Abiler Arkadaşlar 2 si arasında kararsız kaldım inceledim note 3 teknik özellik bakımından daha üstün ama ben kararsızım varmı beni yönlendiricek birileri ?
Printable View
Abiler Arkadaşlar 2 si arasında kararsız kaldım inceledim note 3 teknik özellik bakımından daha üstün ama ben kararsızım varmı beni yönlendiricek birileri ?
Bende fikirleri merakla bekliyorum 4S imi satıp Note 3 e geçmeyi düşünüyordum :)
iphone hastalığın yoksa note 3le iphone'u karşılaştırman çok saçma olur :)
Apple İphone 5S ;)
hem note 1 hem 5 kullanan birisi olarak söylüyorum. tabii ki 5s:icon_tup:
Note 3 e haksizlik olmus bu karsilastirma...apple duvarlarla cevrili bir oda benim gozumde..
5s ..........
Note 2 kullaniyorum ayni sorunun cevabini bende merak ediyorum takipteyim
büyük telefon istiyorsan note3 istemiyorsan 5s bu kadar açık net cevabı
5s probelmsiz mercedes gibi...;)
Note3 de işte samsung yani....:D
4 yıldır android kullanan biri olarak 3 gündür note 3 kullanıyorum samsung baya bi aşmış.Merak ettiğim acaba daha ne kadar ileri gidebilecekler.
iPhone 5 kullanıyorum, ios7 bana nefret ettirdi iphone' u malesef.. Kendine rest atması, hala sistemin tam oturmaması, kamera bazen yüksek ışıkta mor mor çizgiler yapması vs vs donup kitlendiği bile oluyor..
Note3 düşünmüyorum değil ama, 5s kullanan arkadaşım bunda herşey stabil diyor bilmiyorum. Sanırım ben maymun iştahlıyım insan iPhone' da sıkılıyor özgürlük istiyor.. Müzik Sesi atmak için bile ekstra programlar kullanıyoruz falan filan..
LG G2 yede bak derim.şunda onun üzerine ekran netligi yok.
Birinde; note1 den beri telefona kendin yazı yazabiliosun, istediğin resimde dilediğin değişikliği ve notu alıp tekrar başka bir grafiğe endexleyebiliyorsun. Ekranını yarıdan bölüp her bişr yarısında aynı anda 2 tamamen farklı program kullanabiliosun. Excel-Word açıp değişiklik yapabilmek için özel programlarla uğraşmıyorsun :D Hiç olmadı mailden açtığını gidip teline kaydedebiliosun. Sürerrrrr gider.
İphone bildiğin tiki oyuncağı arkadaşlar 3gs den beri ne devasa bir yenilik çıktıki?
LG G2 çok iyi olmuş onuda düşün bence.Kamera,stabillik,menü güzel ve söylenene göre şuan piyasadaki en hızlı smart phone
Note 3 'ün teknolojik olarak daha üstün, görsel olarak da çok daha güzel ve çekici, ayrıca kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Fakat bence tek eksi yanı, biraz fazla büyük oluşu ve malzeme kalitesinin iphone'a göre bence vasat olması.
Samsung özellikleri vs açısından farklı bır boyuta gectı gercekten teknolojı anlamında mukemmel note 3 ve s4 fakat daha dandık bır kasa olamazdı sanırım. Iphone ılk cıktıgından berı normal vs s lı olan butun serılerını kullandım 4s den sonra s4 e gectım 3. gun yere ılk dususunde ekran darma duman oldu. Iphone 4 varken arabayla takla attım telefon arabanın bagajından cıktı hıcbırseyı yoktu 4s 3. katta balkondan toprak zemıne dustu bırsey olmadı kaç defa uzerıne yıyecek ıcecek dokuldu 1 2 gun sesı kısık cıktı sonra duzeldı. Fakat dusmeyı gectım samsung o kadar dandık bır kasa kullanıyor kı elınız kırlı dokundugunuzda bıle plastık aksamında leke bırakıyor uzerıne bısey dokulmesınden hıc bahsetmıyorum s4 um leş bır hal aldı ozellıklerınden ınanılmaz memnunum kesınlıkle apple ıle kıyaslanmaz ancak sadece kasası ıcın 5s gold almayı dusunuyorum. Telefona bebek gibi bakacaksanız hıc dusunmeden note 3 alın cok memnun kalırsınız s4 den bıle kat kat hızlı mukemmel bır telefon ancak benım gıbı bellı baslı sosyal platformları kullanıyorsanız ve dusurme vs konusunda titiz degılsenız 5s almanızı tavsıye ederım.
