Maalesef 12 kişinin öldüğü kaza
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...ciasi-kamerada
Edit: 13 cenaze olmuş. Ben 12 biliyordum :(
Printable View
Maalesef 12 kişinin öldüğü kaza
http://videogaleri.gazetevatan.com/1...ciasi-kamerada
Edit: 13 cenaze olmuş. Ben 12 biliyordum :(
kaza değil bildiğimiz toplu katliam kırmızı yanalı 3 saniye olmuş hala tam gaz devam..
Bu minibüsçülere bir kural gelmezse daha çok insan gider pisipisine..
ohaaaaaa kırmızıyı görüyor hiçgaz kesmemiş minibüsçü
minibüste kartondan araba gibi dağılmış..
temden geçiyordum dün edirne dönüşü temden bile inanın gözüme çarptı fena bi olaydı herkes çırpnıyordu :( allah rahmnet eylesin h.çapkın bu olaydaa bi çare bulsn hazır herşeyi düzeltiyorken.
Kırmızı ışık karşıdan gelen tankerede yanıyor muhtemelen ?
Çünkü amcam bi dokunuyor frene dolu araba kıçı savuruyor...
Tankerde bayağı hızlı
yazık ya her önüne gelene ehliyet verirseler olucagı bu..
ben anlamadım tanker nden frenliyor.kızaklıyor?
sola dönecek olsa sağda ne işi var.
sanki tanker yanlamasa minibüs geçip gdecek gbi???
Allah rahmet eylesin, toplu taşıma kullanan şoförlere kesinlikle ikinci bir eğitimden geçirmek şart .
Yağışta kuru hava gibi gidersen olacağı bu ölenlerin hepsine yazık olmuş Allah rahmet etsin....
Bence tankere yeşil yanıyor.Tankere kırmız yandığını farz edelim soldaki siyah araba duruyor demekki onada kırmızı minibüse'de kırmızı ee o zaman kim geçicek yoldan?Bence tankere yeşil yanıyor.Minibüsçü, o düz devam etcek ne güzel kaptırdım gidiyorum diyor frene bile dokun muyor.Tankerde sola kırınca minibüse patlıyor.Ama tankerin şöförüde biraz garip insan önüne bakmaz mı baktın karşıdan araba geliyor.Bekle 2 saniye yada hiç direksiyon çevirme önün dümdüz düzlükte frenle ne olur sapağı 10 metre kaçırsan en fazla 10 kuruşluk mazot haracarsın.İyi sürücü olmak sadece kurallara uymak değil iyi sürücü olmak kurallara uymanın yanında savunucu sürücü olmaktır.Karşındaki insanın yaptığı hatayı egale edebilmektir o hatayı giderebilmektir iyi sürücülük.
Tabii sonuç olarak asıl suçlu minibüsçü.
Tankerede Minibüsede kırmızı yanıyor ikiside kamikaze gibi girmiş işte.
Trafik ışıkları çift yönlü yolda sadece bi yön için yanmıyor benim bildiğim. ( Ortadan bölünmemiş yollarda )
nasi bi toplum olmuşuz biz ya, önünde minibüs devrilmiş arabalar yanından geçip gitmeye devam ediyor, helal olsun
Tanker'e de minubusede kırmızı yanmış. Tanker minubus ışıkta dursa yine onu alıp götürecek gibi kayarak geliyor. Minusubunde kırmızı ihlali tam bir trajedi olmuş.
Şu kazaları görüyoruz hayatın ne kadar ucuz olduğunu daha iyi anlıyoruz. Yarın ne olacağımız belli değil.
al birini vur ötekine bu nedir yaa ... ölenleri allah rahmet eylesin
Off cok kotu kaza yaa kimse kusura bakmasinda minibuscu katiksiz bilmemne cocuguymus,be cip kurusu kendi canini hadi tehlikeye at n .ok yersen ye.icinde aracinda tasidigin yolcularin vebali var uzerinde sen nasil yapabilirsin bu kirmizi isik ihlalilini,islak havada o suratin ne..off valla tekrar tekrar izledim kotu oldum..
vefat edenlerin çoğu 20 yaş altı :( belkide dersaneye gidi yolardı :(
En ufak bir şeyde protesto yapıyorlar minubusçüler.. Neymiş kendini yakacakmış.. Benzin döküyor üstüne.. Yak kardeşim yak.. Yak da bu memleket senin gibi birisinden kurtulsun..
Neymiş ayakta yolcu alacaklarmış.. Neymiş polisler ceza kesiyormuş..
Hepiniz beter olun..
Bir tane mi düzgün adam çıkmaz bunların içinden yahu.. Bir tanecik esnaf adam olsun içlerinde.. Hepsi mi külhanbeyi..
Önce kendine bakacaksın ben ne kadar düzgün bir kişiyim diye..
Ne kadar uyuyorum kurallara diye.. Ondan sonra istediğin protestoyu yap..
Trafik teröristi hepsi.. Hiç ayırmıyorum istisnasız topu aynı..
