Bildiğiniz üzere forumu boşladık forumu ileriki haftalarda hayata geri döndürmek istiyoruz fikirleriniz varmıdır yeni ara yüzümüzde neler istersiniz ?
şimaranı atarım huwuhHUEe
Printable View
Bildiğiniz üzere forumu boşladık forumu ileriki haftalarda hayata geri döndürmek istiyoruz fikirleriniz varmıdır yeni ara yüzümüzde neler istersiniz ?
şimaranı atarım huwuhHUEe
başka ben çok alıştım artık bu modele
yenisi yorar şimdi :):):):)
bu tasarım bence iyi kalsın böyle :)
bu tarz bence de iyi retro oldu artık herkes alıştı buna değişik bir konsept hem bizi hem sizi yorar sürekli konu açılır şu nerdeydi bu nerde bulamadım vs
gene bu sekilde kalacak
ama eklenmesini istediğiniz bölüm vsvsv gibi seylerden bahsediyorum
Bu zamandan sonra foruma kalıcı olarak yeni kişilerin geleceğini pek sanmıyorum, eskiler de zaten bu düzene alışık. Bence de aynen devam site çalıştıktan sonra şekil şukul çok önemli değil
Değişim iyi ama çok da alıştık başkanım. Sadece boş konular oluyor bazen. Aracın arızası belirtilmiş. Hiç cevap gelmemiş. Bu tür konuları eleme imkanımız olur mu? Veya bazı kıskanma favorilerini paylaş konusunun başındaki ilanlar hep kayıp. :) Biraz traşlasak mı?
abi mesela @ işaretini yaptığımızda etiketlemek istediğimiz kişilerin nickini bulmak bazen zor oluyor :D @ yapıldığında üye listesi gibi bir şey yada örneğin " @a "yaptığımda a ile başlayanların listesi gibi bir şey yapmak mümkün müdür?
bazı detailing forumlarında böyle bir olay var. gerçekten hoş oluyor :)
Genel teknik artık fazla genel kalıyor sanki. Örneğin forumu dışardan okuyan bir çok kişi aracı hakkındaki sorunların çözümü için gerek bilinçli gerekse google indexi sebebiyle foruma geliyor.
Fakat genel teknik bölümündeki sorular(konular) o kadar karışık ki, aynı arızanın farklı markalar için açılmış onlarca konusu oluyor. Çoğu cevapsız.
Acaba bu bölümü marka bazlı ayırsak (tüm otomobil markaları değil tabi ki, mesela en çok satan 10 marka gibi ) insanların sorularına cevap bulması daha kolay hale gelebilir gibi.
Eski konularda hala post kasanları şukulasak?
M a l u m kelimesi cezalı mı kalacak? :)
tam olarak anlatmaya çalıştığım;
https://i.hizliresim.com/ldi852h.jpg
:D :D :D
mobilden acildiginda otomatik olarak mobil arayuz acilsa bence cok guzel olur, isteyen normal arayuze kendisi gecirir.
Forum misafirlere kısıtlı olsun bence, konuları okuyamasınlar.
Detailforum v.s farklı alt yapıda, aslında o tarz bir alt yapıyor geçilse çok kullanışlı, vBulletin çok kullanışlı gelmiyor bana, özellikle arama sonuçları yetersiz,i geçen bir konu aradım, başlık yazan kelimeler ile aramama rağmen bulamadım, sonra tek tek bölümlere bakıp bulabildim. Bu yönde de bir geliştirme olsa süper olur.
Valla ne eklersiniz bilmem de forumu bakıma vs uzun süre almayın stres oluyorum :) şirkette 3 tane site girişi dışında her yer bloklu 50 tane onay ile tek açık olan site techturkey..
app gelirse parti kursanız oy veririz :) :) :)
ayrıca forumun instagramını aktif kullanalım, üyelerin etkileşimini sağlayalım.
bir de ne yaparsam yapayim, belli sure sonra oturum otomatik kapaniyor. Ben mesela kendim cikis yapmadikca kapanmasin istiyorum, bunu da saglarsak sahane olur :)
başka bir forum yazılımına geçmeyi düşünüyoruz.
Artık tüm cihazlada kullanılabilecek, daha rahat tüketilebilecek bir forum gerekiyor.
Tapatalk entegrasyoınu olsa fena olmaz aslında
bazı forumlarda, cevap yazma kısmında 'hızlı resim ekle' gibi plu-inler var. tech'te olsa resim yüklemek kolaylaşır ve etkileşim artabilir
yoo kapanma yok, girişi yıllardır otomatik olarak yapıyorum.
@Oz` özgün başkanım, mobilden giriş yaptığımızda klavyeden emoji eklemek harika olurdu,
nickname güncelleye bilmek twitterdaki gibi kolaylıkla vede pp tabiki efsane olur. mesela sekizsilindir olan nickname i 8cyl olarak güncelleye bilmek çok kral olurdu
resim ve video yükleme konusunda bir pratiklik lazım
kesinlikle
Forum canlansın istiyorsanız büyük bir buluşmaya önayak olabilirsiniz bence yöneticiler olarak :)
Ve yap bitsin gibi değil de aralıkla tekrar edilebilir.
artık tapatalk filan kimse kullanmıyor, onu yerine her yerde çalışabilen (PWA) uygulamaları var.
Bazı konuların üyelere has okunabilirliği olmasını talep ediyorum. Hangi başlıklar-konular olması gerektigini anket ile belirleyelim.
Bazı konuları sadece üye olanlar okuyabilsin.Bu konuların hangileri olacağını da yine üyeler anketle belirlesln.Mesela "Kıskanma Favorilerini Paylaş" konusunda çokça misafir görünüyor her zaman. Bu konuyu, forum dışından birilerinin temiz araba dedektörü olarak kullandığını düşünüyorum. :)
Profildeki eski konuları silme,telefon üzerinden direk fotoğraf ekleme,telefona yönelik forum özellikleri eklende daha iyi olur gibi.
Güncelleme ile ilgili bir beklentim yok, belki yeni üyelerin konu açması engellenebilir. (Şart gelebilir 50 msj gibi )
Forumun canlanması için bence teknik paylaşım yapan ( Geçmişte ) üyelerin canlanması lazım.
Buluşma konularının hayata geçmesi lazım. ( Gece buluşmaları )
DIY konusu - Eskiden saatlerce çıkmazdım konuları okurken.