Aahh ahh düze bi çıkamadık ki sıkıntılar bitmiyor. Bende bilemiyorum valla.
Printable View
dostum yokmu gelişme merakte bıraktn bizi :D
bunca insanı merakta bıraktın helal :D :D :D
helal olsun devamını bekliyorum heyecanla :D
http://d1210.hizliresim.com/12/h/dyp8b.jpg
Buda geçen yaz alıp 1 ay içinde aile nedeniyle kurasagımda kalıp sattıgım araç cok büyük planlarım vardı keyfi cok güzel bir araç 90 beygir hakkı degil en az 150 200 ü görmesi lazım yag gibi gider saglam araçtır... resimde jantlarım photoshoptur orjinalde kormetal jantlar var :) ve sana tavsiyem RB serisi yerine sr20 ile de güzel sonuçlar elde edebilirsin RB ile sıkıntıya girme derim ;);) kolay gelsin Allah yolunu acık etsin
maşallh ya harika duruyo ..
TE37 yi çok düşündüm olur mu olmaz mı diye biraz abartı geldi bana o yüzden almadım. Sonra rays ları bulunca hemen aldım.
SR lere çok büyük paralar istiyolar. Önceden öyle değildi RB ile aynı gibiydi fiyatlar. Şimdi Nerdeyse RB26 parası istiyolar. o yüzden hepten sildim onu zaten sesini hiç sevmiyorum. :D Bende de biraz 6 s. hayranlığı var.
cefiro malaysia gathering to genting higlands - YouTube
konu dışında ama biraz gaza gelsek mi :):):):) cefirolar malezya ve tayland
gördügünüz bazı modellerde skyline r32 conversation var bir ara ebay de araştırdım komple tampon yan camurluk farlar 700 dolara geliyo
R32 conversion kit hiç göremedim ben. link varmıdır acaba rica etsem ?
Nissan a31 piyasası canlanır yakında :)
R32 conversion kit çok iyiymiş bu arada
[IMG]http://f1210.hizliresim.com/12/j/dzxn3.jpg[/IMG]
Tip olarak biliyorumda direk satış linki varmıdır ? Yada parçalar alınıp custommu yapılıyor ?
Altima Amerikan Versiyon Arka Stop Takımı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 102625993
ilgilenen arkadaşlar olabilir
araştırdım ama 1 sene öncesine vardı suan yok normal olarak tek tek alınıp takılabilir... oda pahalıya gelir yada sadece farları alıp tr de de fiberden tampon yapılabilir tabi kalıp olmadıgı için biraz uzun iş olur ama deger bence ;)
EDİT: Daha ucuzunu bulamadım :D
http://www.ebay.com/itm/88-93-NISSAN...70e818&vxp=mtr
bence Altima'nın çizgileriyle uymuyor r32'nin ön tarafı. Altima'nın yan çizgileri ön tarafıyla uyumlu olarak öne doğru incelerek geliyor ve önde o şekilde bitiyor, r32 daha küt bir yapıya sahip
Hayır 180'de bitmiyor 9 bin de değil ;) yazı karakteri biraz daha farklı, fotoğraf biraz karanlık fark edilir galiba
http://img28.imageshack.us/img28/6924/cefkadran.jpg
Beyler araç artık satılıktır. Duyurulur.
Erken konusu açılmış ve gerçekleşmemiş bir boş proje konusu daha.. Hayırlı müşteriler..
Boyle konusman cok yanlis arkadaskmiz guzelce araci elden gecirmis ve cok emek vermistir resimlerden anlasilir bakarsan ve bu araclarla ilgili hic bisey bilmedigini dusujuyorjm illa motor yuklemesi yapamadi diye bos konu demen ayip sahsen senin kullandigin cumleler bos ve saygisizliktir ... Biz kendi aramzda altimacilar olarak fikir alisverisi yaptik ve bu konudan cok zevk aldik madem seni tatmin etmediyse konudan uzak durabilirsin
Foruma ne kadar hakimsiniz bilmiyorum ancak forumda sahibi olduğunuz araç ile ilgili ayrı bir bölüm mevcut, yapılanları orada da paylaşabiliyorsunuz.. Yapılanlar boya elektirik işlemleri yürüyen.. Bunlar diğer bölümde paylaşılabilirdi.. Bir hevesle burda konuyu açtı araç sahibi arkadaşımız bir hevesle de yapıcaklarını bitiremedi.. Diğer proje araçlarını takip ettiğinize eminim.
Araç sahibine geçmiş olsun Allah daha iyisini nasip etsin.. Forum görevlileride konu işlevini tamamladığı için kapatabilir, iptal edilmiş bir proje aracı.
