hacııı tek tek....masallah....çok basarılı.hem yeşil hemde k20....masallahhhhh..arabayı komple kendin söküyosan bana şu kapı üstündeki çıtaları nasıl sökecegimi anlatsana hemen 1 ufak mesajla....:D :D
Printable View
hacııı tek tek....masallah....çok basarılı.hem yeşil hemde k20....masallahhhhh..arabayı komple kendin söküyosan bana şu kapı üstündeki çıtaları nasıl sökecegimi anlatsana hemen 1 ufak mesajla....:D :D
Onun yerine farklı bir uygulama yapılamaz mı biraz daka külfetli olur gerçi ama en azından görseli bozmamış olur.
GT-R da karbon tampon altlığı var ona benzer birşey yalılırsa yine verimli olmaz mı mesela orta susturucunun biraz gerisinden arabanın altı komple kapalı olursa sanki daha verimli olur (bir ara sarmıştıda bu konuya ondan :D ) tekrar tebrik ediyorum çok güzel olmuş aracınız:icon_tup:
bende sevdim rengi maşallah beklentılerınızın ustunde olur işallah
abi allah kolaylık versin..hepsi bi yana , 6 ileri civic ek çok özel olacak..
tebrikler yine kalitenizi ortaya çıkartmışsınız süper olacağı kesin rengi ben de beğendim
çok güzel olmuş elinize sağlık.kazasız belasız binmeyi nasip etsin allah.
Harbiden yeşil he. :D Proje bomba olucak inş. :) Gerçi ben soruma cevap alamadım hala :)
maşallah ya :) ilk başta bu ne dedim renk için ama aracın üstünde gerçekten çok tatlı durmuş :D
maşallah Allah utandırmasın ,sabır ve kolaylık versin ciddi proje tebrikler
yuh oha çok güzel olmuş :D
kazasız belasız miniklerim. Allah utandırmasın.
canlı canlıda gordum
bıtınce cok fena olacak
k20 :)
Müthiş bir proje,rengide çok beğendim.
Maşallah :)
maşallah ellerinize sağlık çok güzel olmuş şimdiden...motorla çok daha güzel olacağına eminim..
maşallah mükemmel bi proje bence.
bitmesini 4 gözle bekliyor, severek izliyoruz :D
bu sefer içine de biraz özen gösterin :)
Allah utandırmasın, sorunsuz bi şekilde sonunu getirirsiniz inşalla.
herşey çok güzel olucak;)mahşallah