turbo integra'da kullanılmak üzere Arias Pistonları deneyenler veya bu marka hakkında bilgi sahibi olanlar var mıdır ?
Printable View
turbo integra'da kullanılmak üzere Arias Pistonları deneyenler veya bu marka hakkında bilgi sahibi olanlar var mıdır ?
arias güzel markadır benim gözümde
Custom Je
CP
ROss
Arias
Wiseco
dur sıralama yaparsak :D
pistonlar bunlar..
http://i270.photobucket.com/albums/j...00903-1903.jpg
sıfırına 500-600 dolar yerine bunları 300'e alsam normal midir ? söylenilene göre az kullanılmıiş ve %100 sorunsuz. görüntü nasıl :D
:D
Bunlari alirsan zaten sifir segman almak zorunda kalicaksin gene.
Oda nerden baksan tek basina yurtdisindan gelicegi icin Muharremin dedigi gibi illaki sana extra maliyeti olcak.
Arada o kadar buyuk farklar olmicak sifir piston fiyatina gore, biraz daha verip istedigin kendi markayi secer, bore size ve sikistirmasini ona gore alirsin.
bide bu fotolardaki pistonlar turbo pistonu değil yüksek sıkıştırmalı piston ;)
fotodakı pıstonlar sanırım sıfır adam takmıs hıc kullanmadan satıyomu?
dedigine göre 2 saat dynoda kullanılmış o kadar. segmanları da değiştirmesen olur diyor. tabi turbo vs konusunda emin degilim parça no sormadım..
en iyisi uzak duralım :)
wiseco yada CP
Alper resımdekı pıston tepelı
pek turbo pıstonuna benzemıo
:)
Renc, benim bi arkasin subarusunda kullanmislardi Omega Piston Turkiyede ellerinde oldugu icin ama kotu sonuclar dogurdu.
Artik reklifiyeden mi oldu bilinmez ama arabayi yapan Turkiyedeki ii Subaru Ustalarindan onun icin reklifiyeden sonra kontrol ettigini dusunuorum bosluklarini.
Bence JE, CP ve Mahle gibi pistonlar warken degisik degisik girisimlere girmeye gerek yok eger onunde ornek yoksa, benim gordugum bi ornek wardi oda kotu sonuctandi.
Turkiyede Mahle Piston kullanan Subarular war, 1.5-2 seneden uzun suredirde gayet saglikli sekilde yuruyorlar.
Bende Mahle kullancam Ozgun, pistonlar Supertech diye geciyor ama Mahle yapiyor pistonlari, tabiki coating vs extralari mevcut.
Yuksek guclerde cok kullanan 1.8T lar war dunyada, benim arastirmalarima gore 1.8 T icin en mantiklisi diye dusunuyorum.
1.8 T larda JE pim kesiyormus, bende cok JE almak istemistim Upgraded pin'li ama g.tum yemedi, bile bile lades demeyelim dedim, simdi olmadik yere.
Bu arada 360 Modena'ninda stock pistonlari Mahle'imis, bugun Ferrari Store'da gordum Piston Kol seti satiyorlardi sus olsun diye :D
custom je yada custom cp upgraded pin ve coating opsiyonlarıyla motora göre gas portuda olursa fena olmaz:)
abi senin araba turbo bu tepeli piston problem yaşarsın işine yararsa 82 mm je var kollarla birlikte 600tl
Aynen pimlerde sorun yok ama valveler sikintili yuksek guclerde genelde 1.8T de