Akşam hava kuru gözüküyor deniyelim ?
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Arka tamponda neden delikler açılıyor? Yüksek süratte tampon kopmasın veya arabayı tutup yavaşlatmasın diye mi?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Alu egzozdan memnun musunuz ?
Henüz aluminyum egzozu yaptırma fırsatı bulamadım. Yaptığım zaman paylaşırım.
Failure is not an option.
Bugun egzozu yapma fırsatı buldum, ses biraz fazla çıkıyor.Dışardan ses nasıl oldu bilmiyorum fakat içerden bir çıtır rahatsız ediyor gibi.
Ağırlık farkı 7kg.
Performansını test edemedim.
Bilal gergileri kit olarak mi aldin? Custom mount larla kendin mi tasarladin?
Cok guzel olmus
BATIKAN
Batikan, hazir olarak aldim. On-arka kule gergisi ve c pillar bar direkt hazir olarak satiliyor. B pillar bar baska bir aracin c pillar barini alarak custom olarak baglanti yerleri yapildi.
egsozun hayırlı olsun bilal.bakalım kullanıldıkça ses toklaşıcakmı sesini çok merek ettim![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bilal herşey süper ,tek kelime ile harika,yapacağın başka birşey varmı yoksa şimdilik bukadar mı,aynı setup ta veya yakın setup ta diyim daha hızlısı varmı burda yurtdışında,
zd9000 cupra
Eyvallah abi sagolasin, daha bu setup ı bozmayi dusunmuyorum. Id1000cc enjektorlerimi bekliyorum E85 yapip farkini gorecegiz. Yol versiyonundan vazgecilse daha farkli bir emme manifoldu ve filtre sistemi yapilabilir ama ugrasmayi dusunmuyorum artik.
Benzer setupta benim takip ettigim kadari ile e85 ile dyno dynamicste 325hp var.
Sikistirmasi 13.7 olmasi lazim.
97 oktan ile biz 290hp gorduk, E85 ile dynamicste %10 daha guc alacagimizi dusunuyorum acikcasi.
Bakalim ilerleyen haftalarda gorecegiz.
BEFORE
AFTER
Evet yarış hazırlıkları için İstanbul'a gelen EKK24 ün son hali,
Yol kullanımı için, 205-50-15 Kumho KU36 Semi slick sıfır lastikler alındı.(Teşekkürler JANTMAX)
Araç iç bakalitleri ve ses izolasyonu söküldü, koltuklar takıldı. Araç içinde hiçbir yerinde kesim işlemi olmadı, daha sökülebilecek 50kg daha var min. Yarış zamanı sağ koltuk sökülebilir istenirse, Adet tek koltuk bağlantıları ile birlikte net 10kg.
Zeitronix E85 analyser ve id1000cc enjektorler takıldı.
Ayar için Özgün bekleniyor
Hedef dynamics de e85 ile 305HP, 100-200 km/h ara hızlanma 7.99![]()
maaşallah sökük hali bile çok çok diri ve temiz. 305 hp büyük sıkıntı![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)