o 50 milyon doları çinlilere versen 3 tane paul walker yaparlardı :D
Printable View
o 50 milyon doları çinlilere versen 3 tane paul walker yaparlardı :D
büyük ihtimal bu film son olacak. DOM devamlı ''one last ride'' deyip deyip duruyor çünkü. Bencede bitsin artık. Uzayınca eski tadı kaçıyor. 6. filmi izledikten sonra bundan sonra böle olcaksa hiç olmasın dedim (uçak sahnesi vs)
Bence bu serinin bitmesi icin hic bir sebep yok , gayet iyi yapiyorlar her defasinda..
paul walkerin öldüğüne hala inanamıyorum ben ya
Gişede beklentiyi karşılarlarsa -ki kesinlikle karşılar- 10. ya kadar yolu var demişlerdi, serinin bitmesi için sebep yok demişlerdi.
gelse de gidip izlesek ya
Uçak sahnesıne takılana kadar ılk serılerdekı arabaların sanzımanlarının 32 ılerı oldugunu gormezden geldınız herhalde ? sanıyede bır vıtes atısları falan hata ararsanız heryerde bulursunuz bardaga dolu kısmından bakmak lazım yapıyorlar bızde ızleyelım :)
sırf ızın gunumu cumaya aldırdım cıktıgı gun gıtmek ıcın :)
boku cıktı artık aksiyon filmimi yapın dedik size ya
erkenden rezervasyon yada bilet alınıyomu
H
buradan alabilirsin
biz arabaya ilgimiz alakamız varda bu filme gitmeyi çok istiyoruz, hiç diğer taraftan gözlemleyen oldu mu hiç normal bir birey bu filme gitmeyi istiyor mu :D kısacası önceki serilerin gişeleri felan nasıldı genel anlamda
Yani ilgi daha çok çekicek çünkü ölen adam filmde var bikere kafadan millet merak edicek nasıl yapmışlar vay anasını vs vs. E ölüm haberide iyi yada kötü bir reklamı oldu her yerde Anahaberlerde çıktı etti illaki bizim dışımızdada merak edip giden olucaktırç
allah nasıp ederse @lowrider abi sağolsun attığı linkten yer ayırtım bile
Güncel çekelim, gidip izleyenlerin yorumlarını alalım, hem düblaj hemde alt yazılı seçenek varmış heralde, müsait zamanda tr dublajlı izlemeye gidicem.
Dublaj var mı kesin bilgi mi altyazı takip etmekten film izleyemiyorum ben kesin bilgiyse gideyim :D
denizlideki her salonda gece seansları alt yazılı..gündüz seansları türkçe dublaj...malesef
marmara park imax de izliyim dedim akşam 9 da yer yok :D
dublaj komedi oluyor ya.. Mesela Jason Statham 'ın sesi yerine bülük gibi bir adamın sesi :D
Dublaja karşıyım :D
Bu Marmara Park avmnin sinema kitlesi nasıl ? İmax bana en yakın orada var ama esenyurt'a bağlı olması korkutuyor artık beni.
Akşam 7.15'e biletimi aldım, fazlasıyla heyecanlıyım :)
marmaraparkın imaxi cok basarılı hayvani perdesi cok filme gittim ciddi keyif veriyor
Akasya gece 00.15 seansi imax ordayim gencler
Şu bikaç gün dikkat etmek lazım. Bu filmin yayınlandığı dönemlerde trafikte kendini bilmez daha çok oluyo gaza geliyolar çünkü. Aldık biletimizi akşamı bekliyoruz :)
Hadi yine iyisiniz kıyağımı unutmayın bilet+içecek+mısır 20,50
https://www.sehirfirsati.com/visitor...0-a4ebe6e79719
Attığım linkten üye olursanız sizde kazanırsınız bende :D
https://www.youtube.com/watch?v=iEAIDyAfalQ
Bugün en çok onun için izleyeceğim.
Brian O'conner :(
Gidenlerden rica ediyorum konuya of çok iyidi sıkıldık öldüldük nebiçim şerefsizlik yaptı gibi şeyler yazmayın
salondan simdi ciktim domun dublaji kostebek yapmis cok merak eden bir avuc araba patlama sahnesi seyretsin su yonetmen koltuguna uzak dogulu oturdugundan beri bi ucmadilar dedik oda oldu .Sadece filmin son sahnesi duygulandirdi oda paulun anisina saygidan..
Insallah kardesim gelmesin zaten lutfen dublaja gitmeyin lutfen...
yapicak bi sey yok o zaman :)
Popcorn menü Fitaş İstanbul, MarkAntalya ve Next Level Ankara salonlarında geçerli değildir.
Groupon'unuz Zorlu sinemasının 2 VIP salonu ve Akasya sinemasının 3 VIP salonunda geçerli değildir.
Sadece bunlarda sıkıntı var diyor geçende aldım ben 13 lükten ask sana benzer filmine gittik hanımla boşu boşuna mındar oldu kupon
istinye ımax gece yarısı inşallah film değerrr
Trio Hillside 00:30. Bence son film olacak, özellikle şu sahne belli ediyor zaten
https://instagram.com/p/1AoWTbuZSz/
Filme giden arkadaşlar abiler,
Dublaj nasıl ? TV'de gösterilen fragmanlardaki gibi dublaj yapmışlarsa hiç gitmiyelim daha iyi
Az once çıktım. 6 gibi abarti sahneler felan. Eleman ölmüş kardesi kopyasi gibi.