İlk fragman, paul walker in olup olmayacağı şüphesi de ortadan kalktı.
Fast & Furious 7 Trailer – First Look On The Last Scenes Of Paul Walker!
Printable View
İlk fragman, paul walker in olup olmayacağı şüphesi de ortadan kalktı.
Fast & Furious 7 Trailer – First Look On The Last Scenes Of Paul Walker!
Tayyip gibi hologramlamışlar :D
bu fragman bayadır var ölümden öncede vardı.
Şuan canlı yayındalar, yarım saat sonra trailer geliyor.
http://www.ustream.tv/Furious7
3 Nisan 2015 te vizyondaymış
26 mart denıyordu
aha jason statham da orada. ama dwayne johnson yok hımm..
8 olmayacak dimi ? bu son. :/
Matrix serisi için bu kadar kitlenmimişti dünya.
Ne seriymiş vay arkadaş.
Şuan yayınlanıyor
fragman fena değildi paul'u görünce içim acıdı :(
http://www.youtube.com/watch?v=Skpu5HaVkOc
Reel fragman.
ekip tokyoya gider dedim. adamlar katar'da ortamlara akıyorlar. Ben olsam paulu öldürüp yeni bölüme zemin açardım. :D sonra paulun intikamı filan derken fast 8 gelirdi :D
Paul walker ne ayak şimdi burda :/
Şu aşırı abartılı aksiyon sahneleri olmadan çekseler keşke ff1 in tadı hiçbirinde yok
hakaten paul walker ne iş? nası olmus yada olacak?
bu fılın devamı gelir gibi geliyor bana :D
yalnız adamlar bomba gibi film yapmışlar sanırım. 2 ve 3. film ciddi berbattı bende ve onlarda sonra seri çok güzel devam etmişti bu da eksik kalmayacaktır onlardan.
1 ise her zaman favoridir :D
Her filmde mavi subaru bekliyorum. Sonunda lan dedim araba fragmanı bile bitiremeden parçalandı hevesim yine kursağımda kaldı. :D
sonunda çalan şarkı belki merak eden vardır
https://www.youtube.com/watch?v=oDshxkKCYTQ
Fragmanın ortasında kırmızı bi araba var coupe o ney bilen var mı?
Mavi bi Subaru sonunda rol kapabildi :) Filmi merakla bekliyorum..
yine boktan aşırı abartılı aksiyon sahneleri olan bi film olucağa benziyo, heyecanlandırmadı
Toyota FT1 Concept.
Yeni Supra diyebiliriz.
lykan'ınn resimlerini detaylı inceledim kesinlikle o. filmdeki hali çok daha güzel çıkmış ama kendi sitesindeki resimlerden =)
toyota ft1 kesinlikle değil. fragmanda görünen aracın stoplar aşağı iniyor ve yan cam çok çok ince, ft-1 concepte bu iki detayda farklı..
1-2-3 favorilerim ama hepsini izlerim ayrı keyif veriyor. Gene ön kaldıran amerikan eksik olmadı filmde. Bekliyoruz bakalım sabırsızlıkla
ilk filmler gibi aksiyon az olsa keşke, öyle sahneler var ki yeni serilerde b*kunu çıkartıyolar resmen. bekleyelim bakalım beklentileri ne kadar karşılar.
İlk serilerdeki tadı yine yok gibi ama gidip izlicem tabiki.
IMAX yazısı gördüm orda :D
Şu ölüpte öldüğüne bir türlü inanılmayan insanların gerçekten yaşadığını bilsem hepsini filmimde oynatırım :D
Yakın Çekimler Bölüm 1. Film asfaltta yavaşlatılmış ve anı hızlanmalı alçak seyir helikopter çekimleriyle başlıyor. Bir barakanın önünde ilk sahne başlar Kayııııt.
Odaya bi adam girer masanın önünde dikilir. Sırtı dönük sandalyesinde dumanlar arasındaki adam döner. Ceketinin cebinden bi miktar para , 911 t anahtarı mavi larkı ve bir zarfı masaya koyar. Bu adam Tupactan başkası değildir. Anahtarı alan adam garaja iner, arabayı çalıştırdığı anda iç dikizden gözleri görülür oda pauldur. Paketi açar mavi larktan bi tane yakar camı kirli sakal hizası aralar. Garajdan çıkar. Çöl yollarında 6.vites kesicide atarlı bi şekilde ilerler. Daha sonra kamyoncu lokantasında mola verir. köşedeki masaya ilerler. mercimek çorbası pirinç pilavı arkasınada kızarmış tavuk ve biraz kadın sipariş eder. O akşam orda konaklar. Sabah duş alır ve yola çıkar. Tupac ın verdiği adrese gelir. İçeri girerken kapıdaki bodyguardlarla atarlı bi bakışma sahnesi yaşanır. İçerden gelen adam gevşek gevşek hey dostum senin derdin ne adamım. ayık ol der. yaklaşınca onun paul olduğunu anlar. İçeri alır. Uzun koridorlardan geçerler. Bi kapıya varırlar.İçeri girdiklerinde Saddamla karşılaşırlar. Abi seni asmamışlar mıydı der paul. Yok gurban kuzenimi asmışlar der saddam. Tupacın gönderdiği emaneti saddama verir.Tekrar yola koyulur. akşam saatlerinde bir hana girer. son bi odanın kaldığını o odayıda iki kişi paylaşmları gerektiğini söyler hancı. Paul bu duruma biraz bozulur ama sorun yok der odaya girer. Adamın biri saz çalmaktadır.
P - Selam
A- Merhaba Gözüm
P- Nası olacak böyle iki kişi bi odada kalınır mı ?
A- Yani çok güzel olacak gözüm biliyor musun ?
Aradan biraz zaman geçer saaz çalan adam bavulundan rakı çıkarır. Beraber içerler. Bu adamın kim olduğunu merak eder paul. Faceten aratır. onun Ahmet kaya olduğunu öğrenir.
Hadi devam edin , konu tam geyik konusu olsun :D
Allah razı olsun :)
BEn fragmanı beğendim bu seferki film cidden daha güzel gibi bi öncekine nazaran ve yine drag yarışları filan hoş.Domun hatunda efsane olmuş kırmızı elbiseyle :D Paul atlayamaz öldürürler mantıklı olurdu dedim ama kurtarmışlar sonunu merak ediyorum :)
Yine aksiyonlar abarti olmus :( ilk serilerin tadi coktan kacti.