ooo hayırlısı olsunyoldaydı gelmiş sağ sağlim. Bu arada boşverin takılmayın apaçi tayfasına KALİTELİ ve SORUNSUZ projelere devam
![]()
ooo hayırlısı olsunyoldaydı gelmiş sağ sağlim. Bu arada boşverin takılmayın apaçi tayfasına KALİTELİ ve SORUNSUZ projelere devam
![]()
cesaret edip başladığınız, yarım bırakmadan başarıyla tamamlayarak hiçbi ayrıntıyı saklamayıp bilgi paylaşımına sunduğunuz projeleriniz için,
sektörün gelişimi için heryöne koşturduğunuz, yardım istiyen herkese yardım ettiğiniz için...
kendi adıma sizlere teşekkür ederim Ahmet ve Hilmi kardeşler....
...........
ayrıntısını bilmesemde, ortada bişiler olduğu açık....
bunlara kafayı takmamak, huzur içinde projelere devam etmek gerekli die düşünüyorum...
hayırlısı olur inş.![]()
teşekkürler arkadşlar hepinize Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
amanda amangelmıs makına....hade bakalım artık sadece kazasız belasız bınmek kaldı....emegınıze saglık mınıklerım....masallah...vıdeo ısteruk
![]()
yunus tebrik edeceğinize laf dalaşına giriorsunuz Mantar dan öğrendiyse öğrendi sanki mantar bu işleri gidip başkasından öğrenmedimi neye konusuon anlamıom![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bos konusmak yerıne proje yapmak lazım bence....alınan alınsın ustune...
maşallah kanka güzel proje kazasız belasız inşallah.
tebrikler.
hızlı kardeslerım TEBRİKLER...
MASALLAH....
ahuauhahuahu ne mıncıkladım bugün motoru heee uahuauhahuauhçizeirmben onu haa
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ben biraz evel manta tuning hakında konusmtum konuyu oyuzden sildim Mantar Tuning Gkmn Garage (Gökmen)abidende özür diliorum.
Hilmi Ahmet abi ye motorları hayırlı olsun.
www.egeturbo.com
Turbo asker
herkes ozaman işini yapsın insanlara bopk atmayın inşalllah herkes kendi hayalindeki arabayı yapar insanlara *** atmayın herkes ne koyuyosa koysun kime ne herkesin arabası kendine bırakın bu sidik yarışını artık...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)