Proje amacına ulaşamadığı usta görmediği lafından anlaşılabiliyor yeterince. Ön yargılı olmanızı anlıyorum ancak ben kendi aracımın motorunu kendi dağıtıp toplamış ve alman araçları üzerinde birçok reel bilgiye sahibim.. Şanzumandan difransiyele frenden elektriğe kadar sahibi olduğum aracı dağıtıp toparladım, 2 hafta sonrasında motor ve difransiyel değişimi yapıcam kargoda sorun çıkmazsa. Ki ben yaptıklarım (ön takım arka takım yenileme coilover elektrk eklentileri gibi şeyler) için konu bile açmadım. Ne kadar stresli olduğunu bilirim çünkü ben bitiremiceğim işe başlamadım, başladığım işi gece yarısı da olsa uykusuzda kalsam bitirdim. Daha da bitmiş konuya yorum yazıp uzatmanın manası yok.. Moderatöre rapor ettim ettim zaten ilgili görevli konuyu görünce kapatıcaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yaşadığın yerde başladığın projeyi bitiremiyorsan hiç arabaya binme zaten. Burada bu işlerin ne denli zor olduğundan haberin yok anlaşılan?
Neyse mevzu bu değil;
keşke sende yaptıklarını paylaşsaydın ama sen marifetmiş gibi paylaşmadığını paylaşıyorsun bizimle.
Bak ben de bu arkadaşın konusu sayesinde (ben de aynı araca sahibim) yapabileceklerim hakkında farklı fikirler üretebiliyorum vs.
paylaşım olduğu sürece hiçbir konu gereksiz değildir ;) heleki o kadar çok gereksiz liseli konuları varken.
Wukill dostum daha iyisini sen yap proje nasıl yapılır görelim örnek alalım başkasınınkini değil senin projeni istiyorum.Yoksa boş konuşmaya devam edeceksin.
kardeşşşş adam belliki maddi sıkıntılar çekiyoki satıyo türkiyeyle bulgaristanı bir tutma senin 3 e aldığını biz burda 10 a alıyoruz herşeyi yurtdışından getiriyoruz getirebildiğimiz kadar aylarımızı alıyo he beğenmiyosan okumazsın proje yarım kalmış olabilir bak 2. sayfada benimde projem var forged ca18 yaptım şimdi vaz geçtim rb25det koyucam ama maddi sıkıntılardan dolayı konuyu ilerletemedim.Sen bukadar projenin devam etmesini istiyosan arkadaşa maddi destek ol ozaman bitirsin projesini bi motor hediye et okadar teknik bilgiye sahipmişsin.Ben kendimden yola çıkayım 1500lira maaş alıyodum ve her bi maaşım bi parça almamı sağlıyodu örnek turbo örnek enjector vsvs
Allahıma çok şükür elimden her iş gelir , hangi iş olursa olsun bilgi sahibi olayım veya olmayayım . Projenin yarım kalmasının ustayla hiç bir alakası yok . Bu projenin ana amacı zaten herşeyini kendimiz yapacak olmamız . Zaten anlayışlı arkadaşlar projenin neden yarım kaldığını anlamışlar ben oralara girmek istemiyorum.
olsun kardeş daha yaşımız genç daha güzel işler çıkartırız elbet ortaya herkes rb25 swaplamayı kolay sanıyo dışardan bakana soketine tak çalıştır gibi gorunuyo neyse hayırlısı neyse o olsun
Admine söyledim kapatacak diyor birde. Adminde babanın oğlu sen söyledin ya kapandı gitti konu. Hakkaten hiç bi fark yokmuş haa. Bu adam malmış boşu boşuna para, emek, zaman harcamış bu hale getirmek için. Biz Ankara'nın göbeğinde "Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi" denen yerde adam akıllı işimize yarayacak rekor hortum segman bulamıyoruz. Ki kullandığımız arabada zebille parçası piyasada dolaşan E36. Adam Rize gibi yerde laurel altima topluyor senin söylediğin lafa bak. Madem topladın coil taktın bilmem naptın paylaşta herkes bilsin herkes görsün birazcık kılavuzluk et. Emeğe saygı büyüklüktür. Bulgaristanda herşeyi bulur yaparsın ama emeğe saygı duymadıkça yaptıklarının hiç bir önemi yoktur.
http://imageshack.us/a/img72/3919/dsc08722o.jpg
http://imageshack.us/a/img580/1842/p1010455s.jpg
can sıkmaya gerek yok hayırlısı olsun..
Wukill burası türkiye burda asgari ücret 803,63TL şimdi sen burda ne demek istediğimi de anlamazsın ya boşver konuyu kirletme, ille de aracın satılık olması çok canını sıktıysa rb25 gönder ordan tamamlansın araç öyle satılsın