Hayır konvoy canlandırması falan yap tek araba ve gelin arabası, üstelik cabrio ve üstü açık. Tek damat, tek gelin.
Ve yer TARLABAŞI.
http://www.youtube.com/watch?v=YDrvAHzQCy4
Printable View
Hayır konvoy canlandırması falan yap tek araba ve gelin arabası, üstelik cabrio ve üstü açık. Tek damat, tek gelin.
Ve yer TARLABAŞI.
http://www.youtube.com/watch?v=YDrvAHzQCy4
Oww harbiden büyük sıkıntı. aynı olayı asayiş ekiplerinin yapıp toparlaması lazım demek ki bunları.
Bahşiş terörü değil bildiğin haraç kesme oluyor bu
Tarla başı tarafındaki düğünleriniz için g3 konuşlandırılmış lüks hummer jeepleriniz kiradadır. Mutluluklar dileriz...
İlginc diyemeyecegim daha yeni basliyoruz neler gorecegiz kim bilir...
kalontor cabrio mercoyu çek altına, tarlabaşına çık sonra bahşiş terörü diye haber yap. aracın ve mekanın büyük etkisi var.
insanlar bir birinden ne koparırsam derdine düşmüş. 20 30 lira için adam öldürülme evreleri çoktan geçtik. arsızlık hat safrada, hayır, yok, olmaz gibi reddedici kelimelere tahammül yok.
şavaştan kaçan insanları ülke içine başıboş salmakta, her bir yerden bir şeylerden kaçan insanı vatanına toplamak, gerekli kültür ve yaşamsal şartları sağlamadan sokağa salmak sonuçları.
Beyaz tshrt lü arkadaş geri vites yapmasaydı orayı dağıta bilirdi, fakat korktuğu için karşısındakiler cesaretlendi olay büyüdü :(
Üstü açık arabayla yapılacak iş değil..Bile bile lades demiş iyi darbukayı kafaya yemedi..
Evet, bir an aklıma yozgatlı boksör geldi fakat düşündüğümüz gibi olmadı :)
https://www.youtube.com/watch?v=tddJURgLOAQ
Yalnız kız baya tırstı..
arabanın üstüne cıkıyolar adam bagajı mahvetti bu kadar da olmaz ama neresi olursa olsun
arabanın plakasını alın satılık ilanına falan düşerse yardımcı olur bu video akibiyeti hakkında :)
haber yapmak için kanıyan yarayı bandıra bandıra kaşımışlar.. cabiro arabayı al üstü açık bir şekilde ben evleniyorum diye diye istanbulun en sıkıntılı semtlerinde gez .. ne bekleniyorduki ..
daha yeni arkadaşımızı verdik bilhassa arabayı gelin arabası yapmadık.. arabanın camlarda film zaten içerisi görülmüyordu normal bir şekilde konvoy yapıp kafamız kulağımız rahat istanbul turu attık..
Turuncumu artık pembemidir nedir bir t-shirtlü çocuun elinde artık ne varsa Beyazlı elemana saplasammı saplamasammı arada kaldı Dikkat edin seyrederken.
Çözüm bu olabilir :D
http://www.youtube.com/watch?v=fDrzMGdYWZc
Savaş çiksada şunlari önden yollasak dogal yollardan geberselerde kurtulsak
Fena kaşınmışlar...
tarlabaşı yada başka bir yer farketmemeli, yani canlandırma amaclı bile olsa insanların sokak ortasında bu şekilde köpek gibi saldırgan olmaları ve buna göz yumulmasının hiç bir kurtarır yanı yok. İşin birde ; o gelin damat arabasındaki yada konvoyundaki adamlardan birinin çıkıp bu yol kesenlere zarar verme hadisesi sonunda, " bahşiş istedi, dövülerek sakat bırakıldı yada öldürüldü" gibi haber boyutu var. Hatamız hep tek taraflı bakmaktan ileri geliyor genel olarak.
Geçen gün hastaneden eve dönerken bir taksiye bindim, Radyoda eski başbakanın konuşmasını yayınlıyor, adamda açmış sesini dinletiyor bana sanki, sesini kısarmısınız deyince, " tarlabaşı şişhane arasından geçiyorduk", bak buralarıda hep temizledi dedi.. Keşke şu görüntüyü izletebilseydim o adama.
