gecmıs olsun.block guard varmıydı?
Printable View
gecmıs olsun.block guard varmıydı?
geçmiş olsun özdin abi :(
artık gelecek parçalarla seni de devler ligine yollıcaz desene :)
Orjinal integra bloğuna çakılan yansanayi gömleğemi 2 barda nos bastın özgün ? Eğer öyleyse maşallah dicem :))))) ... Yoksa elmayla armutmu yapıyon ? Ama açıkçası bu kadar düşük basınçta beklemediğim bir durumdu o gömleğin çatlaması.... Knock yoktu o sırada zaten dinliyordum..... Ama titreşim olmuşmudur ???? .... Olsaydı zırıltısını duymazmıydım ?????? .... Block guard engellermiydi ?????? .... Bu sorular galiba cevapsız kalıcak :))))))
Hayır block guard yoktu. Onluk basınçta yoktu. 0.7 barda son derece masum bir basınçtı aslında. Diğer gömlekler daha dün honlanmış gibiler. Su koyveren sonradan çakılan tek gömlek....
Sağolasın can :)))... Seninde gözün aydın nihayet özgün izmirde.... Bekliyoruz crx'i ....
Zaten planladığım bi şeydi motor içine dalmak... Ama biraz erken oldu :))) ... Amaç çok güçlü olmak değil... Rekabetçi olsun seviyorum ben..... Darton kol piston siparişlerimizi verdik bekliyoruz.... Rodajdan sonra en uygun basınçta bırakıcam.... Tahmini 1 bar civarı olur günlük....
off yemede yanına yat..
ir bakıma iyi olmuş o zaman özdin abi
şöyle 350-400 hp ler iyi gelir integraya :)
Anılda 1.8T gömlek çakıldı konyadan türk mali 2 bar + 100 shotta nosla geçen sene yarıştı saniyeleri biliyorsundur saten integradanda güçlüdür eminim
2.5 da kırldı gömlek çatladı amma velakin yukardan aşağı değil üstündeki yüzüğü kopardı şimdi sartonsöyledik ama geçen sene komple konyaarlarla yarıştı 1 çok arabada 1.5 üstü bastım evet varmı sıkıntı ?
knock olmadan o beygirlerde o titresimler zor kulaklığı kontrol etttirmeni öneririm zırıltsını duyman imkansız abi
blockguard engellerdi orjinal gömleklerime ben 2 bar basıyordum 1,98 mi ne b16 nin
tahmin ettiğim gibi elmayla armutu kıyaslamışsın özgün .... Bahsi geçen gömlek yan sanayi gömlek... Turbo gömleği değil.... Orjinallerin ne kadar dayanıklı olduğunu biliyorum... Bu yüzden yan sanayi gömleğin 0.7 barda kırılacak kadar zayıf olabileceği aklıma gelmemişti hiç.... Merak etme o kulaklık gayet iyi çalışıyor :))))) ... Hatta bi ara görüşelimde sana HADiSE dinleteyim ;)))))))
Konya mali ne abi turk mali gomlek tam anlayamassin darton degil :))
Abi senin isin basindan askindir ayarlar gayarlar :))))
Ben tam anladım anlamasına ama sen neden anlamak istemedin onu anlamadım gıymatlım.... 1.8 t konya gömleği ile .... İntegraya çaktığımız gömlekler aynı ölçülerde değildir herhalde... Malzeme kalınlığı ne kadar fazla o kadar sağlam.... Ama ikisini karşılaştırıp tekrar bu konuda paylaşırım :)))) .....
Ayrıca benim ayar işlerime ilgin beni çok mutlu etti söylemeden geçemiycem ;))))))
maşallah canlı gördüm kendiside gidişide cok güzel Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
benle gazlama adamı titretirim morukcum :D biraz daha binebilseydik böyle iyiydi ama :( geçmiş olsun tekrardan yeni halini merakla bekliyorum,güzel olacak inş :)
Kazasiz belasiz keyif almalar :) bir turbo teg te ben dusunuyorum :) yapmak bakalim nasip
giremedim siteye yazamadım ....
şakadır herhalde diyorum....adamın birine özgün çok yoğun kafasını kaşıcak vakti yok dedim diye gücendiysen ve bunda ciddiysen ya bunu sana söyleyen arkadaşta sorun var !!!! yada sen artık bize farklı bir pencereden bakıyorsun....neyseki kime söylediğimi net hatırlıyorum sorar öğrenirim olayın aslını.....
konuyu bence burdan uzatmanın gereği yok....söylencekleride sorulcaklarıda yüzyüze konuşmayı daha çok seviyorum.....
titreme konusuna gelince....senimi kırıcam hadi titremiş olsun :))))))))
aradım açmadın telefonunu :soru:
özdin abi çok geçmiş olsun bundada bi hayır vardır sonuçta
özgün izmirde bu arada mustafaların orada bulabilirsin :D
sağolasın muştu.....
biliyorum burda olduğunu....ama gücenmiş bana telefonlarımı bile açmıyo :)))))))
abi geçmiş olsun :( ama bahaneyle yakında çok daha iyisi olacak sanırım :D
evet murat en azından çıtamız daha yüksek olacak...bakalım yapalım görelim nasıl bişi çıkacak ortaya....
Isim var ayar yaparkn acmiorumm bilmiomusun :) kasiyamiyorm kafamin:))>)
haspamın kaprislerine bak sen :))))))
Çok geçmiş olsun
Her işte bir hayır vardır,çok daha iyi olacak tegimiz ;)
Allah kolaylık versin.
evet halilim nasipse çok güzel olacak....
hayırlı olsun maşallah