Dou Nickli Üyeden Alıntı
Bana elektronik gaz kelebeği falan pek fark ettirmiyor, sonuçta dizeller kadar kötü bir gaz tepkisi olmadığı müddetçe öyle hayvani bir fark çıkmayacaktır ortaya. -kendi açımdan- konuşuyorum bir başkası için bu durum çok önemli olabilir saygı duyarım.
FN2 tayyarcılar yine bana kızacak ama, söylemeden geçemeyeceğim, FN2'nin sorunu Honda'nın gün geçtikçe yapmaya çalıştığı "Almanlaşabilme" çabasının bir ürünü olması.
EP3'te klima-radyo bile sonradan takılırken, FN2 de bilmemkaç havayastığı, 6 lı cd çalar, otomatik klima, yol bilgisayarı vs.. gibi Hothatch sınıfında son derece gereksiz bulduğum donanım listesi mevcut. Bu da ekstra ağırlık demek haliyle.
Ekstra ağırlık = olumsuz etkilenen hızlanma ve sürüş dinamikleri (yol tutuş - frenaj vs..) - anlamına geliyor.
Kusurabakmayın da Hothatch sınıfı bir araç alıyorsam, hızlanma ve sürüş dinamikleri en önemli - en tepede olması gereken şey olmalı. Bunları aramıyorsam zaten hothatch sınıfında işim yoktur, gider Civic 1.8 alır sakin sakin turlarım.
Fakat son zamanlarda tasarım olarak hoşuma gitmeye başladı FN2 kasa, alıp-yüklemek-oynaşmak için mantıklı bir seçenek olabilir tabi ki aklıma yatmıyor değil kesinlikle. Ama stock bineceksem almam, düşünmem bile.