Benim düşüncem her çıkan telefonu iphone ile kıyaslıyorlar neden böyle oluyor bir sürü marka var fazla detaya girmek istemiyorum 4s kullandım note 2 aldım 6 ay dayandım tekrar iphone geri döndüm iphone da tak sim kartı gir wireless şifreni bir daha ayar falan uğraşma adam herşeyi en basite indirip ayarlamış zaten sana sadece uygulamayı indirip kullanmak kalıyor telefon kasmasın diye yok önbelleği temizle yok açık programları kapat bunlarla uğraşmıyorsun v.s v.s
cok sağlam ip5 kasasının kenarların pul pul dokulmesine kimse ses etmiyor heralde yada kimse acık uygulamaları falan kapamıyo bir samsung pardon androidmi yapıyo bunları
kendi dusuncem olarakda bence note3 iyidir candır
Bu işte tek bir doğru yoktur. Herkesin beklentisi farklı. Note 3 teknik özellik bakımından daha üstün. Ama diğer tarafta iOS var. Benim için iOS ağır basar.
Lg g2' de incelenmeli yada fiyat olarak açılmak istemiyorsan general mobile discovery denenilebilir(650TL).
Şahsen htc mi almasaydın az kalsın ip4s alıcaktım. Annem benden önce 5 aldı aa dedim ne güzelmiş 5 mi alsam sora yine htc damarım ağır bastı htc one aldım. Şimdi annemın 5 i oyuncak gibi geliyor 2 kurcalıyorum sıkılıp atıyorum kenara " fırlatma telefonumu " diyor :D androıd 2jz yada rb26 gibi ucu bucağı yok sınırsız ve kullanımı çok keyifli. Ben note3 diyorum
İphone 4s kullanıyordum Note 2 aldım ve gayet memnunum . Performans donanım ve batarya süresi olarak.
Kimse üstüne alınmasın ama sırf isim için iphone'a artık para verilmez . Elma işaretinden ibaret başka bir numarası yok .
İphone kullanıyorum şimdi samsung'a alışamam diyenler çok da güzel alışıyorsunuz merak etmeyin. Hatta daha hoşunuza gidiyor .
mercedes 5s tabiki
note3 var bende iphone4s 5s diye bi telefonu tanımıyorum.
Valla yaklaşık 1 aydır note 3 kullanıyorum hiç bir donma vs.birşey görmedim.note 1im vardı satıp bunu aldım mükemmel bence özelliklen şarjı 2 gün fix gidiyor.yani 3 günde gidebilir.
note 3 :icon_tup::icon_tup:
ip5 in kamerasını hiç beğenmedim özellikle az ışıkta :icon13:
çevremde ekran parlaklığını max. seviyede kullanan hiç bir iphone sahibi görmedim. sebebi tabiki şarj sıkıntısı. buna ramen sürekli şarj kabloları ile dolaşıp duruyorlar. tasarım ve kalitesi tabiki tartışmasız ama benim elim ayağım olması gereken bir cihazın beni kısıtlamasına izin vermem. bir ofis çalışanı için şarj sıkıntı olmayabilir ama gün boyu dışarda koşturanlar için seçim aşamasında önemli bir dezavantaj diye düşünüyorum.
3 senedir İphone kullanıyordum en son haziranda Samsung S4 aldım. 1 ay kullandım tekrar İphone a geçtim. Şimdi Samsung'u kötüleyemem çok güzeldi. Özellikle şarjı iyiydi kamerası diğer özellikleri filan güzeldi ama alışamadım. İphone sade, küçük, kullanımı kolay ama şarj sıkıntısı var. İşyerinde şarj ediyorum gün içinde yoksa akşam yetmiyo şarjı. İphone kullanan birisi için İOS tan Android e geçmek sıkıntı olabilir benim gibi ama hiç İOS kullanmadıysanız hiç bulaşmayın:D Ben bile tekrardan note 3 yada S4 alıyım diyorum.
Note 3 mü ? Ipad mi desen anlarım :D Note serisi telefon mu ya ? Çok büyük aga :D
Her zaman iphone derim. iphone un tek dezavantajı şarj.
