Bugün itibari ile izledim filmi. Yönetmen Çağan Irmak. Web Sitesi buradan.
Filmin konusuna girip spoil etmek(içine etmek) istemiyorum sadece genel itibari ile çok güzel bir aşk -veya sevgi artık ne denirse ondan- filmi. Ama bu film farklı muhterem. Acı bir son vardır genelde bu filmlerde ama bu filmin sonu acı değil kahır dolu kahır.Sonra uyaran olmadı falan demeyin bakın feci şekilde duvara tosluyorsunuz.
Yakın yada uzak zamandan kalma bir yaranız varsa kesinlikle ve kesinlikle boğazınızda bir yumruk oluşacaktır. Yada tek giderseniz çok daha rahat ve zevkle izlersiniz filmi. Ki tavsiyem tek gitmeniz çünkü Babam ve Oğlum daki gibi dramatik sahneler karşısında kendinizi tutmakta zorlanabilirsiniz. Heleki bir sahne .. neyse gidin kesinlikle ama ele güne karşı rezil olmakta var işin içinde sinema çıkışında sinema personelinin alttan alttan sırıtan bakışları arasında.
Filmin en dikkat çekici tarafı ise filmde kullanılan parçalar...Bu filmden sonra eski yıllardaki popüler parçalara bir ilgi doğdu bende mesela. Heleki o parçalar filmde o kadar güzel bezenmiş ki o sahnelere erkişiyi en çok yaralayan onlar oluyor zaten.
Eminim ki sizde benim gibi filmden pert bir halde çıkacaksınız ve bu pertliği o filmdeki parçaları dinleyerek deşmeye çalışacaksınız. Gayet güzel oluyor. Ha ben uğraştım siz uğraşmayın şişede beklemesin mey. Buyrun;
http://rapidshare.de/files/40909395/...racks.rar.html
" Sen dizime yattın, ben bir hikaye anlattım ve sen büyüdün..."
Mümkünse 75 lik olsun...