Amaçsız bir insan nasıl olur alın izleyin. Çoluk çocuk sahibi adamsın uğraştığın şeylere bak.
Öbürünün yaptığı komple hata da , şükret karşıdaki adam uysalmış.
https://www.youtube.com/watch?v=6re4rLagTj0
Printable View
Amaçsız bir insan nasıl olur alın izleyin. Çoluk çocuk sahibi adamsın uğraştığın şeylere bak.
Öbürünün yaptığı komple hata da , şükret karşıdaki adam uysalmış.
https://www.youtube.com/watch?v=6re4rLagTj0
Koyun olmaktan iyidir
Bence verdigi tepki gayet normal..
2 kisilik yere kafana gore cekeceksin sonra milletin aynasini kiracaksin , gider yapacaksin..
İkiside boş ve mal bence . Geçen avm de yer bakıyorum herkez bu ve buna benzer şekilde park etmiş. Napiyim yani hadi bu şekilde videodaki gibi yaptık yaşlı bi amca geldi veya bi hanımefendi? Söz diyaloğuna bile girmek istemem şahsen.
Bu şekilde park edenlere trafik cezası kesilmeli bence tek ve kesin çözüm ha bide eğitim tabi.
Bu mu koyun olmak ? Hakkının gasp edildiğini öne sürüp başkasının hakkını gasp ediyorsun ?
Sen misin amir memur ? Ararsın güvenliği anons ederler çektirirler. Enteresan bakış açılarınız var.
Şunu başkasına yaparsın o arabaya monte ederler, çoluk çocuk sahibi adamın yapacağı iş mi allah aşkına.
Yazık günah başına iş almak için uğraşmış resmen. ( 2 kişilik yere park edeni savunmuyorum tabiki)
Egzoza gerekli yatırımı yapmış,sonraki şahıs atlamaz umarım.
Niye böyle diyorum?Samimi gelmediği için.Yanında "eşin" olacak, bunca tezgah döşeyeceksin ve amacın da izlenmek olmayacak.Bir gün "izlenmek" için değil de ideal toplum düzeni için yaparsa destekçisi olurum.
Bence insanlara park eğitimi değilde başkasının malına zarar vermemeleri öğretilmeli arabamın sağ ve sol tarafı full kapı eziği bir tanesi metro market de alışveriş arabasıyla sol arka çamurluğu almış tamponlar sürtük aracımda bir sürü ufak ve orta çapta kaporta hasarı var hiç birini ben yapmadım hepsi bu otoparklarda oldu ben şimdi kaskomdan o bütün hasarları yaptıracam ama ne diye hasarsızlığım bozulsun? eğer gün gelirde yeni bir güzel araba alırsam bende böyle koyarım kimsede bir şey diyemez varımızı yoğumuzu verip araba alıyoruz millet canını okuyor
sırf video izlensin diye girdiği strese bak. cesur bir adamda değil sesi titriyor üç buçuk atıyor. video çekip prim yapmak istemese bunu mümkün değil yapmaz.
Youtubede denk geldi izledim. Anasayfada sürekli videoları çıkmaya başladı , olayla ilgili birkaç video daha yayınladı. Ayna kapağı için para aldığı kişi sonra arabayı görüp aynaya tekme atarak kırıp not bırakmış. Videoda aynası kırıldığı için "hiç kimse kendince ceza veremez" gibi bi şey söylüyordu bu video kendi yaptığı çok mu farklı ? Güvenlik çağır anons etsinler.
Astra'lı arkadaşın haddine değil o adamın hatalı park durumuna böyle bir ceza vermek .
Camına not bırakabilirdi yani insan gibi ; hatalı parkınızdan dolayı not bırakıyorum dikkat ederseniz vs diye
Diğer taraftan hatalı park eden arkadaşında bahanesi ne olursa olsun onun da aynayı kırıp hayırdır deme gibi bir lüksü yok .
Benim gözümde 2 tarafta suçlu ama burası Türkiye , köyde eşeğini ziken dayılar bile artık normal karşılanıyorken böyle sorunlu bir parka sırf tepki verip kameraya çekmek için arkasına park etmek de pek akıl karı değil .
Allah sonumuzu hayretsin çok garip memleketiz :D
Bu adamın diğer videolarını gördükten sonra bu video normal geldi. İşini gücünü bırakmış tek geliri youtube olunca böyle risklere giriyor anlaşılan
Bence arkadaşı:D
avmlerde çok ciddi bir problem olmaya başladı bu düzgün park edilmemesi. güvenliği çağır demişsiniz ama avmlerde güvenlik sadece aracın cıkmasını engelleyecek şekilde park edildiğinde ilgileniyor. bunun tek çözümü tekeri kitleyip ceza kesicek avm bu kadar basit. geçen günlerde izmir mavibahçe avmde engelli yerine park edenlere polis ceza yazdı şimdi kimse koymuyor orda.
Video bana hic inandirici gelmedi. 3 arkadas bir araya gelip video cekmisler. 100 lirami. Heee. Al. Taaaam cek simdi. Bumu yani. Gram inanmadim
çok boş bi herif bu ya arabasına sok-tğum :)
Bu herif arabasına türlü türlü maddelerle işkence değil mi? Kolonya, tiner, parfüm falan döküyordu depoya :D
Danışıklı dövüş arkadaşlar daha önce de verilmişti. Videoyu çeken izlenme için arabasına tecavüz eden biri zaten.
tamamne kurgu bu bence.devamınada bunun arabasına vuruyo cocuk.atlaya atlaya izleyin sonuca varmıyo hıcbı olay.
Pazar gün şehir içinde biraz hızlı seyir ediyordum, arkadaşın biri şeridi ortalamış gidiyordu sellektör attım çekilecek zannettim çekilmedi, fren falan filan derken arkasında zor durdum, haliyle arkadaş biraz korktu. Lambalarda yanıma geldi açtı camı, sen napıyosun benim arabamda çoluğum çocuğum var dedi, o anda öyle bi pişman oldumki, nasıl özür diledim adamdan anlatamam, ama lavuk ben özür diledikçe üste çıkmaya bağırmaya çalıştı, hatalı olduğum için la havle çektim yoluma devam ettim, devam etmesem inecez çoluk çocuğun önünde kavga edecez.
İnsanlar hatalarını anlamayı bilse, veya empati kurmayı bilse bunların hiç biri olmaz, ikiside ağır salak ama symbolcu arkadaş, aynayı kırana kadar, haklısın abi, haklısın kardeş 2 arabalık yere park ettim kusura bakma demek, suçunu kabullenmek ne kadar zor olabilir? İki üç kelime altı üstü ya.
Geçende bayanın biri sokağı dar aldı, köşede kafa kafaya geldik, hanfendi şeridinizden değilde dar aldınız köşeyi diyorum, hastamısın diyor bana, seninle uğraşamayacağım diyip yoluma devam ettim, insanlarla anlaşmak cidden çok zor.