Samsungu deli gibi savunan arkadaşlarım artık kendileride apple ın bu işi daha iyi yaptığını söylüyor. Ben hiçbir samsungda iphonedaki akıcılığı görmedim frame skipping denen olay hepsinde var ve benim gözümü rahatsız ediyor. Samsungun uçup gittiği teknolojilerinin kaçını kullanıyorsunuz? Hani gözle aşşağı indirmek yok elle havada kaydırmak gibi sihirbaz hareketlerinden bahsediyorum. Note 3 zaten benim gözümde bir telefon değil minik tablet pc. 5S ile kıyaslanamaz ama açıkçası apple herzaman software sayesinde kazanmıştır adamlar bu işi iyi yapıyor tasarım konusundada çok basit ve pratik bir tarzı var. Eşşek kadar ekran koymak adamlar için zor değil ama mantık var tek elle kullanabilin diye tasarlandı diyor Note 3 elinize bir alın tek elle imkansız kullanması. Bana göre samsungun tek avantajı şarj ömrüdür ki buda iphone un aşması gereken bir problem hala daha nasıl geliştirmiyorlar anlayamıyorum. Buarada ben samsung note 3 e geçmeyi düşünüyordum iphone 5 den ama android kullanıcıları arasında yapılan yorumlar o fiyati haketmediği, malzeme kalitesinin düşük olduğu, Türkiyede yavaş işlemcili modeli ile satıldığı ve piyasaya çıktıktan sonra 2. elde çok değer kaybettiği gibi çok negatif yorum okudum onlar mesela LG G2 daha iyi demiş android sınıfında.
Kullanım tarzınıza baglı bence 5s
cok aktif yogun kullanımda note3
Eski iphoncuyum son 1 yıldırda s3 Kullanıyorum...
Telefonda aman aman şeyler yapmam ama gerçekten S3 kamera kalitesi ile internet hızıyla beni gerçekten tatmin ediyor. Birde rahatlığı istediğim gibi at resimleri bilgisayara kadlır sil mp3 ler için video lar için ekstra hgiçbirşeye gerek duymuyorum. Tek sıkıntım sn 10 gün şarj olmama sorunuydu onuda zannediyorum bugün elime geçen 24 şarj cihazı ile bitirdim.
Uzun bir süre daha iphone almam heralde... tablet olarak ipad kullanıyorum. yani aslında halen ios tan uzaklaşmadım ama gerçekten telefon alınacaksa iphone verilen para çok ama çok fazla...
Uzun zamandır android kullanıyorum software konusunda apple artık geride kalmaya başladı bununla başlayayım. Tüm dünyada android daha fazla tercih edilir hale geldi.
Telefon olarak S3 kullanıyorum daha öncede Lg P970 kullanıyordum yorumları ona göre yapacağım.
Samsung S3
+ Kamera
+ Ekran Netliği
+ Şarj günde bir defa yetiyor
+ Hızı
+ Update desteği
- Kasa kalitesi
İphone 4s
+ Kasa Kalitesi
+ Dizayn olarak çok hoşuma gidiyor telefon dediğin biraz ağır olacak
- Şarj olayı kesinlikle berbat herkes yanında şarj cihazı ile geziyor artık
- Apple şerefsizlik yapıyor her iosta eski modelleri resmen eziyor kullanılmaz hale geliyor telefonlar yavaşlıyor
- Sosyal bir telefon olduğunu düşünmüyorum zil sesi yapmak bile problem ki diğerlerini saymıyorum.
- İcloud denilen salak şey yüzünden sms lerin başkasına gitmesi vs. gibi şeylerle uğraştım geçen hafta.Kız arkadaşımda 4s var az kaldı kıracaktım telefonu en kısa zamanda değiştireceğim.
Bu aralar LG G2 çok hoşuma gidiyor Note3 yerine düşünülebilir hareketli mercek yapmışlar güzel bir detay sarsıntı derdi kalmıyor. Lg nin tek handikap'ı aldığınız zaman satmayı unutun en basit örnek 2 yıllık samsung wave 2 yi 400 tlye sattım 1 aylık lg telefonuda 400 tl ye zor sattım ikinci eli berbat.
LG G2 kamera reklamı
LG G2 Chicken ad explains OIS Camera. - YouTube
iPhone der susarım, samsung'un daha çok yol katetmesi gerekiyor, fiyatının pahalı olmasının nedenide kaliteli olması. note3 vs iPhone5s karşılaştırılması da çok saçma geldi.
Arkadaşım turkcell bayii si hayatımda satmadığım kadar şu g2 çıkdığından beri lg sattım dedi.. bu ay 15 tane sadece g2 satmış..
note3 harika bir tablet note 3 e telefon diyen varsa o zaman normal telefonlar oyuncak olur :)..
note3 ün tek eksisi boyutu öyle cebe montun cebine falan girmez bayanlar için sorun olmaz atar çantayada erkekler için tüm gün elinde taşımak sıkıntı yaratabilir..
bu büyükler içinde bence en ideal boyutlusu note2 tam s4 ile note3 arasında boyutları tam ayarında..
büyük ekran sevmiyorsanız zaten 5s alın..