onu bunu bilmem,müzik fragmana tam oturmuş...
Printable View
onu bunu bilmem,müzik fragmana tam oturmuş...
Umarım p.walker'ın anısına güzel bir film yapmışlardır serinin en iyisi olur.
Cok iyi gozukuyor, simdiden 3 Nisan'i sabirsizlikla bekliyorum! Diger serilerden cok daha iyi gorunuyor.
Çok abartı ve gereksiz gene,Need For Speed Movie çok daha kaliteli bir film buna göre :)
2.12'de ki kolonun patlama efektini millet iphone'dan yapıyor mk. Bu kadar sanalda olmaz ki arkadaş !
http://www.imdb.com/title/tt2820852/
cast e baktım da tony jaa ronda rousey falan var o zaman araba ile beraber güzel dövüş sahneleri gelecek demektir. :)
Çok lezzetli görünüyor, gelsin görelim.
Iggy Azelia ? O ne alaka F7 ' de oynuyor :D
Her filmi efsane çıksada izlesek:)
Dün Fragmana Ankamall Elektroworld'de denk geldim güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyoruz
iyice b*kunu çıkardılar ff1 ff2 ve tokyo iş yapar gerisi bayat, arabalık bişi kalmadı iyice aksiyona başladılar
Zaten son filmlerden olayın otomobillerden daha çok aksiyona döneceği belli olmuştu. Adındanda alıyacağınız gibi Furious :) Yinede izleyip göreceğiz, fragman fena değil gibi.
Biraz abartı olmuş sıkılmayacağımız garanti.
Yarış sahneleri hariç her şey var konudan iyice saptılar.
o charger r/t kaç sefer pert oldu yapıldı sayamadım ben :D
Yorumları okuyup okuyup gülüyorum ya :)
ortalık çok karışacak çok
https://www.youtube.com/watch?v=4vYQby_hDDU
cıksada izlesek son fragman mükemmel olmuş
Son fragman iyi güzel hoş ama ilk ve tokyo serisi gibi gelmedi bana serideki diger filmler ... haddiden fazla vurdulu kırdılı sahbeler var bir jdm tuning filminden eser kalmamış,,,sanki bond filmi olmuş gibi
İyice hayali aksiyon filmi olmuş...
ff6 da ucak 10 dakikada pistten kalkamayinca ben az sogudum bu seriden. senaryoyu kim yaziyorsa hayal gucu cok ileri seviyede.
Katılıyorum yarışlardan uzaklaşmış gibi.
İlk serilerde daha çok isminin HIZLI bölümü kullanılıyordu artık ÖFKELİ kısmına geçmişler demek ki :D
Herseyi gercek hayat mantigi ile bakarsak filmlerin ne mantigi varki.transformers efsane oldu mesela ama hayal urunu oda :)
artık hiç heyecanlandırmıyo gerçekten
Vay mk millet olarak 2 dakikada Fast And Furious'u bile harcadık. :)
bi FF1'e bak bi 7'ye bak :(...
1-2-3 hakikaten unutulmuyor, üzerinden 10 yıldan fazla geçti. ancak 4-5-6'yı hatırlamıyorum bile...
"danger to manifold"
:D
her ne kadar eski seriler gibi olmasada Jason Statham icin gidip izlerim orasi ayri.
film araba yarışından çıktı aksiyona döndü artık tat vermiyor, en son keyifle heyecanla izlediğim tokyo driftti sanırım.
yeni fragman geldi :D
Her serisi efsane bence, sadece yarışla yani aksiyon olmadan devamı gelemezdi zaten. Hevesle bekliyoruz
Fast and Furious serisin merakla beklenen 7. Filminin yayın tarihinin bir hafta geri alınarak 3 Nisan Cuma günü vizyona gireceğini, filmde kullanılan her arabadan 8 adet olduğunu ve çoğunun gerçekten paramparça olduğunu, Rahmetli Paul Walker' ın zamansız ölümü yüzünden sekteye uğrayan filmde onun yerinini doldurması için henüz deney aşamasında olan ve hiç denenmemiş bir programla bilgisayar görselleri kullanıldığını, sanal gerçekliğin tam anlamıyla yaratılması için 36 yaşındaki kardeşi Caleb Walker' un vücüt şeklini, göz renklerinin birebir tutması içinde 25 yaşındaki diğer bir kardeşi Cody Walker' ın göz rengini, hareket ve aktörlük stili içinse ünlü aktör Peter Jackson' ın kullanıldığını, konuşmaları içinse son teknoloji dublaj uzman ekibinin Paul Walker' ın daha önce söylediği binlerce kelimelerden filmdeki repliklerini yaptığını dolayısıyla filmde izliyeceğimiz Paul Walker' ın aslında 36 kişilik bir ekibin ürünü olduğunu ve yanlızca Paul Walker' ı canlandirmak için aktör ve çalışanların tamamının gönüllü olmasına rağmen 50 milyon $ harcandığını biliyormuydunuz ?
alıntıdır https://instagram.com/p/0pzZP9ogwt/?...mobilbilgileri