ahmet hilmi belki sezonun ilk yarisindan sonra grup3 e gecersiniz belli mi olur.
bu arara yarislar yine 300 metre hicbir degisiklik yok tek degisiklik sinif 5 te, sinif 5 e 8300cc olmus limit:) diye konustuk ama tam net hatirlayamiyorum rakami.
Printable View
ahmet hilmi belki sezonun ilk yarisindan sonra grup3 e gecersiniz belli mi olur.
bu arara yarislar yine 300 metre hicbir degisiklik yok tek degisiklik sinif 5 te, sinif 5 e 8300cc olmus limit:) diye konustuk ama tam net hatirlayamiyorum rakami.
bu sınıf 5 s2000 oldugu kategori dimi?bide 8300 limitse ozman msupra amerikanlar s2000 hep beabermi yarışck walla anlayamadım??bi acıklarsanızz:(
maasallah kazasiz ins rengine bayildim:icon_tup:
kazasız belasız. bir takım te 37 yakışır...
ilk bi tırstım ama sonra güzel olmuş rengi.maaşallah :)
göz alıcı bir renk ve güzel bir proje nazar değmesin ,maşşallah
ALLAH utandırmasın
merdanın orda gordugumde dusup bayılıodum walla mınıkler :) kazasız belasız rengı cok hosuma gıtmıstı ozmnda smdıde :)
Allah yürütsün inşallah önünüzü kesmesin.
Çok güzel olmus masallah.. Kazasız belasız..
çok güzel ve zevkli bir çalışma oluyor. kolay gelsin minikler ;)
http://img217.imageshack.us/img217/5...m321fg8jk5.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/7...on03804gs9.jpg
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Harika olmuş , tek kelimeyle mükemmel ! Maşallah nazar değmesin
Dünyada Ferrari kırmızısı neyse Kawasaki yeşilide o çok güzel bir renk zaten buaralar aklımda sürekli ZX-10 var iyice sempatim arttı beyaz jantlarlada çok çok güzel olmuş
Tebrik ederim gerçekten çok güzel bir seçim maşallah tekrar nazar değmesin !
allah kaza bela vermesin tekerinize nazar değmesin. Bitince bütün Türkiye'ye örnek olabilecek bir proje. İnşallah alnınızın akıyla bu projeninde üstesinden gelirsiniz.
renk seçimi çok iyi düşünülmüş ve çok canlı görünüyor.. maşallah.. maşallah.. :)
masallah cok guzel olcak kazasız belasız...
gercekten cok guzel proje allah utandırmasın.
guzel guzel e adamlar guzel arac zaten guzel masallah masallah tombıslerım benım:)
allah daha ıılerını guzellerını nasıp etsın
inanılmaz güzel boyanmış renkte çok güzel olmuş... allah utandırmasın miniklerimmm... maşallah diyelim, teksiniz alemde... :)