Rusyaya sürekli gidip gelenler . Vizem Pasaportum yok 1 haftalık uygun fiyatlı tatil olarak ne kadar bütçe lazım? 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz
Printable View
Rusyaya sürekli gidip gelenler . Vizem Pasaportum yok 1 haftalık uygun fiyatlı tatil olarak ne kadar bütçe lazım? 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz
dostum sakın tur'la falan gideyim deme öperler..
önce ekobilet.com'dan uçak biletini alıyosun. sonra tatilsepeti.com'dan beğendiğin bir oteli tutuyorsun. ardından google'a girerek hangi şehrine gideceksen oraya ait tüm bilgileri gezilecek yerleri yalayıp yutuyorsun.
ben bu şekilde moskova ve petersburg'a gittim..
vize kaldırıldı
valla petersburg'u şiddetle tavsiye ederim. moskovaya göre daha küçük bir şehirdir..
veya bekarlığa son partisi ise fazla uazağa gitmeyin, kiev'e gidin.. ben bayramda kiev'deyim ;)
maliyet hakkinda bilgiyi benimlede paylaşirsaniz.
Ayni durumdayiz pasaport vs benimde yok toplam maliyete göre tatile cıkmak istiyorum.
700-800 uçak bileti, 700 civarı da otel tutar.. tek kişi fiyatı... 500 de orda yerseniz..
2 milyara hallolur..
yeni pasaportların süresi uzatılmıyor bunu göz önünde bulundurarak pasaport çıkartmaklazım
@XoR; Pasaport süresi yeni pasaportlarla 10 yıla çıkarıldı. Senin koyduğun tarife çok eski.
Yeni tarife şu şekilde;
Süre Harç Bedeli Pasaport Defter Bedeli
6 AY 70 TL 54 TL
1 YIL 102,30 TL 54 TL
2 YIL 166,90 TL 54 TL
3 YIL 236,90 TL 54 TL
4 - 10 YIL 333,80 TL 54 TL
Bu durumda en mantıklısı 10 yıllık pasaport.
Detaylar;
http://www.e-pasaport.gov.tr/
ama eğer meyvayı dalında yemek için gidiyorsanız pek tavsiye etmem. çünkü rusyanın en güzelleri zaten türkiyeye, kıbrısa diğer ülkelere gidiyor. bence kıbrısa gidin.. bu işlerin yapıldığı klüplere takılın :D :D
Çek cumhuriyeti prag tarafınlarınıda düşünüyoruz bilgisi olan varmıdır?
soner abi ben vladivostoka gitcem bir ara senlen beraber gidek :)
Pasaport olmadan gitmeniz pek mümkün değil sanırım.Vize olmasa bile pasaportunuzun olması gerekiyor.
Aynı zamanda rusya yerine minsk'i düşünün bence.Yada biraz daha bekleyip yılbaşına pattaya tarafları ıyı olur ;)
Sende bekarlıga veda ya mı gıdıyorsun yoksa abi :D
Uzakdoğuya gidin uçak pahalı ama meyve ucuz :D
Belarus'ta kriz var şuan... Diskolar bomboşmuş :D
kıbrısa gidin o zaman.. yazık paranıza.. :)
yaw beni de götürün :D :D ben sizi gezidreyim derrmişim :D :D
Soner abi yılar önce kayıplara karısan abim olabilirmisin ? :D
Daha önce Rusya'ya gitmediniz herhalde? Dazlaklara dikkat edin! 2 kişi gibi görünürler 2-3 kişi olsanız dahi mutlaka 50mt yakınında bir grup arkadaşları vardır.Özellikle barlardan, discolardan çıkan yabancılara yaptıkları aşağıdaki videoda görebilirsiniz.
From Russia With Hate - CURRENT TV - YouTube!
internetten otellerde rezervasyon yaptırmadan önce mutlaka buraya bakın sonra üzülmeyin gidince
Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals - TripAdvisor
Ufa / Başkurtistan Özerk Cumhuriyeti / Rusya'ya gittim. Öyle bir Dazlaklar gibi tehlike önüme çıkmadı. Zaten gittiğim yerin yerlileride Türk olduğu için Gayette normal takıldık. :) Her tarafın yeşillik olması çok hoşuma gitmişti. Ve Rusya'nın Refah Düzeyi Yüksek 2. Şehriymiş. Ancak eğlence arıyorsanız, burayı pek tercih etmeyin. Çünkü Kış aylarında belirli bir saatten sonra dışarıda 1 kişi bile bulunmuyor. Moskova'da iyidir. Hiç gitmek nasib olmadı ama. Fiyat Konusuna gelince 2-3 milyarı tek kişi için gözden çıkartın.
2 milyara burda bi meyva kaç gün kapatılır ?
rodya haklı
Pattaya.: iki nokta üst üste, ünlem, soru işareti, 3 nokta
Hacu pattayada pat pat yakinlarda heyecan arama uzak ol biraz.
Abicim atıyorum 3 lira bütçe varken 2 lira yola harcarsan, orda anca bakar bakar sonra elizabethle aşk tazelersin.
İlla bi yere gideceksen kiev iyidir.
Nasıl olsa ordaki meyva satıcılarının çogu türk :D
100$ 'a sabaha kadar taze meyva ve yemen için villa veriyorlar :D
2500TL 'den aşağısı zor gibi... Ucuz uçak biletini aaraştır. Bulduktan sonra booking.com dan otellere bak... Merkeze yakın olsun gidiceğin şehrin Rusya da taksiciler acaip kazıklarlar...Metro kullanmakta latin alfabesi olmadığı için sıkıntıydı şimdi nasıldır bilmiyorum( Moskova için konuşuyorm)
sanırım karar değiştirdik tabi gidesiye kadar 50 defa değişcek gibi :) tayland dıda düşünüoz madem vize pasfort alıyoruz neden rusyaya gidelim dedik ordan yatay geçiş avrupa şengel vizesi için adamda bulduk dedik france italy netherlands dolaşalım diyoruz :)