ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedim :) daha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık :)
Printable View
ilk ben baslayayım surekli trafikte bizden birilerini goruyorum artık bu konuyu acayım dedim :) daha az once şirinevlerde ''ER'' erel kardesimi gordum selamlastık :)
geçen gecede jap 01 tayyarı gördüm merterde :D
@Lp2 yi gördüm önceki gece:)
Bu konu anılarımı depreştirdi:D Şu an kimseyi görmedim ama 2 saat sonra Caner(FJK vti) Ömer,Mustafa(İzmit) göreceğim kesin.Extra gördüklerimide yazarım sonra:)
ben serdar07 yi her gün görüyorum :D
böyle efsane bir konu nasıl olur da burada olmaz :)))))
Güneşi gördüm :D
paloyu gördüm son.
dün yeşilköyde cml type-r ı gördüm :)
dün e-5 de özgürü gördüm :)
Bayramın 2. günüydü galiba yada 3. acıbademde mc ile burger kıngın arasındaki sokakta jad 41 type-r 'ı gördüm.
birde birbirini görüpde,tanışmayanlar war :D
2 gün önce Ahmet Saraçoğlunu gördüm
1 ay kadar oluyo sanırım. merter bp'de marketın onunde parkedilmişken 34 EKE 30'u gördüm yine ön tamponu yoktu ve arka camda benzin bidonu ve boru vardı =D
daha önce yapılmış sanırım TT stickerleri. Aslında yine yapılsa ve dapıtılsa ne güzel olur. en azından tanımasak ta yanaşır bir selam veririz.
yönetimden sözü aldık. bekliyoruz sabırsızlıkla. :)
Valla sticker olsa ne güzel olur :)
Sticker'a gerek yok, TT üyeleri her biri dikiz aynasına Ankaralı Namık Cd si asarlarsa o şekilde birbirimizi tanımış oluruz. Araba da beş evde onbeş cd si olsun ama