Öncelikle başın sağolsun abi bilirim aynı acıyı. İnşallah projende Herşey Gönlünce Olur Allah yardımcın olsun olsun abi inşallah sorunsuz sıkıntız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin Allah![]()
en başından itibaren az önce babama gösterdim yazıları vs. okudu çok hoşuna gitti yeni şeyler gelince bana haber ver dediartık ailecek takipteyiz
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ahaha( yapılmayacak gibi değil ki arkadaş
) yalnız gösterilecek kadar var hatta yapılan emeğe özendim böyle bir araç alıp dağıtıp yapmak istiyorum şuan... yaz başında koyacaksın yazlığa bütün yaz a dan z ye yapacaksın ne kadar güzel olur sıfır araba gibi çıkar ortaya
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
öncelikle başınız sağolsun konuyu takipteyim yalnız gökhan abi nin hareket direk ağır kas içeriyor haha)
AP Type-R
Kaldığımız yerden devam... Bugün Bitüselflere giriştik. Şimdilik gidişat çok güzel...
Haşin 3Gen.
Atom Karınca ?...
İşlere devam...
Bagaj kısmı bitti...
Bundan sonra diğer taraflara girişicez. Bakalım diğer taraflar nasıl olacak.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
hep birlikte fotoğraf çekinseniz araç sahibini de görsek güzel olur
izlemeye devam ediyoruz ileride gelecekleri merakla bekliyoruz![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ALLAH kolaylık versin ama biraz daha hızlı ilerleyinhergün sabırsızlıkla bekliyorum bir gelişme var mı diye
inşallah sonunda emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Yoğun istek üzerine aracın sahibi, yani bendeniz.
Aracın bütün Bitüself işi bitti. Kapılarımızı da Bitüself'leyip, yepyeni naylonlarımızı taktık.
Artık yarın şiltemizi serip, taban halısını takıp, geri montaja başlıyoruz.
Bizi izlemeye devam edin.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
yalıtımlı arac gördükce dayanamıyorum hemen bi araba alıp söküp temizleyip yalıtım yapasım geliyo maşallah proje cok güzel ilerliyo
kapı içi ve iç trimlerdeki tıkırtıyı kesmek adına kabloları kapı kilit tellerini süngerle kaplıyabilirsiniz etkisi oluyor.
birde 0.5mm sünger alıp kapı dosemesinin içine yapıstırıp sonra kapıya geçirirseniz yine tokluk ve kapı döşemesine yuklenildiğindeki gıcırtıları kesmiş olursunuz
daha önceki basit calısmalarımızdan örnek gösterebilirim ;
![]()
heh şöyle ya sonunda fotoğraf koydunilk fotoğraf askerlik fotoğrafı gibi olmuş yalnız
izlemeye devam ediyoruz baba oğul olarak
canavar olduğunda da bir binmek test etmek isteriz hani
edit: tamamen meraktan soruyorum wow diablo3 falan oynuyor muyuz acaba ?![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
civicn kapı dosemesı arkasına fazla sunger yada bılumum seyler fazla yapamyrsun cunku klıpsler sonra o gırcegı delıklere yetısmıyr ve kapanmıyr![]()
www.honda-tech.com