User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
131 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Note 3 mü 5 s mi ?

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim düşüncem her çıkan telefonu iphone ile kıyaslıyorlar neden böyle oluyor bir sürü marka var fazla detaya girmek istemiyorum 4s kullandım note 2 aldım 6 ay dayandım tekrar iphone geri döndüm iphone da tak sim kartı gir wireless şifreni bir daha ayar falan uğraşma adam herşeyi en basite indirip ayarlamış zaten sana sadece uygulamayı indirip kullanmak kalıyor telefon kasmasın diye yok önbelleği temizle yok açık programları kapat bunlarla uğraşmıyorsun v.s v.s

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cok sağlam ip5 kasasının kenarların pul pul dokulmesine kimse ses etmiyor heralde yada kimse acık uygulamaları falan kapamıyo bir samsung pardon androidmi yapıyo bunları

kendi dusuncem olarakda bence note3 iyidir candır
    1881 - 193

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işte tek bir doğru yoktur. Herkesin beklentisi farklı. Note 3 teknik özellik bakımından daha üstün. Ama diğer tarafta iOS var. Benim için iOS ağır basar.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg g2' de incelenmeli yada fiyat olarak açılmak istemiyorsan general mobile discovery denenilebilir(650TL).
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen htc mi almasaydın az kalsın ip4s alıcaktım. Annem benden önce 5 aldı aa dedim ne güzelmiş 5 mi alsam sora yine htc damarım ağır bastı htc one aldım. Şimdi annemın 5 i oyuncak gibi geliyor 2 kurcalıyorum sıkılıp atıyorum kenara " fırlatma telefonumu " diyor androıd 2jz yada rb26 gibi ucu bucağı yok sınırsız ve kullanımı çok keyifli. Ben note3 diyorum
    DR. OWL

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 4s kullanıyordum Note 2 aldım ve gayet memnunum . Performans donanım ve batarya süresi olarak.
    Kimse üstüne alınmasın ama sırf isim için iphone'a artık para verilmez . Elma işaretinden ibaret başka bir numarası yok .
    İphone kullanıyorum şimdi samsung'a alışamam diyenler çok da güzel alışıyorsunuz merak etmeyin. Hatta daha hoşunuza gidiyor .
    imzasız..

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedes 5s tabiki
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note3 var bende iphone4s 5s diye bi telefonu tanımıyorum.

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yaklaşık 1 aydır note 3 kullanıyorum hiç bir donma vs.birşey görmedim.note 1im vardı satıp bunu aldım mükemmel bence özelliklen şarjı 2 gün fix gidiyor.yani 3 günde gidebilir.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note 3

ip5 in kamerasını hiç beğenmedim özellikle az ışıkta

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çevremde ekran parlaklığını max. seviyede kullanan hiç bir iphone sahibi görmedim. sebebi tabiki şarj sıkıntısı. buna ramen sürekli şarj kabloları ile dolaşıp duruyorlar. tasarım ve kalitesi tabiki tartışmasız ama benim elim ayağım olması gereken bir cihazın beni kısıtlamasına izin vermem. bir ofis çalışanı için şarj sıkıntı olmayabilir ama gün boyu dışarda koşturanlar için seçim aşamasında önemli bir dezavantaj diye düşünüyorum.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedir İphone kullanıyordum en son haziranda Samsung S4 aldım. 1 ay kullandım tekrar İphone a geçtim. Şimdi Samsung'u kötüleyemem çok güzeldi. Özellikle şarjı iyiydi kamerası diğer özellikleri filan güzeldi ama alışamadım. İphone sade, küçük, kullanımı kolay ama şarj sıkıntısı var. İşyerinde şarj ediyorum gün içinde yoksa akşam yetmiyo şarjı. İphone kullanan birisi için İOS tan Android e geçmek sıkıntı olabilir benim gibi ama hiç İOS kullanmadıysanız hiç bulaşmayın Ben bile tekrardan note 3 yada S4 alıyım diyorum.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 3 mü ? Ipad mi desen anlarım Note serisi telefon mu ya ? Çok büyük aga

Her zaman iphone derim. iphone un tek dezavantajı şarj.