1nci sırada Minibüsçüler/Dolmuşlar
2nci Halk Otobüsleri
3ncü ise Şirket Servislerinin Minibüsleri
4ncüler ise taksiler.. (içlerinde 3-5 iyi kişi var o yuzden bu sıraya gerilediler)
Hepsi de deliler gibi gidiyor.. Allah ne verdiyse.. Potansiyel kavga etmeye hazırlıklı zaten.. Hepsi bitirim tipler.. Bir tane efendi suratlı, giyimli kişi olsun içlerinde.. Ne gördüm ne duydum bunu..
Trafikte böyle gittiğinde, kurallara ışıklara uymadıklarında olan kime oluyor?
O lavukların kullandığı araçların içinde olan vatandaşlara..
Yazık..
Allah ailelerine sabır versin..
Allah rahmet eylesin..
bazen frene basmamak gerekir ya.. buda ole bi durum..
Toplu taşıma terörü başka birşey degil..
Gelişmiş toplumlarda insanlar toplu taşıma aracı kullanacak ise dünya kadar teste tabii tutuluyor.. Gerek fiziksel gerekse psikolojik açıdan.. Uzakdogunun pek çok bölgesinde toplu taşıma aracı kullanan insanlar tek tip giyiniyor ve oldukça kibarlar.. Adamları kessen dahi hız sınırlarını aşmıyorlar tüm kurallara riayet ediyorlar..
Ama bizimkilere bakıyosun, normalde yolda görsen yüzüne bakmayacagın adamlar senin canını taşıyorlar.. kendilerine saygıları yok ki sana saygısı olsun.. İstanbulda yaşamaya başladıgım ilk dönemlerde her gün kavga ediyordum ama sonu yok..
Allah ölenlere rahmet etsin.. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
bu minibüs çüler katliam cı ya resmen Allah rahmet eylesin yazık ya onca kişinin vebali
@Quantum her dediginize katılıyorum..
Garip bir kaza tankerde yamuk yumuk gelıyor carpıyor minibüscüler zaten umrunda degıl kırmızı ısık.Hergun goruyoruz İstanbul minibüs caddesnde aynaaynaya gidiyorlar daha cokda bir süre bunlara bir düzen falanda gelicegini ben kendi adıma dusunmuyorum ölenlere Allah'tan rahmet dilemekden baska bir sey gelmıyor elden..
gebze-harem tam facia zaten
3 Aya yakın Çekmeköy-dudullu-ümraniye hattındaki minibüslerde yolculuk yaptım.3 ay içinde,4 tane kazaya karıştık.Ayakta felanda degilim öyle,kapı açık basamakta gidiyorum.O şekilde,adam bildiğin ralli yapıyor.Biri kornaya bastığı zamanda ana avrat sövüyor.Burdaki kazada aynı son sürat gidiyor eleman.Kırmızı ışıkmış yaya geçidiymiş umurunda degil adamların
Kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
daha 1 hafta önce şahit oldum bu olaya, otobüs kırmızı ışıkta durdu, minibüs duraktaki müşterileri almak için kırmızı da geçti, minibüs geçince yeşil yanan yolda giden insanlar fren yaptı ve 3 araba peş peşe kaza yaptı. çayyolu/opette oldu bu olay.
malesef burası türkiye, 12 tane ocağımı söndürmüş hiç umurunda olmaz, yarın yine devam..
geçen gün yaşlı bir amca minibüsçüye yavaş git dedi minibüsçüde 20 lira ver gidim dedi :D:D zararımı anca karşılar diyo birde:ofk::sinir:
yazık o insanlara ya allah gani gani rahmet etlesin pisi pisine gittiler...
kaza esanasında yoldan gecenler neden durupta bi yardım etmiyor HAYRET ediyorum insanız diye ortalıkta geziyorlardır bide hayvan olglu hayvanlar...
kazadan sonra minubusten 1-2 kisi dısarı cıkıp suursuzca ortalıkta geziniyorlar aman allahım nasıl bir psikolojidir bu...
allah hepimizi korusun arkadaslar cok kotu bi kaza...:(
Çok kötü kaza yazık olmuş...Ölenlere Allah rahmet eylesin..
Cok kotu olmuş gercekten masum insanların hayatı bitane dengesizin elinde. Toplu tasıma araclarını öyle her önune gelenlere kullandırmamalılar ya...
tankerede mınubusede kırmızı dıger araca yesıl yanıyr ısıga ıyı bakın burdan bellı tanker durmasa sıyaha carpıcak anı fren yapıyr kayıyor dolmuscu hatalı dırek gecıyr
o ışıkların oldugu nokta cok dık bır ınısın oldugu yer.ısıkların orada beledıyenın losjıstık merkezı var.hava dun yagmurluydu ve yollar sabun gıbıydı.o hattın mınıbuslerı kendılerını paşa oğlu sanıyorlar.deli gibi kullanmak nedemek yaa.yollar seninmi sanıyorsun.
yazık onca insan hayatını bir şerefisiz yüzünden kaybetti.Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
keşke fren yapmasalarmış yaptıkları kırmızı ışık ihlaliyle kalsalarmış... çok yazık olmuş , allah rahmet eylesin, yalnız minibüsten direkt çıkan sapasağlam insanlar var galiba bayağı koşuşturuyorlar etrafta
Allah Rahmet eylesin ..
malesef kırmızılara uymamak için hala çaba gösteriyorlar
ölümü çok seviyorlar herhalde