Şimdi bu yorum şuna benzemiş. Bir adamla bir kadın safari turuna çıkıyor. Daha sonra çakallarla karşılaşıyorlar. Daha yakından pozlayıp fotoğraf çekmek isteyen adam çakal sürüsünün içine giriyor ve çakallar doğal olarak vahşice saldırıp adamı öldürüyorlar.
Sonra sen çıkıp diyorsun ki dilerse şehirde olsun dilerse dağda bir çakal o adamı öldürmemeliydi.
Her insan görünümlü insan, her medeniyet görünümlü yerde şehir olmuyor ne yazık ki.
Yani o videodaki çingeneler ne insan, gezdikleri mekanda tarlabaşı yani şehir değil.
Güvenlik istiyorsanız önce kendiniz alacaksınız. Sonra dışarıdan bekleyeceksiniz.
Mekan farketmiyo daha geçen ay yalova çınarcıkta araba modifiyeli diye adamın teki saldırdı kolumu büktü arabaya tekme attı böyle heryerde var izmit çarşı merkez dede oluyo çok video dakilerin tek farkı biraz daha çok olmaları insan hiç bir şey yapamıyo ne taşıdıkları naptıkları beli değil anca evlenirken bir araba yolucan önden yada üstü açıksa camları kaldırcan yada son çare biber gazı :)
muhabirler kaşınmış.Birde ülke sanki güllük gülistanlık , sıfır güvenlik sorunu varda gidip oraya bu haberi yapmaya çalısıyosun.Böyle bir durumla karşı karşıya gelinebilineceği hesap edilmeliydi.
Beyazli abi kafaya ucuz yirtti darbukadan
bunun o insanlarla bir alakası yok ülkenin manzarası böyle.. şehirler patlamaya hazır bir bomba.. suriyelilerin gelmesi olaya zaten tuz biber ekdi ne hak ne hukuk hiç bir şey tanımıyorlar.. illegal yolda olan yada o yola meyilli başka insanlarada cesaret veriyorlar onlar yapabiliyorsa bizde yaparız diye ..
bunu anlayabilicek insan yok bazı insanlar arabalarından hiç inmediği bazıları koruma ordusu ve zırhlı araçlarda gezdiği için şehirin içinde yaşayanlar çekiyor onlarda kabullenmiş sus pus..
yolda giderken özellikle aracınız lüks ve pahalıysa yada dikkat çeken bir şeyse aracınıza yapışıp elinde tiner poşeti olan mendil satan dilenen v.b insanlar var almassanız arabanıza tekme atıyor yada size ağır ana avrat küfür ediyor bilinçli sizi tahrik etmek için.. birde yolda yürürken sıkıştıranlar var yıllardır değişmedi memleketten yeni geldim bir çorba parası memelekete dönücem otobüs parası.. bunlar medeni modern haraç yöntemleri..
kısaca tartışmak bile bence yersiz istanbul bir serengiti.. bizlerde o serengetide yaşayan insanlarız yeri gelir geyiğe ceylana denk geliriz yeri gelir aslana kaplana çakala ...
Tamamen muhabirlerin suçu.Sen nasıl bir insansın ki gelinlik ve damatlık giyip hemde lüks Mercedesle insanların içinde geziyosun.Utanmadan ben bu gece sevişicem diye insanları tahrik ediyosun.Bunu yapıyosan vericeksin tabi adamların paralarını.Az bile yaptılar,benzin döküp yaksalarmış keşke.
Bence haber konusunda doğru yapmışlar. Abartı var mı? Evet var. Bile bile lades var mı? Evet var. Ama yıllardır modifiyeli araba ile gezip hiçbir şey olmamasına rağmen bir iki şovmen televizyona çıkıp s2k ile gazladı, Maslak'ta yol ortasında sıfır çizdi ve bunu medya ele aldı. Sonuç ortada. İnşallah bu konuda da bir yaptırım uygulanır da bir nebze olsun azalır.
En kötüsü de, benim kafama darbuka ile vurup vurmama sadece onun o anki ruh haline kalmış lavuğu benim dövmem darp olup adam yaralamak oluyor ya, işte adalet sistemimizin özeti.
geçen haberlerde diyordu ceza gelmiş 60 tl böyle arabaya yapışıp bir şey satanlar yada para isteyenler için.. ama kim kesicek o cezayı o iş yaş..
