Bu pistonlarin hakkinda duydugun kotu bir yorum mu var acaba Mertcan? Varsa bilmek isterim.
Forumdan "aliaslanim" nickli Ali abi onerdi, kendi aracinda uzun suredir kullaniyor, daha once kendine ve arkadaslarina getirmis - hicbir sorun yasamamislar. "kip" nickli TJ vtec Guray'in aracindada hali hazirda 81.5 mm olarak kullanilmakta oem termostat ve oem fan munsuruyle. Ki ben buddyclub fan munsuru, su sicaklik saati ve mishimoto termostat kullanacagim bu setupta hararete yardimci olarak. AEM methanol kit bile kullanmayi dusunebilirim.
Kendimde arastirdim bircok yabanci kaynaktan, servisimde onerdi. Ayrica bu referanslar tum dunyadaki kullanicilardan sadece birkac tanesi, benim icin bu yeterli.
Bu sekilde yorum yaptigin icin beni dusundurdun, cunku su zamana kadar aracimda hic kotu mal kullanmadim. Ben bu konuda boylesine hassas biriyken sence kotu veya referansi olmayan bilinmedik piston takar miyim?![]()
Yinede yorumun icin cok tesekkurler, Allah razi olsun, cumlemize.
Sagol Okan tesekkur ederim kardesim insallah.
Gercekten oyle, cok buyuk bir sabir var gercekten bu bir gercek. Ben bile bu kadar sabirli olacagimi dusunmezdim. Allah razi olsun insallah sorun yasamayiz.