sağolasın kardeş...ilk fırsatta :)
Printable View
sağolasın kardeş...ilk fırsatta :)
abı massallah cok ıı oldu araba kazasız belasız
Ne diyimki abi ben simdi sana? :)
Ellerine saglık, cok istiyodun cokta caliştın biliyorum :)
Allah emeginin karşılıgını fazlasıyla verir umarım.
Cok mutlu oldum :)
Eylemlerimiz devam ediyor, yeni videolar coming soon ................... :)
2. vites 70 le banada uyar.....değişik bir kaç deneme yaparız....üçü / dördüde deneyelim....ama bu akşam olmazzz....hafta içi yapıcaz onu....senin derslerinin müsait olduğu bir akşam kararlaştırız deneriz :icon_tup:...cuma akşamları pek rahat olmuyorum ben yollarda....hafta içi çok müsait ;)
Emeğinize sağlık çok temiz bir işçilik olmuş gibi Allah kaza bela vermesin
özdddiiiiinnnn tüm honda alemi (servisler dahil) seni konuşuyo haberin olsun arabayı biraz sakla nazar olmasın :D
bari ben satana kadar sakla şimdi bascan barları, atıcan 5-10 boy gaza getirip sattıgım tüm parçaları bi daha alıp turbolatma :D ya da bana temiz ucuz yollu bi 99-01 arası hb civic bulun turbo yapalım :)
:))))))))))))) .... yok yok yapmam öyle bir şey....maksat uçup gitmek değil....ben çekişmeyi seviyorum...ayrıca motorun emniyetli sınırları bu rakamlar...üstü gereksiz ve riskli ....:icon_tup: .....bizim ihtiyar delikanlı şaşırttı herkezi :)
daha öncede söyledik sana...s 2000 pahalı bir oyuncak oynamak için...daha ucuz yollu , güzel çalışmalar yapılabilir....vti turbolamak iyi bir alternatif bencede....biliyorsun seve seve kendi arabam gibi yaparım elimden geleni :icon_tup:
Nasıl bir duygu.
Aha utandı :) , Tamam abi yapcaz bizde zamanı gelince .
Maşşallah Maşşallah Turbo Teg ler Çoğalsın :icon_tup:,,
Nazarlardan Saklasın, bu arada merak etmeyin rahatlıkla 0,5 uygulayabilirsiniz B18 lerimizin sıkıştırma oranları buna müsade ediyor. benimki yapılma aşaması daha tam bitmemişken yanlışlıkla 0,8 de yürümüştü bir dönem :)
Tekrar Kutlarım Emeğiniz için.. :Bravoo:
sağolasın tegdaş :) ........yay yüzünden basamadık 0.5....kitle gelen yay 0.4 lük çıktı...birazda işimize geldi açıkçası....0.7 ye kadar kullanıyorlar amerikada.....belki zamanla bizimkilerde oralara kadar çıkar :)......teşekkürler.....
aman diyim debriyaja dikkat ;) 2 tane set harcadım ben. biri orjinal biri exedy.
en son stage 3 çözdü işimizi.:rolleyes:
Zorlamayın benım bebeklerimi.... kime dıorum... ;)
hayırlı olsun kazasız belasız:)
rakipsiz özdin abimiz izmirde :).inş banada bi proje nasip olur bi kac sene içinde ;)
eheheheeeee..abartmamak lazım tabi....biz olsak olsak gönüllerin şampiyonu oluruz :)))))))) .....izmirde en az dört beş araba ben biliyorum benimkini ikiyle çarpıp dörde bölebilecek.....benim bildiklerim dışında ;hiç görme şansımız olmadı ama 400 beygir civarında üç yada dört tane subarunun varlığından bahsediyorlar..... :icon_tup:
dün gece manisadan cupra r ları misafir ettik.....ettik etmesine ama boş gönderdik arkadaşları.....bayadır bahsi geçen debriyajım dün akşam benden bu kadar deyip ilk denememizde istifa edip gitti :))))))))))))) ........ bir süre idare etsin diye orjinal diskine balata çakılmıştı......3000 kilometre dayanabildi....şimdi komple debriyaj getirteceğiz.....bu kadar hırpalanmaya iyi bile dayandı bence :))))))))))))))
act ile exedy arasında kararsız kaldım....siz hangisini önerirsiniz? ....bu arada stg 2 bir debriyaj düşünüyorum...önerilerinize açığım :icon_tup:
ben duyuyordum dün sesleri..:) hiç deneme olmadımı özdin abi, geçmiş olsun bu arada
Geçmiş Olsun...
beceremedik.....ilk beyaz cupra ile deneyecektik....3.viteste tutundu....4.vitese atınca çok ciddi bir şekilde kaydırmaya başladı....çok zorlamadan bıraktım......daha sonra bir kez daha denemeye niyetlendik...ama onda çok daha erken kaydırmaya başlayınca kalmayalım diye bıraktık :(
geçmiş olsun özdin abi
en kısa zamanda denemelere devam işallah :)
act max extreme serıes tavsıye ederım abı :)
duyduk olanları abı gecmıs olsun;) dun gecekı dyno sonuclarına ne dıosun, bana dusuk geldı bıraz verıler
sitemizin ilk proje arabalarından biriymiş....yıllar sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz....bu konumuzun güncellenmesinin zamanı çoktan geldide geçti belkide....
integramla yollarımı hemen bu proje bitiminden sonra ayırmıştım... vti sevdasıyla sattım onu....ama hep pişmanlığını hisettim...bir ara geri almak istedim oda nasip olmadı.....
aradan üç yıl geçti....ve eski integramla yollarım tekrar kesişti....sattığım halinden çok farklı değildi aldığımda...63000 km de ilk sahibinden aldıydım ben bu integramı.....99000 civarıydı sattığımda.....şimdi 133000 km ye gelmiş....bu arada kilometremizde orjinal.....car 89'a sadece kozmetik olarak yapılması gerekenler vardı ve kolları sıvadık...bu arada benden önceki sahibi... ksport coilover kiti getirtip takmış....bu bence integranın dünyasını değiştirmiş... car 89 bu uygulama sonrasında inanılmaz iyi bir yol tutuşa sahip olmuş...resmen büyülendim.....keskin 16 inç jantlarıda değiştirmeye kıyamadım...ilk başlarda sevmemiştim.....ama fena alıştım şimdi başka bir şey yakıştıramıyorum....
diğer fardır aynadır ıvır zıvır aksesuarları söküp yeni sahiplerine teslim ettik hemen :)))))))))) ...
arabayı aldığım zaman üzerinde çok kaliteli olmayan bir kaplama vardı....hatta denizliden izmire kadar bir kısmı yolda uçup gitti :))))
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gj4p.jpg
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3ghmf.jpg
durum böyle olunca komple kaplamayı söktük....ama malesef altından çıkan durum pek içaçıcı değildi....ya tekrar kaplanacaktı...yada komple boyanması gerekiyordu...