maşallah her şey çok güzel gidiyor..
maşallah her şey çok güzel gidiyor..
masallah Allah herseyi gönlüne göre versin üstad
aslında bu kadar sökmüsken güzel bi renge boyansa hiç fana olmazdı![]()
İnan amacım oydu, hazır motor yok üstünde, hazır içini de sökmüşken, hazır da muayenesi yokken renk değiştireyim dedim de malesef bütçe elvermedi.Yoksa güzel renk opsiyonları bile hazırlamıştım kafamda. Kısmet değilmiş. Hoş aracım boyası çok ama çok iyi, renk olarak da siyah jantlar ve carbon fiber diğer aksamlarla uyumlu olduğunu düşünüyorum.
Arabayı uzun süre satmayacağım için başka bir proje konusu yaparım artık boya işini Allah kısmet eder ise.
Ayrıca iyi niyetlerin için de çok teşekkürler.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Allah kolaylık versin Uğurcum,zor ancak zevkli meşgale.Tekrar başınız sağ olsun.
Öncelikle Allah tekrar acı yaşatmasın,iyi gün yüzü göstersin
Vti' ın yeniden hayat bulmasına çok sevindim, emeklerin inşallah sorunsuz karşılıgını alırsın. Çok güzel konu oluyor ,maşallah olsun.
@ Gökhan : Hemşo seninde ellerine sağlık fırtına gibisiniz, isot power : )))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ugur tekrar tekrar basın saolsun.allah sabır versin.en guzelini yapmıssın sanırım.tanısma fırsatımız olmadı gerci bende biraz uzaklastım bulusmalardan falan ***** iş kosusturmaları falan.en kısa zamanda tanısmak dileğiyle.projende kolay gelsin allah yardımcın olsun.hersey muthis gozukuo
gokan biraz ust gogus bas bence![]()
valla imrendim şimdi bende aracın şu boya işlerini bitirip söle temizlik yapsam
ellerinize sağlık beyler![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
www.honda-tech.com
Gule gule kullan kardesim iyi gunde kullanmayi nasip etsin insaalah. Kaganin sayesinde cok guzel bi dostum oldu, aslolanda bu aslinda. Gokhanin ozverisi gercekten taktire sayen, bu tur dostluklari gordukce Kagan pampami daha cok ozluyorum![]()
Bitince hakikaten cok guzel bir arac olacak, emekleri olan herkezin cabasina saglik![]()
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Aynen kardeşim, araba bahane önemli olan kurulan dostluklar. Daha bugün aynısını Gökhan'a söyledim. Araba bahanesiyle Özdin Abi'mle daha da yakınlaştım, onun sayesinde Kağan'la tanıştım, Gökhan kardeşimle daha bir samimi olduk,...vs vs. Gerisi hikaye.
Gökhan(namı diyar 3Gen)'ın hakkı ödenmez valla, dedim ya bugün de sana, kendi arabasına bu kadar uğraşmadı adam.![]()
Vay vay vayyyy..Uğur'um harika bir dönüş olmuş bu. İnanılmaz sevindim olm, daha dün gibi aracı ilk aldığın zaman binmiştim. O günlerden sonra neler değişti neler.. Allah aynı acıları yaşatmasın kardeşim.. Çok güzel olucak eminim.. Umarım herşey gönlünce olur, Allah içine sindirir kardeşim. Bu süreç içersinde bir yardıma ihtiyacın olursa hemen yanında biter bu Celica'lı çocuk biliyosun
Hjumunda bileğine kuvvet, tam destek full destek kardeşim
Allah kolaylık versin hepinize...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)