d3n1s Nickli Üyeden Alıntı
1 hafta önce üretilmiş lastik benim elime nasıl geçti, gerçekten bilmiyorum, üstelik üstünde made in japan damgası da vardı. Lastikçime sormak lazım. Ancak daha yepyeni lastikte benim yaşadıklarım, ısınana kadar rezalet, ısınınca -ki ısınması en az 100 km sürüyordu ankara'da şehir içi kullanımda- yol tutuşu iyi denilebilir. Ama ısınması bu kadar zaman alan, ve 1 yıl veya 10.000 km'de çöp olan lastiğe o kadar para vermek ne kadar mantıklı, tartışılır. İkinci el Potenza RE050 almıştım A3'üme, 1-2 ay kadar kullanabildim, ve tarihi gerçekten eski, yanlış hatırlamıyosam 2008 üretimi, dişleri üstünde, 10.000 km yaptığını tahmin ediyorum benden önce, neyse, RE050'ler T1R'den daha sert soğukken ama ısınması kat kat daha kısa ve ısınınca performansı kat kat daha iyi, 120-130'la aniden, çok kısa mesafede 2 şerit sağa kayıp geri gelme durumunda ne kopma ne kayma, ne de en ufak bi tepkisizlik, 1.8T araçta. Öte yandan 1.6 206'da ufak zorlamada 4 teker kopan T1R. Karar vermek çok da zor olmasa gerek.