http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
Bir arkadasım ıcın düşünüyoruz acaba bir bilginiz varmı araç hakkında
Printable View
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
Bir arkadasım ıcın düşünüyoruz acaba bir bilginiz varmı araç hakkında
araı bilmiyorum, *** atmak gibi olmasın ama çok turşu duruyo
Ne olrsa olsun 20 tl ye vtı lar satılıyor 24 liraya gözüm kapalı alırım bu arabayı... tramer kayıtları falanda temiz
Ümraniye sanayide toplandı diye biliyorum.. Göki yi ziyarete gittiğimde görmüş sormuştum o söledi.. Göki bişiler bilio onun hakkında...
bu araba kac parca yaa toplamda 5 6 parcada boya var yazmıs.onyargılı olmamak lazım arkadaslara katılıyorum cok bıtık duruyo
kasada ıkı parca degılse şanjıman da ve halatlarda sorun yoksa bırde 24 lıraya verırlerse guzel planlar yapılır bu araba ıle ılgılı...
Aracı bilmiyorum da, gördüğüm kadarıyla sahibinin son derece zevksiz olduğunu düşünüyorum.
Ya da zevksizlikten değil, aracı toplayıp rengine-uyumuna bakmayıp satmaya çalışıyorlar.
özel filitre egzos 240hp kaza yok 5-6 parça boya?
cok cacik duruyo bee...
VTİ istenilen paralara bakılırsa bu fiyat normal...
24-25 gibi bir rakama alınırsa beyaza boyanıp motor da elden geçirilir ve canavar gibi binilir.
buarada söyliyim.. önden yamuk duruo...(foto yorumu deildir)
stp selcuk incelemişti sanırım arabayı daha net bi cevap verir
hp ler bakkalda satılıo ztn.240 hp mişşşşşşşşş
2003 typer 27lira daha neyi sorguluyosunuz anlamıyorum ki :) gidip kıçını başına motoruna bakarsın, kız oğlan kız istiyorsan 44 verip HKA yı al o zaman.vtec fiyatına typer daha ne
7-8 senelik bir araca 27 bence normal, öyle kelepir falan diye düşünülmesi garibime gidiyor. Daha 1-2 senelik FN2 kasaların 50'li rakamların aşağısına düştüğü bir zamanda daha fazla beklememek gerekir. VTI konusuna hiç girmiyorum zaten.
Aracı sanırım sahibi değil galeri satıyor. Aslında sorgulanan - ya da benim vurgulamak istediğim taraf araç değil, yazılanlarla aracın farklı olabilme durumu diye düşünüyorum.