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsungu deli gibi savunan arkadaşlarım artık kendileride apple ın bu işi daha iyi yaptığını söylüyor. Ben hiçbir samsungda iphonedaki akıcılığı görmedim frame skipping denen olay hepsinde var ve benim gözümü rahatsız ediyor. Samsungun uçup gittiği teknolojilerinin kaçını kullanıyorsunuz? Hani gözle aşşağı indirmek yok elle havada kaydırmak gibi sihirbaz hareketlerinden bahsediyorum. Note 3 zaten benim gözümde bir telefon değil minik tablet pc. 5S ile kıyaslanamaz ama açıkçası apple herzaman software sayesinde kazanmıştır adamlar bu işi iyi yapıyor tasarım konusundada çok basit ve pratik bir tarzı var. Eşşek kadar ekran koymak adamlar için zor değil ama mantık var tek elle kullanabilin diye tasarlandı diyor Note 3 elinize bir alın tek elle imkansız kullanması. Bana göre samsungun tek avantajı şarj ömrüdür ki buda iphone un aşması gereken bir problem hala daha nasıl geliştirmiyorlar anlayamıyorum. Buarada ben samsung note 3 e geçmeyi düşünüyordum iphone 5 den ama android kullanıcıları arasında yapılan yorumlar o fiyati haketmediği, malzeme kalitesinin düşük olduğu, Türkiyede yavaş işlemcili modeli ile satıldığı ve piyasaya çıktıktan sonra 2. elde çok değer kaybettiği gibi çok negatif yorum okudum onlar mesela LG G2 daha iyi demiş android sınıfında.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanım tarzınıza baglı bence 5s
    cok aktif yogun kullanımda note3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski iphoncuyum son 1 yıldırda s3 Kullanıyorum...
    Telefonda aman aman şeyler yapmam ama gerçekten S3 kamera kalitesi ile internet hızıyla beni gerçekten tatmin ediyor. Birde rahatlığı istediğim gibi at resimleri bilgisayara kadlır sil mp3 ler için video lar için ekstra hgiçbirşeye gerek duymuyorum. Tek sıkıntım sn 10 gün şarj olmama sorunuydu onuda zannediyorum bugün elime geçen 24 şarj cihazı ile bitirdim.
    Uzun bir süre daha iphone almam heralde... tablet olarak ipad kullanıyorum. yani aslında halen ios tan uzaklaşmadım ama gerçekten telefon alınacaksa iphone verilen para çok ama çok fazla...
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır android kullanıyorum software konusunda apple artık geride kalmaya başladı bununla başlayayım. Tüm dünyada android daha fazla tercih edilir hale geldi.

Telefon olarak S3 kullanıyorum daha öncede Lg P970 kullanıyordum yorumları ona göre yapacağım.

Samsung S3
    + Kamera
    + Ekran Netliği
    + Şarj günde bir defa yetiyor
    + Hızı
    + Update desteği
    - Kasa kalitesi

İphone 4s
    + Kasa Kalitesi
    + Dizayn olarak çok hoşuma gidiyor telefon dediğin biraz ağır olacak
    - Şarj olayı kesinlikle berbat herkes yanında şarj cihazı ile geziyor artık
    - Apple şerefsizlik yapıyor her iosta eski modelleri resmen eziyor kullanılmaz hale geliyor telefonlar yavaşlıyor
    - Sosyal bir telefon olduğunu düşünmüyorum zil sesi yapmak bile problem ki diğerlerini saymıyorum.
    - İcloud denilen salak şey yüzünden sms lerin başkasına gitmesi vs. gibi şeylerle uğraştım geçen hafta.Kız arkadaşımda 4s var az kaldı kıracaktım telefonu en kısa zamanda değiştireceğim.

Bu aralar LG G2 çok hoşuma gidiyor Note3 yerine düşünülebilir hareketli mercek yapmışlar güzel bir detay sarsıntı derdi kalmıyor. Lg nin tek handikap'ı aldığınız zaman satmayı unutun en basit örnek 2 yıllık samsung wave 2 yi 400 tlye sattım 1 aylık lg telefonuda 400 tl ye zor sattım ikinci eli berbat.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iPhone der susarım, samsung'un daha çok yol katetmesi gerekiyor, fiyatının pahalı olmasının nedenide kaliteli olması. note3 vs iPhone5s karşılaştırılması da çok saçma geldi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)