Kazasız belasız dertsiz tasasız inşllah kankalar... Bundan sonra MiNiKS değil Hybrid-Bro'S dicem :D
Printable View
Kazasız belasız dertsiz tasasız inşllah kankalar... Bundan sonra MiNiKS değil Hybrid-Bro'S dicem :D
maşşallah abi süper fotolarrrr çok güzel olcak hayırlısı ile
fenaa olmus kazasıs belasıs gardaslar
fıstıklı çikolata cekti canım :D. çok yakışmış beyaz jantla beraber. ;)
Beyler teşekkürler yorumlarınız için
Trde bilosunuz ki beyaz civic Vtec ler var HB örnek rot 05
buı yuzden beyaz yapmadık daha marji,nal olsun istedik
ayrıca tr de bunujn benzeri dediginiz aracı cok defa gördüm renk cok benziyor fakat onunkisi eski zx10R rengi benimkisi yeni model ZX10r rengi
hayırlı olsun abi projeniz..
çok zor iş bana göre..civici sattığıma pişman ettiniz beni :D
komple boya masrafı ne oldu mümkünmü ögrenmemiz..
renk farklı olmuş jantlarla uyumlu.. tabi önemli olan motoru inşallah istediğiniz gibi sonuçlarnır kolay gelsin
renk çok güzel olmuş,k20 ile de çok kişiye şaka yapıcak gibi:)
Hayırlı olsun sorunsz şekilde biter kullanırsınız umarım çılgın araba olacak gibi:)
Çok şahane olmuşl rengi boyası ellerine ayaklarını emeğinize sağlık.
merak ettiğim birşey daha var SpeedWeekende de görmüştüm aracı mantığını anlayamadım, arka tamponlardaki delikler n eişe yarıyor.
şöyle düşündüm arabanın altıdaki hava sürkülasyonu arka tampona ağırlık yapmadan hava çıkışı sağlamak mı ? doğrumudur ?
walla hll olsun.her zaman hayalimde olan renktir kawasaki yesili hatta forumda arkadasamızda tawsiye etmiştim.süper harika fewkaladenin fewkinde bir arac olacak.bide eger olabiliorsa karbon parcaları cogaltalımm:D
renk seçimi çok marjinal olmuş gerçekten, çok da yakışmış.. bitince tek olacağı kesin..Kolay gelsin.. :)
Maşallah güzel olmuş. Bu kadar emek +para +zaman ... İnşallah karşılığını alıcaksınız. KAzasız belasız ... :icon_tup:
maşallah, kolay gelsin...
son resim bitirmiş olayı maşallah moruklar
Allah kolaylık versin, istediğiniz gibi olsun kardeşlerim.