AMS de tak calistir motor $16000 Parca listesi de asagidaki linkte var maliyet hesaplamasi icin bunun uzerine $5000 de TRye getirme masrafi koy hesabini o sekilde yap. TR de direk bu sekilde hazir motor yapacak 4-5 garaj var onlara telefon edip sorabilirsin![]()
AMS Mitsubishi Lancer Evolution | Evo | 8 | 9 | 2.0L Crate Motor
Yok illa K20 diyorsan Specleri belirle Drag Cartel Turn Key motor satiyor, gonder bir email sana fiyat versin bir de Serdar Usta'dan al fiyat iste olsun bitsin.
Benim bildigim arada cok fazla fark olmuyor ama TR de yaptirirsan ustan her daim yaninda isinin arkasinda diger turlu zaten hic bir usta bir baskasinin yaptigi isi begenmez dunyanin neresine gidersen git bu boyledir diyebilirim hatta. AMS nin motorunu al Buschur'a gotur orasi burasi soyle olsa daha iyi olur der, herkesin farkli yogurt yeyisi var sonuc olarak![]()
zewk meselesi kimse ona karışamaz Kardeşim biz 1-2 firma haricinde yurt dışında hazılanmış gördük hep ustalarımız yeniden düzenlemeğe gittiler malesef Hepsi değil ama birçoğu böyle malesef
burda toplamak akıllı bilen biri ile daha mantıklı hee heycan sewiyorsan kendin toplasıkıntı yasıyıcağını sanmam ama tabiki biliyorsan
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Tebrikler bilal bir sefer daha paranin gucu degil bilginin gucu oldugunu ispat ettin.ozgunum seninde ellerine saglik.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
k24 saat werimli
güle güle kullan bilal çok güzel sonuç.
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
kazasız belasız abi maşallah... evin önüne çek te 3-5 spy shot alıyım sabah geçerken![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
maşallah daha da iyiolur umarım.sorularımdan nefret edıyorsun bılıyorum ama merak ettım gerçekten. 4. vıteste olmuş ölçüm sanırım.neden 5 degıl?
3-4-5 ? neden 3-4-5 farklımı oluyor?ben bunu burda çok kez miniklerde dahil olmak üzere herkese kanıtladım sanada açıklaırm istersen gel buyur gözünün önünde kanıtlıyayım
Dyno Dynamics te şanzıman kalibre etmene devir calibre etmene gerek kalmaz kesinlikle enjektorden OBd den Bobinden birçok yerden devir okumak için aparatları var direk calibre etmeden olur
mesela DYno Jetlerin birçoğunda KM vardır Nedenmi Devir almadıkları için Km tamburun Km sine göre çünkü ne değişirse değişsssin tambur değişmediği için KM sasmaz
Extradan Tamburların kendi Km kalibresi var yani arabanın hızı değil tamburların hızını ölçer dyno sararsan düşük çıkar sarmaz isen normal çıkar fazla çıkaramazssın malesef
3 te sarmaya çalışır 4 te sarmaz KM den yatay doğrusuna bakarsın anlarsın 3-4-5-6 hepsinde aynı sekilde beygir verir KM Devir oranıyla çalışr diğer serp vamag gibi değil oraya ben 4 yazıyorum 5 te yazssam sen 5 görürsün ama o sadece bilgi için Tyre Pressure da sorar hep denemelerimin hepsinde
3-4-5-6 (6 dibini görmedim)
hep aynı beygir çıkıyor 1-2 beygir aşağı yukarı olur ama yük tipi olmayanlarda bazen FUll load a gelmeyebilir arabalar ondan dolayı yüksek viteste ölçmek mantıklıdır
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bende iddia ettim aynısını farklı cıkar diye
5 te ölçtü 1 kez 4 te ölçtügünün aynısı çıktı
ama motora binen yük daha fazla oldugundan 4 te ölçmesi mantıklı olan
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arkası yarın
Pazar pazar sabahın köründe kahrımı çeken Thollga nın ellerine sağlık![]()
Failure is not an option.
Herşey çok güzel emeğinize sağlık bide video olaydı iyiydi.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)