tercih meselesi.
Printable View
Bilal bunu turbo yap bırak bir 2 kilo hesaplamayı:)
Hayırlı olsun bilal sorunsuz günlerde bin ..
Ses inanılmaz canlı duymanız lazım :D
akslar acıkın çapraz kalmış :D
la havle vela kuvveten :)
bilal yok mu tadımlık bir video ?
valla abi proje her hondacının yapmak isteyeceği bir proje o yüzden sadece ben değil eminim bütün site merake ediyodur.
ben hiç merak etmiyorum mesela
çok iyi yaaa :)
bilal abi bundan sonraki adımlar neler ? motor'a devam mı yoksa artık yürüyen'e geçmenin vakti geldimi :)
tutunma nasıl şuanda :)
yürüyende bir eksiğim yok ki :) motor içinde eksik birşey kalmadı.
sadece ufak tefek problemlerimiz var bizi sinir eden o kadar :) gaz pedalı ve tps ile ilgili sıkıntım oldum olası devam ediyor, gaza %10-20 arası basamıyorum, silkeleme yapıyor, gaz pedalı ile bağlantılı bir problem yaşıyoruz anladığımız kadarı ile. dün aem ems 2 bağladık, araç daha tepkili oldu sanki.
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar :)
bilal westinghouse nereye gitti ?
ne gibi bir değişiklik oldu ?
Zevkini al snra bna sat
Ahmet
Abi maşallah, o gaz tepkisi sorunu Enes'te de vardı yamulmuyorsam Körfezde virajlarda bas-çek yapmak zorundayım tarzında yazılarını okumuştum diye hatırlıyorum. Emme-kelebek kaynaklı bir sebep denilmişti sanırım. Var mıdır kesin, bilinen bir çözümü? :)
Enes in problemi kronik tps rahatsızlığı idi. Bendeki belirtileri daha farklı. Ep3 typer ın gaz pedalı ile civic 1.4 ün gaz pedalı stroke ları farklı. boylarını ve açısını ayarladık. ve gaz pedalının telini sertleştirdik. gaz pedalı şuan daha tepkili oldu. Başka bir tps taktım, kalibrasyonunu yaptım yolda denediğimde problemin %90 gittiğini hissettik ama özgün olmadığı için tam detaylı bakamadık. Perşembe günü kısmetse bakacağız.
abı tam olarak sorun nedir ?
Hayırlı olsun Kardeşim 300 ü görürüz Allahın izni ile
merhaba,
projelerini takip ediyorum kalite ve arge konusunda cok doyurucu oluyor.
Böyle agresif bir blok u yurt dısında hazırlatip getirtmeye kalksak maliyeti kapak dahil ne olur?
Bugunki teknik enformasyon destegi icin tesekkurler bilal.
Arabaya diyecek laf yok zati...
AMS de tak calistir motor $16000 Parca listesi de asagidaki linkte var maliyet hesaplamasi icin bunun uzerine $5000 de TRye getirme masrafi koy hesabini o sekilde yap. TR de direk bu sekilde hazir motor yapacak 4-5 garaj var onlara telefon edip sorabilirsin ;)
AMS Mitsubishi Lancer Evolution | Evo | 8 | 9 | 2.0L Crate Motor
Yok illa K20 diyorsan Specleri belirle Drag Cartel Turn Key motor satiyor, gonder bir email sana fiyat versin bir de Serdar Usta'dan al fiyat iste olsun bitsin.
Benim bildigim arada cok fazla fark olmuyor ama TR de yaptirirsan ustan her daim yaninda isinin arkasinda diger turlu zaten hic bir usta bir baskasinin yaptigi isi begenmez dunyanin neresine gidersen git bu boyledir diyebilirim hatta. AMS nin motorunu al Buschur'a gotur orasi burasi soyle olsa daha iyi olur der, herkesin farkli yogurt yeyisi var sonuc olarak ;)
zewk meselesi kimse ona karışamaz Kardeşim biz 1-2 firma haricinde yurt dışında hazılanmış gördük hep ustalarımız yeniden düzenlemeğe gittiler malesef Hepsi değil ama birçoğu böyle malesef
burda toplamak akıllı bilen biri ile daha mantıklı hee heycan sewiyorsan kendin topla :) sıkıntı yasıyıcağını sanmam ama tabiki biliyorsan :D
Tebrikler bilal bir sefer daha paranin gucu degil bilginin gucu oldugunu ispat ettin.ozgunum seninde ellerine saglik.
k24 saat werimli:)
güle güle kullan bilal çok güzel sonuç.
kazasız belasız abi maşallah... evin önüne çek te 3-5 spy shot alıyım sabah geçerken :D
Maşallah Bilal, Emegi gecenlerin eline sağlık, sıra 100-200 derece yapmaya geldi:)