-
Hırsızlık ve Türk polisi
günaydın herkese
Sabah bmw marka aracımızın yanına geldiğimizde camın kırık olduğunu farkettik. hırsızlık dedik okey ama ne görelim direksiyon airbagi çalınmış başka birşeye dokunulmamış.
Polisi aradım, arabada kasko var mı? ne çalmış diye sorular dedim arkadaşım gelsin arkadaş detaylı anlatıcam banada söyleyin bende bilgisini veriyimde bilmem ne de goygoy yapıyor anlıcağınız.
sabah 7:30da aradım hala bekliyoruz gelcek polisler böyle bi düzen varmı ? yapanın yanına kar kalıyo ya şu işler bunada çanak tutuyolar acayip sinirleniyorum!
-
Ara Birdaha siz gelene kadar komple arabayı çaldılar de kapat
-
Maalesef böyle abicim Türk polisi çevrime de uygulamada asar keser
İsin duştu mu R devam
-
önce paşamın keyfi gelecek sonra olay yerine gelecek..sende amma yaptın he..işi gücü yok hemen senin için kalkıp sabahın köründe yanına gelecek Nc Nc Nc
geçmiş olsun ne denirki kanı bozuk şerefsizler birşey olsaymışta elinde yüzünde patlasaymış keşke o airbag
-
Egsozlu araba var desen anında damlarlar
Büyük geçmiş olsun
-
Alacaksin adi soyadini geldigi devriye aracinin plakasini saatiyle beraber varsa yukaridan bi tanidik vereceksin , ondan sonra nasil abi b.kunu yiyim ayagi yapiyorlar . Polis dusmani degilim duzgun anlayislisina da denk geldim ama malesef suanki teskilatta bir elin parmagini gecmez vaziyette . Surundurup asagilacaksin oyle anliyorlar
-
Hırsızlıklara o kadar alıştı ki bu ülke artık kimsenin s.kinde bile değil.
Hele şimdiki polisler ay sonu gelse de taksam kartımı alsam maaşımı edasında abiler.
Çok geçmiş olsun. Arabayı çek karakolunun önüne görgü tespit tutsunlar kasko varsa bildir. Yoksa hepten geçmiş olsun.
-
Bizim de başımıza geldi hırsızı velev ki yakaladıklarında mahkemeye sevketmeye başında beklemeye üşeniyorlar. Gece olan hırsızlıklarla hiç ilgilenmiyorlar, gece nöbeti bitip evde uyuyacağına vatandaşın işleriyle uğraşmak zor geliyor. Geçmiş olsun.
-
Atatürk Bayrağı açın anında gelirler
-
Bu ceza yasalarının komple temelden değişmesi lazım
insanların kementini gevşettikçe bi tarafları kalkıyor
-
Bundan bi 3 sene once tofasimizi calmislardi,polisi aradik ariycaz falan filan,sonra gittik para verip kendi arabamizi hirsizdan geri aldik.
-
hırsızlık konularında polis i aramayın zaten, bi b*k yaptıkları yok .
-
2003 yılında arabamızın teyibini çaldılar
sabah tabi polis arandı geldiler parmak izi falan aldılar ve dedilerki bakıcaz ama pek umutlanmayın teyip çoktan gitmiştir zaten bizde boş depoyla zor kovalıyoruz bunu üstüne hacı babamdan bide 50lira mazot parası aldılar :D
gidiş o gidiş
-
Bulunduğunuz yerdeki çıkmacıları gezin :) hatta sipariş üzerine çıkma parça ayarlayan tükkanlara bir bakın.
Polis mevzusuna hiç değinmeyeceğim bile.
-
Bende gece 9.30 da aramak zorunda kalmistim eskim arabam icin,12de falan gelmislerdi.Kac kere aradim nerde diye ekiplerimkz geliyor yoldalar.Lan ikibucuk saat ya ikibucuk saat olsek kalsak kimsenin umrumda degil.Geldiler gecikmeyi sordugumda adamin birisi karisini dovmuste onla ugrasmislar.Ee kardesim sen yoksan baskasi gelsin koskoca memlekete senmi bakiyorsun amaan cok sacma isler gecmis olsun bu arada
-
Size yine gelmişler beni 3 saat arabanın başında bekletip, sonra gelemiyoruz arabaya binip karakola siz gelin demişlerdi
-
5-6 yıl önce babam hırsız yakaladı binadan kaçmak üzere iken kapıyı tutup dışardan içerde hapis etti polisi kapıyı tutarkende polisi arattı birine arayan adam 1,5 saat laf anlatmaya çalıştı suç üstü yaptınızmı falan filen diye bir sürü soru sormuşlar mahlelide zaten dua ediyodu karşımıza çıksınlar diye yok kardeşim yapmadık diyip kapattırıp telefonu kendi adaletlerini sağladılardı adamlar gelmek için ikna edilmek istiyo resmen ama şuda bir gerçek hepsi bir değil çok nadir böyle leri çıkıyo
-
Aynı konu 3 yıl önce bende açmıştım cam kırık arabanın teybi calınmış.. Polis akşam geldi Cok yoğunuz. Tecavüzcüsü Kaöakcısı hırısızı derken en son buraya geldik dedi... Rıza baba gibi biri lazım bize
Coook geçmiş olsun..
-
telefonu açtıklarına dua etmek lazım aslında gerçekten komikler ya.. çok geçmiş olsun bu arada.