aşklsdfjasfjaskdlfj o ne ya ahahAHah
Printable View
ahahaha yunus guzel olmuş.Hayırlı olsn mınıks kazasız belasz
teşekkürler..
Hahahahah iyiymiş ... :D:D:D
alıntı yapıp durma emre :D nazar deyicek :D
sonunda deli ediceksiniz beni silicem komple hepinzi Banımı açın diceksiniz sona :) neyse
ahahahahahahahaha hahahahaahah hahahahahaaha hahahahaahah ahahahahaah süpermiş be k20a2 yunus 16700 rpm redlıne 390 derece cams hahahhaha olm nerden buldun bunu ya.. bu arada hayırlısı olsun yunusum motorun gelmiş he:D:P:P:P
http://www.turkcellsuperlig.com/inde...lpZmxhbWlzc2lu
yunusum benden sana hediye bu:)
öncelikle selam herkesee:) yunus kankaaaaa ben hayın typer :) kankaaa nabıosun mıllete ne kalıbıyet var yaa taa nerlerde k 20 gelıyo hazır bendekını verırdık dımı kankaa hemde gideniii eee nede olsa mantar yaptıı dimii bosu bosuna parçalanmayınn arkadaşlar dımı kankaaa:) janım sıkılıyo yaffffff
hııı bu arada minikss tanışmıyoruz ama yinede hayırlı olsun kazasız belasızz inş
http://img238.imageshack.us/img238/8...motor10fe9.jpg
mesajları tam okumadan geçtim tartışma dolu diye, paketi siz mi bu hale getirdiniz.. :) :) o ne heyecan.. :) hayırlı olsun motorunuz.. Allah kolaylık versin geri kalan kısımda da..
şimdi bence konunun ozu su :D eee hımm bigun bi minik varmıs canı sıkılan bi koli gelmiş sıkıntı gitmişşşş miniks naaapmış dalmış ula :D hueuhhuehuehue
rengi acayip hoşuma gitmişti veletin içine kosunlar aslan gibi yurusun bi videolarını atın alem gorsun ...
ayrıca bi dipnot arkadaşlar lafım HERKEZE ....
gerek yok atışmaya hepimiz dost arkadaşız laf sokarak bi *** kazanılmaz afedersiniz....
yok kapakmış yok şakşakmış hepinizi tanırım hemen hemen arabalar geçici insanlar baki kalır bırakın bu işleri zorlamayın insanların sabrını herkez yapsın denesin gazlasın gorsun eylensin negerek var yahu ?
hepberaber olalım zaten bi elin parmakları kadar kişiyiz biz bi arada yaşayamıyor nefes alamıyoruz ...
e bu bole oluncada ne sektor bi karakter kazanıyor nede bu işin tanımı tr de adam gibi bi yere geliyor ...
ben emek harcayan bu işe gonul veren herkeze saygı ile bakıyorum ki herkezde oyle olmalı gereksiz muhabbetlerle kazanmıyo kimse ya arkadaşlık dostluktur baki kalan arabalar gecerrrr gider 10 sene sonra ne k20 kalır nede baska bişiii ....
ozaman oturup fenerde (tabi kalırsa ozamana oda ) bi cay kahve icip muhabbet edemez hale gelmenin manası ne ?
sakin olun olgun olun arkadaslar tum yorumlarınızda 7-12 yas arası kimse yok forumda sizlerde ole degıl akıllı adamlarsınız aklınızla yazın ellerinizi arac edin amac deil ...
miniklerim yapın kardeşlerim hayırlısıyla koyun makinayı aslan gibi gazlayın yunus kardeşim yap tak makinanı aslanlar gibi deneyın yol diyosanız yol pist diyosanız pist kimsenin gazına gelmeden aslan gibi gazlayın sonrasında gecen gecilen kim olursa olsun oturup 2 laf edicek sygı kalsın bu muhabbetlerin sonunda ...
Edit :
burda gider yapmak kolay ben aliyi ali veliyi gecer gider forumda zorlamayın ne gerek var yaw ...
bırakın selam verecek kadar saygı kalsın herkezin arasında beraber mangal yakıp sohbet edecek kadar dostluk aranıyor ....
Saygılarımla ....
JDM K20 ile USDM K20 yi karıstırmayalım. type r a bınıosanız bıraz bılgınız vardır sanırım.