mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı
Araç eski aracımdır, iyn rs ibrahim, slc selçuk, alper hocam, ve clio rs le ilginen bir çok kişi beni tanır.
Titiz temiz binerim araçlarıma ve En ufak paradan kaçmadan araç yaptırım.
Kayserili olmaktanda memnunum, hiç olmazsa ebesi dedesi nereli olduğu belli olmayan büyük şehirlerde yaşayan insanlardan değilim, 7 kuşak Kayserinin merkezindenim.
Tanıyanlar çok iyi bilirki bir yalanım bir dolanım olmaz, söz vermek g*t vermeye benzemez der işime bakarım.
Aracı satma sebebime gelince tek tek isim vermicem saygımdan ama dükkanı tezgahı olan tanınan insanlarla aracıma 11ay süren beyin TAKAMAMA ayar YAPAMAMA maceram oldu,
çektiğim rezilliğin gördüğüm üçkağıt ve kahpeliğin dibi bucağı olmadı Ankarada,
Arabadan soğudum artık söktüm beyini, yaptırdığım insanlara lanet ettim, aracı sattım.
Konuya geleyim Araç için bizede telefon edildi komple boyalı olduğunu sol ön kapı menteşenin ordan darbesi olduğu, ama ne önden ne arkadan kazası olmadığını söyledim.
Yürüyeninde motorunda en ufak sıkıntı olmadığını söyledim. Halada sözümün arkasındayım benlik bir durum olmamasına rağmen.
Pazarlığın bittiği rakamdanda bilgim war ve bu kadar emek para harcanmış bir araca fiyat oldukca makul tutulmuş (bence)
İyice araştırıp gelseydin kardeşim ozaman araç almaya,burda genel konuşup b*k atmanın bir manası yoktur ve Kayseriliyi genelleyemezsin sonuç olarak.