ben şuan 2. şarap şişemide bitirdim 3.yü açıcaktım babam bağrındı bööle içiceksen s..tir git dandik bişiler al diye 82 öküzgözüymüş bende diorumm ne güzelmiş içimi yaa diye..Düşün haalimi=)
Printable View
ben şuan 2. şarap şişemide bitirdim 3.yü açıcaktım babam bağrındı bööle içiceksen s..tir git dandik bişiler al diye 82 öküzgözüymüş bende diorumm ne güzelmiş içimi yaa diye..Düşün haalimi=)
o zaman yandık :D
valla bende bugün gittim filme ve bende şarap içiyorum ama dertten değil filmde boyna şarap içiyolardı canım çekti :D
çok şey var denecek ama bu filme kırık bir kalp ile gitmeyin. yoksa günler boyu etkisinde kalıyorsunuz ve olmuyor bir türlü. ha ama sevgiliniz ve siz kırık 2 kalp olarak giderseniz oradan sevgisine sahip çıkan 2 kişi olarak çıkarsınız bunu da bilin.
arkadaşlar madem hepinizde böyle bi yara var
mutlu olduğunuz ama ayrıldığınız bir kız arkadaşınız var
neden tekrar denemiyosunuz şansınızı??? bu film ders olmadı mı size? deneseniz ne kaybedersiniz? filmdeki gibi yıllar sonra tekrar karşılaşıp artık geri dönülemez bi durumda bulmak daha mı iyi (evlilik falan gibi)
şimdi deneyin şansınızı sonra pişman olmaktansa...
ben kız arkadaşımla gittim filme,devam eden bir ilişkim var zaman zaman kavga ediyoruz ama kıza itiraf etmesem de çoğunda sebep benim sabırsızlığım ve ona karşı anlayışsızlığım..biraz sabır göstersem o zaman hiçbir sorunumz yok
bu halde bile filmden önce zaman zaman düşünüyordum ayrılsam mı acaba diye
ama filmden sonra vazgeçtim boktan sebepsiz bi şekilde ayrılıp güzel bi aşkı mahvedip ilerde filmdeki adamın düştüğü duruma düşmek istemiyorum çünkü..
sizde madem eski aşklarınz var unutamadığınız
arayın tekrar onları ne kabedersiniz ki????
darknesscım iyi olan bişey zaten bitmez.. wardır kötü tarafları başa çıkılamayan şeyleri ki bitiyo.. dönüş olsa kimse durmaz zaten yapar söylediğini:)
Gercekten güzel bir film herkeze tavsiye edilir :)
Hafta sonunuzu depresif geçirebilirsiniz bu arada ara uyarı verelim. Sonra sizin yüzünüzden hafta sonu evde oturdum içtim demeyin.
Ben şuan haal aiçiorum marketing çalışırken=)Birazdanda arkadaşa geçip oda içmeye dewam edicem=)ehuehu
kıbrısa gelmemiş film bayramda geldigimde vizyonda olursa ilk izleyecegim film olur
20:15 seansına gittim..saat 06.02..hala ağlayıp hala içiyorum..ne yaptın be çağan ırmak..ne alıp veremediğin var bizle..
ya ben niye hiç beyenmedim anlamadım...zerre kadar etkilemedi.hatta pişman oldum gittiğim için...sıkıldım cidden izlerken...
kendiniz gidip karar verin bence.. gayet güzel bi film ..
az önce de babam ve oğlum u izledim cd den
bu çağan ırmağı dövesim geliyo :)
hep ağlatıo namıssız :D
az önce sevgilimle gittim. Bir aşkı bu kadar yalın anlatılabilceği aklıma gelmezdi. Ayrıca asıl kız rolünü manken gibi bir hatuna vermemeleride isabet olmuş Oyunculuklarını herşeyini beğendim. Cok güzeldi 3. filminide izledikten sonra Çağan IRMAK et çekse onuda izlerim
müthiş bir film gerçekten.. çok güsel bi aşk hikayesi...kesinlikle gidin arkadaşlar....