist mercedes williams ve forceindia siralamasi ile biter. Williamslar mercedese cok yakin olucaktir. Bu pist ap ayri pist ya. Burda bir sezonda iki kere takvimde yer alsa yeridir.sabirsizlikla bekliyorum
31-07-2014, 23:01
Kahn23
F1 severleri keşke biraraya toplayabilsekte beraber bi yarış izlesek 10 numara olur.
Eskiden Maslak Sheraton'da yarış günleri buluşma yapılır izlenirdi ;)
01-08-2014, 14:31
Eriador
Son cikan haberlere gore
Marussia, Ferrari’ye 20 Beygir Güç Kazandıracak! mis.
Eger bu haber gercek ise Ferrari icin durum icler acisi ...
Ferrari baskani Luca di Montezemolo kucuk takimlari en sert dille elestiren ve gider yapan adamken onlardan gelicek destek e muhtac kalmasi cok aci olmus.
Ferrari'nin dustugu hallere bak...
Eee sen saat gibi isliyen tarih yazan takimi sirf italyan milliyetciligi icin dagitirsan eskiye 21 yillik sampiyonluk ozlemine donersin .
07-08-2014, 17:46
Kahn23
Bir efsane viraj daha kayboluyor, Parabolica asfaltlandı:mad:
Motor sporları tarihinin en efsanevi virajlarından birisi olan Parabolica'nın kaçış alanı asfaltlandı.
İtalya Grand Prix'inden yalnızca birkaç hafta önce gerçekleştirilen tadilat, twitter üzerinden duyuruldu.
Formula 1'in en muhteşem virajlarından bir tanesi olan Parabolica, Curva Grande ve Lesmo ile birlikte pisti uzun yıllardır efsaneler arasında tutan en önemli etkenlerden birisiydi.
Ana düzlük öncesindeki uzun, hızlı ve son viraj olma özelliği taşıyan Parabolica'nın KERB dışındaki geniş çakıl havuzunun iç kısmına geçtiğimiz yıllarda pist dışına çıkan pilotları cezalandırmak ve avantaj kazanmalarını önlemek için yapay çim konuşmuştu.
Şimdi pist çizgisinin dışı tamamen asfaltlanan viraj, pek çok F1 pilotuna göre ruhunu kaybedecek.
Karun Chandok tweeter aracılığıyla yaptığı yorumda, "Artık Moza Parabolica'nın çizgi dışı tamamen asfaltlandı. Bir muhteşem viraj daha sahip olduğu büyük mücadeleyi yitirecek." dedi.
Jerome D'Ambrosio da yine sosyal medya üzerinde, "Parabolica bir daha asla eskisi gibi olmayacak dedi."
Değişiklik, Bernie Ecclestone'un yıllardır katılım ücretlerini arttırmak için savurduğu tehditlerden birisini de Monza'ya uygulamasından sonra geldi.
Cok cok gereksiz .Eskiden oyunda oynarken bile oraya gelince bir heyecan olurdu limitte donme ile pist disina kum havuza tasma arasinda ... Tum sihirini yok ettiler tassan ne olucak simdi biraz kayipla hemen geri donersin.
23-08-2014, 14:41
Kahn23
Sıralamaları izleyen var mı ?
23-08-2014, 15:39
ufuksaracci
İzledim ben . Yağmur vardı Ros 1 Ham 2 Vet 3 olması lazım 3. sıradan emin değilim
23-08-2014, 15:48
Kahn23
Alıntı:
ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı
İzledim ben . Yağmur vardı Ros 1 Ham 2 Vet 3 olması lazım 3. sıradan emin değilim
Vettel 3.olmuş ama motor değişimi gerekebilirmiş. Eğer değişirse 10 sıra grid cezası alacak.
23-08-2014, 18:14
Eriador
ben anca kalktigim icin kacirdim , 1.Rosberg 3. u Vettel'e 2 saniye atmis , yok artik :) Yarin ins. yagmur bir yagar bir durur guzel karistirir isleri.
23-08-2014, 19:43
initial-D
Yarın yağmur beklentisi var, yağarsada yağmazsada güzel olur
Ham pole turunda çok hatta yaptı kaçırdı birinciliği
23-08-2014, 21:36
ufuksaracci
Kuru başlasın sonra ıslansın hatta yine kuruyup tekrar yapsın arap saçına dönsün tek isteğim o . Ama sezon geneline bakarsak son 5 senenin en zevkli sezonu diyebiliriz ben yine zevkli bir yarış olacağını düşünüyorum .