Diyelim ki bu haber için yapıldı, olayın birde başka yüzünden bakalım, sıradan bir vatandaş gerçekten gelini ordan alacak olsaydı, yada kuaförden alacak olsaydı, ? Yada düğün sonrası oralara yakın bir yerde oturacak olsaydı ,
Bu işin temiz yolu durmayacaksın. Gerekirse vurup geçiceksin. Ön kaputa atlarsada allah büyük. Ateş eden bi araç gelin arabası olsun. Hiç bi *** yiyemezler
Bu olay bile bile lades ama sadece tarlabaşında oluyo sanmayın bu tarz olayları. Ankara İstanbul'a göre çok daha temiz br şehirdi bu konularda. Artık Ankara'da bile şehirin orta yerinde ışıklarda yapışıyolar araca. Özellikle araç biraz dikkat çekiciyse aman aman. Benim arabanın sunroof tan içeri bellerine kadar sarktıklarını biliyorum..
beyazlı reyiz ucuz kurtuldu kafasına o darbuka gelseydi 20 dikişle anca kurtarırdı.
Bu olay tarlabaşına has değil, kendimi bildim bileli gelin arabalarının önü kesilir para/zarf alana kadar bırakmaz piç kuruları
bunlar mermiye kafa atmıslar o ayrı. tarlabaşında belki daha hararetli olması ayrı ama hepsi aynı
bursada kuzenimin düşün arabasınını ben kullandım.cla dı nikah oglen belediyenin dügün salonunda olup aksam salona gecilcek. neyse koca belediye tesislerine girdim arabayı park edicem onume belki 20-25 tane piç atladı araçta sadece ben varım. lan cekil yok sallayan arabanın onune yatıyo kaputa uzanıo gaza basıorm benle gelio en son daldım cime ezilirsen ezil mantıgında kactı hepsi. tabi bunun geri dönüşü var bekliolar pusuda arabayı sogutim diye calıstırmaya gittim yanına geldi bitanesi daha büyük digerlerine nazaran 13-15 yasında abi ver bitanesini yanastırımıyım yanına dedi tamam lan dedim ama gelirsen senden baslarım dedim 10-15 dolar attım 1lik halinde donuste hakketen yanasmadılar hatta selam bile verdi giderken. polis geliyo güvenlik geliyo dagılıyorlar 3 dakika sonra hop yine toplanıyorlar
asla klasik araba ustu acık araba asla sunroofsuz araba asla gelin arabası olmaz. cünkü bunlara cam acılmaz ufacık acsan elini kolunu sokmaya calısıo. sunroofu yarım acıp camdan sallayıp gaza yapımak en iisi
bu olaylar sonrası yapılmış bir haber:
http://www.milliyet.com.tr/yine-bahs...undem-1936626/
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27120943.asp
http://www.milliyet.com.tr/cocuklar-...undem-1901312/
Bence haber başarılıydı, ne tarlabaşı ne başka bir yerde insanların ön kesip haraç alma hakkı yoktur, hayatını bedavadan kazanmayı alışkanlık edinmiş bir kesim var, ve git gide pervasızlaşıyorlar, para vermeyene zarar vermeyi hak görüyorlar.
biz de çocukken kesiyorduk, verirlerse verirlerdi, yok derlerse çekilirdik..
bahşiş değil resmen gasp etmek olmuş bu
Ulan konvoy halındesın zaten baktın 3-5 kişilermi bi el edecen 5-6 araba bı ıncen ordakı haraç kesenelre kafa goz dalıp bayıltıp devam edicen ama düğünü bu şekle çevirmeye gerek yok insan sineye çekiyor işte. Yavşaklara bak ya darbuka kaldırıyo o gelen dayı orayı dağıtırdıda geri vites şımarttı o darbukacıyı
Çorlu'nun gözünü seveyim, Okadar da şopar var derler :) Düğünüm Çorluda olmuştu hiç sorun yaşamadım konvoy esnasında.
İzmir'de aynı konvoyu Ballıkuyu, tenekeli vb. yerlerde yapsalardı herhalde donla çıkarlardı ordan :)