Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
Printable View
Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
Şile yolu olacak bir arkadaşın adı berkay diğerinin adı enes gayet de düzgün kullanıyorlar umarım bir şey olmamıştır.
başlıktaki harf hatası düzelirse sevinirim
Ben anlamadım ne oldu durduk yere.
bende anlıyamadım birden vurdular yola arabamı çıktı anlamadım valla
Valla sardirarak gittimde oncesini bilmemde kazanin biraz oncesi ve kaza aninda gayet sessiz sakin gidiyordu neye vurdu ben anlamayamadim,kamyona arkadanmi vurdular...
38.20 de aracın durumu az çok görünüyor
hyundai ile kafa kafaya girmiş sanırım kamyonu sollarken.Yada biranda basınca arkayı koparttı.Araç belden kırılmış akordiyon gibi olmuş umarım sağlıkları iyidir
bu sıcakta üstü açık gezerken güneşten beyin error verdi heralde
sanırım sol şeritteki araçta yavaşlıyor arkadaslar duramayıp arkadan vuruyorlar kamyona yada beyaz araca.geçmiş olsun
Önüne kamyon çıkmış sanırım sollarken karşıdan gelen arabayla kafa kafaya girmişler.
Yaralanan E.G. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Canlı Yayında Kaza Yaptılar - İstanbul iline bağlı Şile ilcesi
Sanki kamyon ile hyundai arasından makas atmaya kalkıştı gibiler. Her ne kadar hatalı da olsalar, onlarıki de can, onlarında anaları babaları var. Allah yardımcıları olsun...
Çok kötü olmuş, ama hala anlayamadım nasıl olduğunu.
Yazık günah arkadaş ya. Şu trafik terörüne ne canlar gidiyor. İnşallah kimsede bir şey yoktur.
Allah yardımcıları olsun. Şöforünkü takılımıydı bilmiyorum ama video çeken arkadaşın kemer takılı değil. ihmal etmeyin abi şu kemeri...
kaza oldu 2saniye geçmeden insanlar başına toplandı nasıl kaza oldu nasıl geldiler anlamadım bile. İnşallah can kaybı yoktur
şöför'de kemer takmıyor.
http://i.hizliresim.com/qBVRDq.jpg
video çeken
arabanın markası bmw s2000 diyor
şöförde BMW'mi diyor
garip bir durum araba kiralıkmı acaba ? genç arkadaşlar sanırım kötü olmuş
yalan haberler başlamış demin bakayım dedim 300 le kamyona vurdular yazıyodu
maşallah ülkemizde honda kazaları darbe haberlerinden hızlı yayılıyo
Tam emin degilim ama bizim burda bi lacivert ap1s2000 vardı kiralıyorlardı bi ara o olabilirmi.
videoda kazaya karışan citroen hiç gözükmüyor bile, citroen yandan darbe almış ya arkadan hızlı geliyordu ona vurdu ya da yan yoldan çıkmış gibi duruyor
Yazık günah inşallah sevenlerini üzmezler üstünü açıp kemer takmamak da nasıl bir cesaret Allah acil şifalar verir inşallah.
Durumlarının ağır olduğu yazıyordu nette.
Tüylerim diken diken oldu konuşmalardan inşallah bişeyleri yoktur üzüldüm valla
Videoyu tekrar izledimde kamerayı çeken arkadaş arkana bak sola bak diyor yanlış duymadıysam.
Sanırım soldan hızlı bir araba geliyor bu arkadaşlarda soldan gelen aracın önüne kırıyorlar.
s2000 periscope canlı yayında kaza - YouTube videoda 1.05 de diyor.
kemerin takılmayışı sıkıntıymış umarım kemer yüzünden olması gerekenden fazla zarar görmemişlerdir.
Allah şifa versin.
Süratte yok gibi. Allah acil şifa versin
Eren on Periscope: "Ş 2000 şile kaza"
birinin hastane görüntüsü var burada durumu iyi gibi
Allah yardımcıları olsun analarına babalarına yazık kemerin bir kez daha önemini gördük araç pert zaten yazık olmuş arkadaşlara
Airbag açılmamış gibi.?
34 NV 4180 Sanırım plakası.
Allah yardımcıları olsun güneşte tavan açık klimasız gezmek etkiledi sanırım.
Kısa sürede kaza yerine müdale yapılmış
tam 5:55 de kamerayı indirirken sağ dikizden bi karartı görünüyor. diğer araç hızla sağlarından geçmek isterken bişeyler oluyor sanırım.
kalitesiz diyodlarcaa dirençççlercee :)
s2000 için gökten bir yıldız daha kaydı temsili video
https://www.youtube.com/watch?v=uCwE8956x-A
eşkiya son sahnesi - YouTube
@Yigit-Y o yıldız kaymaz usta
Açma germe hareketleri hidrolik pres candır
çok kotu olmuş umarım iyidir durumları pertten toplaya toplaya zaten aracın sadece direnc gostericek bir sağlamlık kalmamış