Arkadaşlar crx egsozt monifoldu , İes 'de ne gibi bir olumlu artış sağlar böyle duyumlar aldımda.
Printable View
Arkadaşlar crx egsozt monifoldu , İes 'de ne gibi bir olumlu artış sağlar böyle duyumlar aldımda.
Aynen aracını rahatlatır çünkü çıkışları senn aracının orjinaline göre daha büyük
daha rahat üst devir demektir
konunun takipcisiyim
ies ' e başka uyarlama olarak neler yapılır başka seri hondalardan ? deneyip gören varmı şundaki parçayı buna taktım şu performansı aldım gibi
satılık crx -si 4-2-1 oem headers :D
http://www.techturkey.com/forum/stan...manifoltu.html
Eğer güç almak istiyorsan o aracından, kıyacaksın paraya alacaksın bisimoto headers ;) Metal yorgunluğu denen birşey var değil mi ? :)
4 2 1 olduğu için artısı olur tabıkı fakat pıyasadaki kromlardan ağır
genelde katalitikli çıkan versiyon olan 1.4 is ve bazı 1.6esi lar icin katalik konverter iptali yapmanizi saglar .. bu da daha rahat hava cikisi demek.. Kolay gelsin ..
Sadece heradersla değil bide 51 lik egzozla tamamlarsan sistemi gayet güzel olur... hıdırla ölü olan alt devir kendine gelir... 3 4 beygir getirir....
Crx manifold fiyatlari ne alemde ? baya hesapli olmasi lgzmki alip takilsin.ebay mali d serisi 4-2-1 ler 200lira civarindayken.
zaten kat iptali ve komple 48lik boru mevcut , bide bu crx monifoldu takmak kafama yattı
valla bende var ben 100 lira istiyorum :) fazlada değil bence