Arkadaşlar takip edebildiğim kadarıyla baya Antalyalı arkadaşımız var. Bir gün bir yerde toplansak. Hem tanışmış oluruz hem de bilgi paylaşımında bulunuruz. Fotoğraf çekimleri de bonus olur:D Ne dersiniz?
Printable View
Arkadaşlar takip edebildiğim kadarıyla baya Antalyalı arkadaşımız var. Bir gün bir yerde toplansak. Hem tanışmış oluruz hem de bilgi paylaşımında bulunuruz. Fotoğraf çekimleri de bonus olur:D Ne dersiniz?
Daha ufak çaplı buluşmalar oluyor haberini alıyoruz çapı biraz büyütebiliriz gibime geliyor.
Antalya iftar ve duello buluşmalarına benzememesi dileği ile :p
Doz aşımı olmaması tek dileğim. Adam akıllı buluşulsun tanışılsın adam akıllı veda edilsin..
güzel olur tanışmış oluruz :)
Bencede genelde araçlarımı görüyoruz yollarda ama tanışırsak daha verimli olur. Sıkıntılarımızı paylaşır, muhabbet ederiz:)
ocak 15den sonra yapalım :p
O gün çok sıkıntılıydı ya okulu bulmaya çalışıyordum:D Nerde gördün beni?
akşam olsun millet pc sinin basına bi gecsinde konuşuruz ismail kardeş ;)
nargile,sohbet,muhabbet akşamı güzel olur :)
Ben her zaman uygunum hemen hemen. İlk önce tarihi belirleyelim program için birşeyler yapılırı.
güzel,güneşli bi havada iyi olur
ben gelirim valla iyi olur mangal falan bişeyler yaparızzzz
Evet kesınlıkle buyuk guzel bı bulusma olsun ,tanısalım goruselım...
Evet arkadaşlar mangal yapabiliriz. Buluşma yeri hakkındaki görüşlerinizi de alalım.
lara beachdeki piknik alanı bence oldukça geniş ve park sıkıntısıda yok
bız her aksam tt den 6 kısı ıle bulusuyoruz :)
bulut ayarla bır gun saatte topluca bulusalım :)
Yazlarıda oluyormu :D
en son kı org.da en az 100 aractı :D
Bugun degil ya bi gun yapalim diyoruz da o bi gunu ayarlamaya. Calisiyoruz.
carsambadan pazara kadar antalyadayim gelirim
Yauw aceleye ne gerenk var su 1.6 dan kurtılıyım gıden bıseyler alıyım oyle yapalım bulusmayı :D bende bıktım artık düzlükte yetısemıyorum sıze :D
mangal derken 50 kişi olsa nasıl yapıcaz...yada herkez kendi mangalını grubunu ayarlıcak ölede sogukluk olur? sizce nasıl yapalım.
bence mangal kalabalık olursa mantar tadı verir.10-15kişi olsak neysede
yağmur çamurda ne mangalı abi kafanız mı güzel ne içiyonuz ?
beyler bilmiyorum gelme imkanınız varmı ama manavgata beklerim burda süper piknik yeri var foto çekebileceğimiz simsiyah asfalt hatta 0-400 deneme yapacağımız alan bile var hazır :):):) ama antalya merkezde ayarlayın bi hafta sonu gelirim bende
Arkadaslar bisey yapalim dedik yok kafaniz mi guzel bilmem ne.. Fikir beyan ediyoruz burada. Cok kisi olursa elbette mangal isi olmaz. Ilk once tarih belirleyelim, ona gore gelen gelmeyen belli olsun. Daha sonra aktiviteye karar verilir. Ama istenmeyen tatsizliklarin cikmamasi icin ben arac denemesi yapilmamsindan yanayim. Bunu belirtmek isterim.
yapılan organizasyon dandirik oldugu zaman günah keçisinin kim olucagı tartışılmaz sanırım düzenleyin güzel bi organizasyon katılalım ;) birazda mantıklı olalım ;)
Burada tek bir kişi birşeyler düzenleyip milleti davet etmeye çalışmıyor. Hep birlikte bir karar alıp BERABER bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Bu yüzden laflarımızı biraz daha dikkatli seçersek sevinirim. Fikir tartışıyoruz. Bir fikriniz varsa belirtin lütfen sizde.
Burda tartışmak yerine fikir sunsak daha iyi olur ;)
6 kişi toplanıyoruz demişsiniz yer zaman söyleyin bizde gelelim bari ?
ilk olarak kullandıgım kelimelerde absürd bi yan göremiyorum ismail karakaş kardeşim öle buyuk harfler falan kullanmana gerek yok ;)
Yagmur camur warken piyasada acık havada toplantı vs organizasyon yapılmaz cogumuzun aracı alçak (en azından benımki oyle) kapalı otoparklar vs. giremiyoruz rahat rahat takılabileceğimiz eli yüzü düzgün, sakin (gerçi biz girdikten sonra ne kadar sakin kalır bilemiyorum ) geniş kapalı mekan varsa bildiğiniz herkesin müsait oldugu bi gun ayarlayalım buluşalım muabbetimize bakalım:icon_tup: bize her yol paris manavgat falan farketmez bana yakın zaten :D
mekan önerilerini gelsin bakalım.
birader bizde geliriz faket çok kalabalık oluruz bence photo day tarzı bişiy olsa daha iyi olur gibime geliyor.yemegi az kişiyle yapabiiriz :)
işim yüzünden gelmeye çalışıcam bi tarih belirleyelim.......